- 25 Ekim 2017
- 556
- 643
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.721
Burada arkadaşlar genelde yaşadı kahverengi leke. Kısa zamanda doktora gorunmeni tavsiye ederim canım bir ilaç veriyorlar o iyi geliyor diye biliyorum düşük tehlikesine karşıHerkese merhaba,
Son adet tarihim 17 eylul 21 ekimde beta hcg baktirdim. 1551 cikti. Doktorla msglastik hamilesin dedi. Yalniz kasiklarimda regl gibi agrim oluyor. Damla seklinde kahverengi leke geldi. Bu aksam da tuvalet kagidini doldurcak kadar kanamam oldu. Simdi de silince kahverengi leke geliyor. Sizce bu ne demek. Allahim cok korkuyorum. Insallah saglikla gelir. Aranizda buna benzer durum yasayan var mi? Yazarsaniz cok memnun olurum
Farkı ne acaba benim sultan su meselaCanım saka suyun tadı iyi geliyor bir tek bana
Yarin sabah ilk isim doktora gitmek. Umarim kotu bir sey yoktur.Burada arkadaşlar genelde yaşadı kahverengi leke. Kısa zamanda doktora gorunmeni tavsiye ederim canım bir ilaç veriyorlar o iyi geliyor diye biliyorum düşük tehlikesine karşı
Sultan suyu bilmiyorum ama diğerleri kadar tadı midemi bulandırmıyor.Farkı ne acaba benim sultan su mesela
Şükret bence canım çok şanslısın:) Bulantı ve tiksinme hayattan soğutuyor hastalıklı gibi geziniyorsun ortada:)
Anladımm kuzum doktoruma derim aklıma gelirse eğer yarın heyecanlanmassamSultan suyu bilmiyorum ama diğerleri kadar tadı midemi bulandırmıyor.
Yarin sabah ilk isim doktora gitmek. Umarim kotu bir sey yoktur.
Haklısın vücudumuz alıştığı için ilkine göre belirtilerimiz daha hafif geçiyor sanırımDiğer hamileliğimde çok fazla belirtiler olunca bunda baya şaşkınım ondan galiba :) yoksa tabii güzel bişi
Haklısın vücudumuz alıştığı için ilkine göre belirtilerimiz daha hafif geçiyor sanırım
Sakin ol canım hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle yarın görüş doktorunlaYarin sabah ilk isim doktora gitmek. Umarim kotu bir sey yoktur.
Benim bitti doktora gittiğimde de sormayı unutmuşum. Kahverengi lekelenmelerim kesildi kullanmam heralde. Yine de hemşiresine bi mesaj atcam alıyım mı tekrar diyeKızlar progeston tableti dr ne kadar süre de kullanmanızı istedi? Ben unuttum ne dediğiniBana haftada 3 gün almam için Omega3, hergün için de vinfolic verdi şu an.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah .Ben bir süre giremeyecem buralara. Abim hasta Lösemi hastası şuan durumu kritik
Bugun konustuk. Acile git ya da cok kanaman yoksa sabahi bekle dedi. Sabahi beklemeyi tercih ettim. Acaba gitsem mi simdiBende dün yaşadım canım koştur koştur acile gittim. İğne falan yaptılar da kesildi hemen. Sen peki görüşmedin mi doktorunla
Bugun konustuk. Acile git ya da cok kanaman yoksa sabahi bekle dedi. Sabahi beklemeyi tercih ettim. Acaba gitsem mi simdi
Cok geçmiş olsun. En kısa zamanda hayırlı, sağlıklı olani nasip etsin sana ve tüm isteyen dileyen herkese. Seni çok iyi anlıyorum ama herşey Allah'tan canm benm. Rabbim gönlündekini en yakin zamanda hayırlı olarak versin sanaMaalesef olumsuz canım kürtaj olacağım
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederimCok geçmiş olsun. En kısa zamanda hayırlı, sağlıklı olani nasip etsin sana ve tüm isteyen dileyen herkese. Seni çok iyi anlıyorum ama herşey Allah'tan canm benm. Rabbim gönlündekini en yakin zamanda hayırlı olarak versin sana
Kızlar progeston tableti dr ne kadar süre de kullanmanızı istedi? Ben unuttum ne dediğiniBana haftada 3 gün almam için Omega3, hergün için de vinfolic verdi şu an.