2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar siz kan testlerinizi nereden yaptırdınız ? Benim doktorum hastanede değil özel kliniği olduğu için dişarıdan bir yere yaptiricam devlet hastanesinde 1-2 doktor önerdi ama randevu bulamadım bende yarın sabah özel hastaneye gideyim diyorum. Bu tahlileri istedi.
Canım doktorun kaçıncı haftada istedi bu tahlilleri?

Sancılı mide bulantılı bol pazartesi sendromlu ama aynı zamanda şükür dolu bir pazartesiden günaydın kızlar 🥰🤩
Canım günaydın 😍 Ben 7+2’yim bugün.1 haftadır her gece bir sancı ile uyanıyorum.Gitmiyor 1 saat yeniden uykuya dalana kadar.Gaz sancıdı mı rahim sancısı mı ayırt edemiyorum ama korkuyorum. Gece 1-2 kez uyandırıyor, sabah kalkınca geçmiş oluyor.İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur 🤲🧿🧿🧿🧿

Ben soylemedim. Malum 3. aya kadar sagliksiz gebelik dusuk tehlikesi felan var. Ondan sonra soyleriz. Ilk gebeligimde soyledik hemen ve dusuk yaptim. Biz etkilendik çevremizde hem çok uzuldu hemde laf etmeye basliyolar cancan. Yok dikkat etmedi acaba sorunumu var agir mi kaldirdi ve kotu bisey bunlar. O yuzden biz bekliyoruz 🤗
Günaydin anneler ❤️

Böyle kendilerini tutup söylemeyenlere hayranım ben asla saklayamıyorum. Arkadaşlarıma aileme hemen ilan ettim bile 🙊

Canım günaydın 😍 Ben 7+2’yim bugün.1 haftadır her gece bir sancı ile uyanıyorum.Gitmiyor 1 saat yeniden uykuya dalana kadar.Gaz sancıdı mı rahim sancısı mı ayırt edemiyorum ama korkuyorum. Gece 1-2 kez uyandırıyor, sabah kalkınca geçmiş oluyor.İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur 🤲🧿🧿🧿🧿

Ağrılar bendede vardı doktorum normal demişti 🤗

Benim kasıklarımda falan oluyor kendimi yorunca işe servisle geliyorum o çok sallanıyor nöbet falan derken çok yoruluyorum doktorum bana da normal olduğunu söylemişti ama tabi çok yorulmamak dikkat etmek lazım

Sadece merakımdan soruyorum neden alttan baktirmadiniz?

4+4 iken doktora gittiğimde canım doktorum istersen vajinal ultrasonla görelim istersen 1 hafta bekleyelim demisti. Kimse vajinal ultrason olmak istemiyormuş nasıl oluyorsa.

Hocam siz nasıl derseniz öyle olsun doktor sizsiniz dedim, adam baktı kontrol etti sonra da bir sorun olmadı çok şükür.

Nedir bu alttan baktirmama sevdası? 3 kişiden biri vajinaldi yaptirmadim diyor. Doktorlariniza güvenmiyorsaniz doktorlarinizi değişin kızlar, güveniyorsanız da bırakın insalar işlerini yapsınlar.
Alttan bakmak istemeyen doktor zaten. Kimi bakiyor evet ama kimi doktor istemiyor. Benim doktorum istemiyor alttan bakmak. Çünkü bebek daha yeni tutunmaya çalışıyor ve o cihaz alttan bebeğe daha yakın oluyor ve onun rahatsız edebiliyor

benim de pandemide evden çalışıyorum normalde ama rüyamda çalıştığım binanın tepesinde kilise varmış göya çan falan varmış 😂teras gibi bi yermiş değişikti 👀

çalıştığım bina da farklıydı ben de tuhaf rüyalar görüyorum, benim bi de burnum çok kuruyo ben biraz ona yormuştum nefes almakta zorlanınca değişik rüyalar görüyor olabilirim

susam yağı aldık hatta burnumun kenarlarına süreriz diye🚀
burun kuruluğu bende de çok fazla var. nefes alamıyor gibi hissediyorum bazı zamanlarda. inşallah bir an önce geçer.
Günaydın kızlar.
Kalp atışı duyan anneler, bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı doktorunuz, benim 1 ay sonra dedi 🥴
beni de 1 ay sonra çağırdı doktorum yalnız değilsin :)
Ben bir süre giremeyecem buralara. Abim hasta Lösemi hastası şuan durumu kritik😭
çok geçmiş olsun kuzum allah şifa versin.
Progestan fitil olarak kullananlara bir sorum var bugün bende yanma yapmaya başladı. Hafif hafif hissediyorum sürekli değil ama ilacı koyunca ufak ufak yanma oluyor sanki
ben 2 hafta vajinal yoldan aldım ama ben de herhangi bir yan etki yapmadı.
Sancılı mide bulantılı bol pazartesi sendromlu ama aynı zamanda şükür dolu bir pazartesiden günaydın kızlar 🥰🤩
günaydııınnn bolll uyku bir günaydın hem de :) ben hamileliğimin başından beri başımı kaldıramıyorum uykudan. her yerde her zaman uyumak istiyorum. saat 9.30 da sızıp kalıyorum sabah 7.30da zor uyanıyorum :) ne olcak bu halim bilmem. bir de kocamaaaaaaaaaan bir göğüs hassasiyeti. yatakta dönerken bile canımı acıtıyor :)

burun kuruluğu bende de çok fazla var. nefes alamıyor gibi hissediyorum bazı zamanlarda. inşallah bir an önce geçer.

beni de 1 ay sonra çağırdı doktorum yalnız değilsin :)

çok geçmiş olsun kuzum allah şifa versin.

ben 2 hafta vajinal yoldan aldım ama ben de herhangi bir yan etki yapmadı.

günaydııınnn bolll uyku bir günaydın hem de :) ben hamileliğimin başından beri başımı kaldıramıyorum uykudan. her yerde her zaman uyumak istiyorum. saat 9.30 da sızıp kalıyorum sabah 7.30da zor uyanıyorum :) ne olcak bu halim bilmem. bir de kocamaaaaaaaaaan bir göğüs hassasiyeti. yatakta dönerken bile canımı acıtıyor :)
Yaa sorma bende erken yatıyorum eşim diyor ki yeter artık bir oturalım ama yok yani 😅 sabah da 6.30 da sürünerek kalkıyorum 😂 hele göğüs hassasiyeti artık kapanıp yatamiyorum yastık falan koyuyorum 🤣🤣

Ben soylemedim. Malum 3. aya kadar sagliksiz gebelik dusuk tehlikesi felan var. Ondan sonra soyleriz. Ilk gebeligimde soyledik hemen ve dusuk yaptim. Biz etkilendik çevremizde hem çok uzuldu hemde laf etmeye basliyolar cancan. Yok dikkat etmedi acaba sorunumu var agir mi kaldirdi ve kotu bisey bunlar. O yuzden biz bekliyoruz 🤗
Günaydin anneler ❤️
Ben de söylemedim ama eşim annemlere ne zaman söyleyeceğiz diye sıkıştırıp duruyor. Daha değil diye geçiştiriyorum, ben de anlattığın süreçten çekiniyorum.

Kizlar belimin agrisi gecmedi ben doktorumu aradim bir saat sonraya randevu verdi bakalim ne durumda. Basindan beri dedigim gibi pek umutlu degilim. Hadi hayirlisi. 🤗 sizi haberdar ederim

Yaa sorma bende erken yatıyorum eşim diyor ki yeter artık bir oturalım ama yok yani 😅 sabah da 6.30 da sürünerek kalkıyorum 😂 hele göğüs hassasiyeti artık kapanıp yatamiyorum yastık falan koyuyorum 🤣🤣
ay biz seninle aynı şeyleri yaşıyoruz :KK70: eşimle artık uyumaktan konuşamaz hala geldik. hiç bir şey paylaşamıyoruz resmen :KK43:

Kızlar burun tıkanıklığını açmak için yöntemleriniz var mı? Burnum çok tıkalı okyanus suyu vs sıkıyorum ama hiçbir işe yaramıyor sanırım burun tıkanıklığım kulağıma ve başıma da baskı yapıyor hem kulak ağrısı hem baş ağrısı çekiyorum🤦🏻‍♀️ Doktor grip olmuşsun ama parol ve okyanus suyundna başka birşey veremem dedi🤢

Kızlar burun tıkanıklığını açmak için yöntemleriniz var mı? Burnum çok tıkalı okyanus suyu vs sıkıyorum ama hiçbir işe yaramıyor sanırım burun tıkanıklığım kulağıma ve başıma da baskı yapıyor hem kulak ağrısı hem baş ağrısı çekiyorum🤦🏻‍♀️ Doktor grip olmuşsun ama parol ve okyanus suyundna başka birşey veremem dedi🤢
ben de bunu önerebilirim. benim de burnum çok kuruyor. bu akşam bunu yapacağım nefes alamıyorum resmen

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    221,8 KB · Görüntüleme: 36

ben susam yağı aldım onu da ceyda düvenci'nin hamile günlüğü youtube kanalında 8 ya da 9. haftasında yanındaki doktor söylemişti, orada izledim🤷‍♀️

gecmiş olsun canım gece yatarken odaya yarım soğan koyuyorum özellikle kızım hasta olunca daha rahat nefes almasını sağlıyor. varsa elinin altında buhar makinesine okaliptus veya nane yağı koy hem evi nemlendirir hemde nefes acar.

X