2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
kızlar iyi geceler. Ailelerinize (anneler babalar vs) hamileliğinizi söylediniz mi? Ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Ben dün söyledim cnm her iki taraf anne baba kardeş abi abla. Bi de bi kaç yakın arkadaşıma. Çok mutlu oldular. Ama ben bi garip hissettim. Büyük bi sırrımı açık etmiş gibiyim sanki çok ilginç duygular içindeyim. Onun dışındakilere 3 ayın dolmasını beklicem sanırım.

Kiminin şikayeti kiminin duası oluyor canım, keşke hayırlısıyla biz de hamile kalabilsek de hamilelik belirtilerini yaşayabilsek..
Insallqh yakinda guzel haberleri alirsiniz. Sizi oyle iyi anlıyorum ki. Benim de daha önce kayıplarım oldu cok emek verdim.
Tup bebek denemekten baska da sansim yoktu.
Umarim sizin ixin de hersey cok guzel olur.
Tek sıkıntımız hamilelik sıkıntıları olur. Bunun derdini yazarız.
Allah hakkınızda en güzelini nasip etsin tez zamanda inşallah.

Deneyeyim bende bunu teşekkürler
rica ederim canım. bu daha etkili olur. 1 burun deliğinden suyu verirken diğerinden akıyor. ne var ne yoksa çıkıyor zaten :) acayip rahatlatıyor.
Evet yazık o da beni unuttun artık falan dedi valla geçecek falan dedim ama bir yandan da tırsıyorum
geçer inşallah ya. bütün işleri ona yıktım kıyamam o da çok yoruluyor. yerimden kaldırmıyor beni sağolsun hahaha birazcık keyif yapıyorum :) ama bu durumdan rahatsız olmuyor değilim ara ara

Evet evet bizde de durumlar böyle

Reactions: kdv
Büyük bir sırrı açık etmek..
Tam olarak bu galiba, ben de bir daha gebelik elde edebilirsem ilk 3 ay eşim dışında kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Sonra aileler bizden daha çok üzülüyorlar. Annem ben üzüldüğüm İçin kahrolmuştu kadın.
Ah canım inşallah
İnancım tam; bir gün olacak. Biri şöyle söylemişti ‘ sen hiç tüm yolları tüketip de hamile kalamayan biri gördün mü?’ Gerçekten doğru bu söz. Tabi her şeyin başında yine Allah’ın nasip etmesi var ama artık tıp gelişti pek çok yöntem var. İşte kiminizin yolu daha dikensiz kimiminizkiyse daha çetrefilli.

Ben de hep böyle diyorum kendime. Elimden gelen her şeyi yaptım gercekten. Kendimi teslim etmiş gibi hissettim. Eger bunda da olmazsa ne yapabilirim tekrar tekrar denerdim.
Denemekten vazgeçmeyin, yılmayın.

ben susam yağı aldım onu da ceyda düvenci'nin hamile günlüğü youtube kanalında 8 ya da 9. haftasında yanındaki doktor söylemişti, orada izledim

Teşekkürler kızlar deneyeyim ben bunları

ben masama 1,5 L su şişlerinden koyuyorum. gözümün önünde oluyor anca öyle içebiliyorsam içiyorum. bir diğer yolu da alarm kurmak aslında
Bende 1 litre ancak icebiliyorumdur bir de idrarimda enfeksiyon çıkmış yeni gördüm bakalım doktor ne diyecek
Güne mide bulantısıyla başladım kusmayla devam ediyorum. Birde neden bulanmıyor diye dert ediyorum ya çok zor birşeymiş
Benimde 2 gündür bulanıyor kusma yok ama bende helak oldum
Sabah kalkıp kendime kahvaltı hazırladım. Kanamam yine başladı
Yaa canım hemen moralini bozma kötüye yorma güzel güzel dinlen

Tebrik ederim canım çok sevindim

gözün aydın

Sendmei bugün duydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…