- 25 Ekim 2017
- 556
- 643
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.741
Cok sagol insallah saglikla gelsin butun bebeklerSakin ol canım hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle yarın görüş doktorunla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagol insallah saglikla gelsin butun bebeklerSakin ol canım hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle yarın görüş doktorunla
Karnım ağrımıyor da kasıklarım ağrıyor batıyor arada bide şiş karnım çok gaz mı oluyor ki. Ayaklarımı çok sıcak tutuyorum karnımıda.çok nadir girip çıkıyor, senin ki sürekli mi? Karın ağrın var mı?
Benim de o zaman başladı. Prilam ilacını aldim ama hala kullanmadım. Su an 6 haftaligim biraz daha iyi gibiyim. Ama hala bulanti hali var. Ozellikle akşamları kotu oluyorum.Benim 5+2 de falan başladı Prilam sağolsun rahatım içtiğinden beri
İyi maşallah diyeyim o zaman kendime mide yanması var şimdilikBenim 5+2 de falan başladı Prilam sağolsun rahatım içtiğinden beri
Tamam canım sağol inşallah başlamaz zaten yapı olarak zayıfım kilo vermek istemiyorum daha daO belli olmuyor canim. Benim 5 de basladi. Simdi 6 dayim azaldi. Tam ilaca başlayacağım gun azaldi. Umarim bi daha yasamam cok berbat bir sey. Cok kotu olursan prilam dr diye bir ilac var. Yatmadan önce 2 tablet icebilirsin.
Kasıklarım çok ağrıyor hala sizlerde de oluyor mu ????
Canım hepsi çok normal. Geçecek zamanla. Her fırsatta ayılarının altına bir şey koyup dinlenmeye bak canımKarnım ağrımıyor da kasıklarım ağrıyor batıyor arada bide şiş karnım çok gaz mı oluyor ki. Ayaklarımı çok sıcak tutuyorum karnımıda.
Hamile olmak güzel bir sey degilmis. Annelerimizin kıymetini bilelim. Mide bulantisi kabizlik kasik agrisi ne varsa yaşıyoruz. Zaman su gibi geçsin inşallah. Saglikla kucağımıza alalim.
Gercekten mi ben hic oyle hissetmiyorum. Sanki guzel sonuca ulaşmak için çekilmesi gereken bir çile gibi görüyorum. 9 ay bir an once güzelce bitsin hepimiz için.Bence herşeye rağmen hamile olmak çok güzel birşey çok çok güzel bir duygu
Canim ben devlette yaptirdim. Ozel saglik sigortamda da var ozelde de yaptırdığım testler oldu.Kızlar siz kan testlerinizi nereden yaptırdınız ? Benim doktorum hastanede değil özel kliniği olduğu için dişarıdan bir yere yaptiricam devlet hastanesinde 1-2 doktor önerdi ama randevu bulamadım bende yarın sabah özel hastaneye gideyim diyorum. Bu tahlileri istedi.
Kızlar siz kan testlerinizi nereden yaptırdınız ? Benim doktorum hastanede değil özel kliniği olduğu için dişarıdan bir yere yaptiricam devlet hastanesinde 1-2 doktor önerdi ama randevu bulamadım bende yarın sabah özel hastaneye gideyim diyorum. Bu tahlileri istedi.
Bende yarın yaptıracağım devlet hastanesinde özelde 400 TL dediler bence gerek yokKızlar siz kan testlerinizi nereden yaptırdınız ? Benim doktorum hastanede değil özel kliniği olduğu için dişarıdan bir yere yaptiricam devlet hastanesinde 1-2 doktor önerdi ama randevu bulamadım bende yarın sabah özel hastaneye gideyim diyorum. Bu tahlileri istedi.
Gercekten mi ben hic oyle hissetmiyorum. Sanki guzel sonuca ulaşmak için çekilmesi gereken bir çile gibi görüyorum. 9 ay bir an once güzelce bitsin hepimiz için.
2 tane hastane söyledi ordaki doktorlar arkadaşı sanirim kadın doğumcu yardimci olurlar diye isim verdi. Bilmiyorum daha önce randevu almadan gitmiştim başka bir devlet hastanesine baya sorun olmuştu randevu al diye tutturmuşlardiDevlette yaptırmıştım. Hatta randevu almadan gidip doktorum istedi sadece kan vermek istiyorum dediğiniz zaman sekretere yardımcı oluyorlardı. Orda yardımcı olurlar mı öyle. Birde neden doktor önerisinde bulundu sadece kan vermeyecek misiniz. Özelde biraz pahalı olabilir bu testler
400 ise iyi kuzum doktor 1000 i gecer özelde dediBende yarın yaptıracağım devlet hastanesinde özelde 400 TL dediler bence gerek yok
Hamile olmak güzel bir sey degilmis. Annelerimizin kıymetini bilelim. Mide bulantisi kabizlik kasik agrisi ne varsa yaşıyoruz. Zaman su gibi geçsin inşallah. Saglikla kucağımıza alalim.
2 tane hastane söyledi ordaki doktorlar arkadaşı sanirim kadın doğumcu yardimci olurlar diye isim verdi. Bilmiyorum daha önce randevu almadan gitmiştim başka bir devlet hastanesine baya sorun olmuştu randevu al diye tutturmuşlardi
Çok fazla demiş hastaneye göre değişiyor sanırım400 ise iyi kuzum doktor 1000 i gecer özelde dedi
ahahaa ben de öyle düşünüyorum hatta en başında hiç belirtim yok diye üzülüyordum, annem de bazen diyo ki "sen misin belirtim yok diye üzülüp ağlayan, al sana belirti"
gerçekten çok zor hele benim gibi defalarca tüp bebek deneyip olumsuzu görmek ruhsal olarak gerçekten çöktüntü
hamile kalınca da iğnesi, bulantısı, iştahsızlığı, beslenemiyo endişesi
sonumuz güzel olsun umarım güzel kokularını içimize çekince hepsi geride kalır çok zor süreçlerden geçiyoruz