2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
O belli olmuyor canim. Benim 5 de basladi. Simdi 6 dayim azaldi. Tam ilaca başlayacağım gun azaldi. Umarim bi daha yasamam cok berbat bir sey. Cok kotu olursan prilam dr diye bir ilac var. Yatmadan önce 2 tablet icebilirsin.
Tamam canım sağol inşallah başlamaz zaten yapı olarak zayıfım kilo vermek istemiyorum daha da🥰

Kasıklarım çok ağrıyor hala sizlerde de oluyor mu ????
Karnım ağrımıyor da kasıklarım ağrıyor batıyor arada bide şiş karnım çok gaz mı oluyor ki. Ayaklarımı çok sıcak tutuyorum karnımıda.
Canım hepsi çok normal. Geçecek zamanla. Her fırsatta ayılarının altına bir şey koyup dinlenmeye bak canım :emir_bebek::anneadayı::anne::KK200:

Bende dün acile gittim serum taktırdım halsizlik için. Iyi geldi. Bugün daha iyim.
Bi de bebişin yeni ultrason resmi var. Nub teorisi falan cinsiyet tahmini yapan var mıydı 😃

Eklentiler

• 20211024_042321.jpg
    20211024_042321.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 36
Hamile olmak güzel bir sey degilmis. Annelerimizin kıymetini bilelim. Mide bulantisi kabizlik kasik agrisi ne varsa yaşıyoruz. Zaman su gibi geçsin inşallah. Saglikla kucağımıza alalim.

Bence herşeye rağmen hamile olmak çok güzel birşey çok çok güzel bir duygu 😊

Kızlar siz kan testlerinizi nereden yaptırdınız ? Benim doktorum hastanede değil özel kliniği olduğu için dişarıdan bir yere yaptiricam devlet hastanesinde 1-2 doktor önerdi ama randevu bulamadım bende yarın sabah özel hastaneye gideyim diyorum. Bu tahlileri istedi.

Eklentiler

• IMG-20211023-WA0025.jpeg
    IMG-20211023-WA0025.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar siz kan testlerinizi nereden yaptırdınız ? Benim doktorum hastanede değil özel kliniği olduğu için dişarıdan bir yere yaptiricam devlet hastanesinde 1-2 doktor önerdi ama randevu bulamadım bende yarın sabah özel hastaneye gideyim diyorum. Bu tahlileri istedi.
Canim ben devlette yaptirdim. Ozel saglik sigortamda da var ozelde de yaptırdığım testler oldu.
Ama bu kadar test ozel saglik sigortan yoksa bayagi tutar bence devletten randevu al yaptir. Bir kısmını saglik ocaginda da yaptırabilirsiniz.

Devlette yaptırmıştım. Hatta randevu almadan gidip doktorum istedi sadece kan vermek istiyorum dediğiniz zaman sekretere yardımcı oluyorlardı. Orda yardımcı olurlar mı öyle. Birde neden doktor önerisinde bulundu sadece kan vermeyecek misiniz. Özelde biraz pahalı olabilir bu testler

Bende yarın yaptıracağım devlet hastanesinde özelde 400 TL dediler bence gerek yok 😊

Gercekten mi ben hic oyle hissetmiyorum. Sanki guzel sonuca ulaşmak için çekilmesi gereken bir çile gibi görüyorum. 9 ay bir an once güzelce bitsin hepimiz için.

Şuan zor geçiyor diye öyle düşünüyorsun bence. 12. haftadan sonra hepsi geçiyor daha rahat olursun ozaman düşüncen değişebilir

Devlette yaptırmıştım. Hatta randevu almadan gidip doktorum istedi sadece kan vermek istiyorum dediğiniz zaman sekretere yardımcı oluyorlardı. Orda yardımcı olurlar mı öyle. Birde neden doktor önerisinde bulundu sadece kan vermeyecek misiniz. Özelde biraz pahalı olabilir bu testler
2 tane hastane söyledi ordaki doktorlar arkadaşı sanirim kadın doğumcu yardimci olurlar diye isim verdi. Bilmiyorum daha önce randevu almadan gitmiştim başka bir devlet hastanesine baya sorun olmuştu randevu al diye tutturmuşlardi 🤔

Hamile olmak güzel bir sey degilmis. Annelerimizin kıymetini bilelim. Mide bulantisi kabizlik kasik agrisi ne varsa yaşıyoruz. Zaman su gibi geçsin inşallah. Saglikla kucağımıza alalim.

ahahaa ben de öyle düşünüyorum hatta en başında hiç belirtim yok diye üzülüyordum, annem de bazen diyo ki "sen misin belirtim yok diye üzülüp ağlayan, al sana belirti"😂😂

gerçekten çok zor hele benim gibi defalarca tüp bebek deneyip olumsuzu görmek ruhsal olarak gerçekten çöktüntü

hamile kalınca da iğnesi, bulantısı, iştahsızlığı, beslenemiyo endişesi😂

sonumuz güzel olsun umarım güzel kokularını içimize çekince hepsi geride kalır🧡 çok zor süreçlerden geçiyoruz

2 tane hastane söyledi ordaki doktorlar arkadaşı sanirim kadın doğumcu yardimci olurlar diye isim verdi. Bilmiyorum daha önce randevu almadan gitmiştim başka bir devlet hastanesine baya sorun olmuştu randevu al diye tutturmuşlardi 🤔

Eğer yakınsa hastane gidip bi şansını dene istersen arkadaşıysa doktorun ismini verip kendisi yönlendirdi kan vereceğim sadece dersen belki yardımcı olurlar. Devlette de hemen randevu almak çok zor 😐

ahahaa ben de öyle düşünüyorum hatta en başında hiç belirtim yok diye üzülüyordum, annem de bazen diyo ki "sen misin belirtim yok diye üzülüp ağlayan, al sana belirti"😂😂

gerçekten çok zor hele benim gibi defalarca tüp bebek deneyip olumsuzu görmek ruhsal olarak gerçekten çöktüntü

hamile kalınca da iğnesi, bulantısı, iştahsızlığı, beslenemiyo endişesi😂

sonumuz güzel olsun umarım güzel kokularını içimize çekince hepsi geride kalır🧡 çok zor süreçlerden geçiyoruz

Senin ne zaman başladı belirti şuan ben o durumdayım neden belirti yok diyorum da:)

X