- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.701
İnşallah duyarım ya.Ne bileyim korkuyorum ya duyamazsam diyeNeyse iyiyi düşünmek gerekiyor.Benim hoca da kesin çok sonraya verir randevuyu.Bakalım bana ne diyecek?
Duymamış olabilirsiniz canım ama göründü mü peki kalp atışıKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz? 6+2 karnımda bakıldı henüz yoktu bir hafta sonra gel demişti perşembe gideceğim biraz tedirginim
Ay su da kötü oluyordur Allahtan onla sorunum yokVallaha benim dün akşam bi başladı sabahta aynı basladı gifiyo su içince cok kötu oluyorum ya
7+2 de duydum ben tedirgin olmayın bazılarında daha geç duyulabiliyorKızlar kalp atışını ne zaman duydunuz? 6+2 karnımda bakıldı henüz yoktu bir hafta sonra gel demişti perşembe gideceğim biraz tedirginim
Çok kötü ya hele sabah agzım kupkuru oluyo su içemiyorum resmen bulantı hepten olur diye geçmesini bekliyorum öyle içiyorumAy su da kötü oluyordur Allahtan onla sorunum yok
7+2 de duydum ben tedirgin olmayın bazılarında daha geç duyulabiliyor
Çok geçmiş olsun allah şifa versinBen bir süre giremeyecem buralara. Abim hasta Lösemi hastası şuan durumu kritik
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sizlere bağışlasınBen bir süre giremeyecem buralara. Abim hasta Lösemi hastası şuan durumu kritik
Ahh canım Allah yardımcınız olsun. Benim annemde akciğer kanseri çok zor bilirim Allah sabır versinBen bir süre giremeyecem buralara. Abim hasta Lösemi hastası şuan durumu kritik
Ay valla zor günlerÇok kötü ya hele sabah agzım kupkuru oluyo su içemiyorum resmen bulantı hepten olur diye geçmesini bekliyorum öyle içiyorum
Olsunn bile bile istiyoruz bebişii gelsin saglicakla razıyizzAy valla zor günler
Tabi canım bu günlere şükürOlsunn bile bile istiyoruz bebişii gelsin saglicakla razıyizz
O belli olmuyor canim. Benim 5 de basladi. Simdi 6 dayim azaldi. Tam ilaca başlayacağım gun azaldi. Umarim bi daha yasamam cok berbat bir sey. Cok kotu olursan prilam dr diye bir ilac var. Yatmadan önce 2 tablet icebilirsin.Galiba 7. Haftada mide bulantısı başlıyor. Bir hafta ne yesem kar modundayımuyku hali bende de çok var bir de bu progestron aşırı uyku yapıyor ya
Kafanı takma stres yapma . Eğer bişi olsa çıkardı bi doktora git kan testi yaptır önce belki mevsimsel adet düzenin bozulmuştur. İnşallah hamilesindir bunu çok isterim ama .Anladım teşekkür ederim
Benim 5+2 de falan başladıGaliba 7. Haftada mide bulantısı başlıyor. Bir hafta ne yesem kar modundayımuyku hali bende de çok var bir de bu progestron aşırı uyku yapıyor ya
çok nadir girip çıkıyor, senin ki sürekli mi? Karın ağrın var mı?Kasıklarım çok ağrıyor hala sizlerde de oluyor mu ????
Canım saka suyun tadı iyi geliyor bir tek banaVallaha benim dün akşam bi başladı sabahta aynı basladı gifiyo su içince cok kötu oluyorum ya
Şükret bence canım çok şanslısın:) Bulantı ve tiksinme hayattan soğutuyor hastalıklı gibi geziniyorsun ortada:)Ya bende hiç belirti yok ama nedeeennsadece kahve ve çay içemiyorum artık birde uyku modu okadar