2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
İnşallah duyarım ya.Ne bileyim korkuyorum ya duyamazsam diye Neyse iyiyi düşünmek gerekiyor.Benim hoca da kesin çok sonraya verir randevuyu.Bakalım bana ne diyecek?

hangimiz korkmadık ki ben bir gün kala felaket tellallığına başlamıştım

güzel olacak merak etme çok güzel bi andı videoya da çek mutlaka, ben sana 1 gün kala hatırlatırım sana da soraki randevuyu inşallah 1 ay sonraya vermez

Vallaha benim dün akşam bi başladı sabahta aynı basladı gifiyo su içince cok kötu oluyorum ya
Ay su da kötü oluyordur Allahtan onla sorunum yok
Kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz? 6+2 karnımda bakıldı henüz yoktu bir hafta sonra gel demişti perşembe gideceğim biraz tedirginim
7+2 de duydum ben tedirgin olmayın bazılarında daha geç duyulabiliyor

Galiba 7. Haftada mide bulantısı başlıyor. Bir hafta ne yesem kar modundayım uyku hali bende de çok var bir de bu progestron aşırı uyku yapıyor ya
O belli olmuyor canim. Benim 5 de basladi. Simdi 6 dayim azaldi. Tam ilaca başlayacağım gun azaldi. Umarim bi daha yasamam cok berbat bir sey. Cok kotu olursan prilam dr diye bir ilac var. Yatmadan önce 2 tablet icebilirsin.

Progestan fitil olarak kullananlara bir sorum var bugün bende yanma yapmaya başladı. Hafif hafif hissediyorum sürekli değil ama ilacı koyunca ufak ufak yanma oluyor sanki

Ya bende hiç belirti yok ama nedeeenn sadece kahve ve çay içemiyorum artık birde uyku modu okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…