2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
sen nerelerdesin yaaa hoş geldin
Canım burada da buluştuk.Sen Eylül başlığında beni sorunca ,sana cevap yazmıştım ama sen görmedin herhalde Geçen hafta çok işim vardı , pek aktif olamadım burada
Perşembe biliyorsun kalp atışı için gideceğim.İnşallah duyarım Sen ne zaman gidiyorsun tekrar?

Ben ayın 11'inde daha çok var

ay hadi kalp atışına az kaldı yaa

Vallaha benim dün akşam bi başladı sabahta aynı basladı gifiyo su içince cok kötu oluyorum ya
Benim de bu sabah başladı sanki.
Aç karnına geceden suya koyduğum kayısıların suyunu içiyorum, o çok kötü yaptı. Gün içinde de su içtikçe bi değişik oluyo midem.
Sanırım geliyor gelmekte olan.

Evett sanırımm beniimde basladı dünden beri bi haller var midemde uykuda gelmeye başladı hep uykum var dün akşam 8 de bi uyumuşum 10 da kalkmışım yarım saat bi oyalandım tekrar uyumuşum ertesi sabah 9 da uyandım ve asla uyumazdım başım çatlardı resmen oda olmadı sanirım uykularda geliyo

Çok geçmiş olsun ilik suya limon bal koyup içmek. Beeonun propolisli bogaz spreyine onay veriyor dr lar bildiğim kadarıyla sizde sorarsiniz oda cok etkili. Ilik suya az sirke ve bal karışımı. Taze zencefil çayı bunlar içiliyor diye biliyorum toz zencefil değil ama

Yaaaa, ben de henüz uyku başlamadı.
Şimdi yemek yedim, yerken iyiydim ama bitince bi tuhaf oldu midem.
Bebeğim sağlıklı olsun da bulantılara razıyım.

Reactions: Jou
Yaaaa, ben de henüz uyku başlamadı.
Şimdi yemek yedim, yerken iyiydim ama bitince bi tuhaf oldu midem.
Bebeğim sağlıklı olsun da bulantılara razıyım.
Aynenn bende yedim şimdi mutfağa girince degişik bi koku aldım resmen ya
Şimdi uzandım iyice mayıştımm
Bebeğimiz hep iyi olsun biz razıyız kuzum bekledik bugünleri

Benimde bugün ilk defa yoğun bir mide bulantım var kusma yok şükür kahvaltı yemek falan yedim şükür ama çok bulanıyor midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…