- 9 Ekim 2021
- 63
- 127
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.661
Canınızı sıkmayın her bebeğin gelişimi her hamilelik farklı oluyor. Ben de ovuslasyon takip ettim ona rağmen 2 gün daha küçük görünüyor. Düzenli takip bu dönemde önemli.Kızlar ben biraz araştırdım da çok moralim bozuldu benim bebeğim 4 mm görünüyor olması gerekenden çok küçük doktor geç döllenme olabilir dedi ama adetlerim hep düzenlidir ve ovulasyon yaptım kalp atışlarını da çok cılız gördük çok kötüyüm
Aramıza hoş geldin Özlemciğim.Merhaba kızlar, inşallah sağlıklı bebişleriniz olur.Herkesin hamileliği umarım çok güzel geçerBenim 11 Haziranı gösteriyor muhtemel doğum.Tabii o günleri sağsalim görebilirsem. 7+1 ‘deyim. 5. Denemede 40 yaşında ilk çocuğuma gebe kalınca korkuyorum tabii ki ya sonu gelmezse diye.O yüzden Haziran anneleri başlığına yazmakta epey zorlandım.Ama yazdım sonunda
Benim de randevum Perşembe günü.Banada tam bir neden söyleyemedi. Kanama alanı falan da yoktu neyse ki. Dediğin gibi demekki olabiliyor böyle şeyler. Perşembe günü tekrar çağırdı bakalım ne diyecek
Beni de 1 Ay sonra çağırdı. Bir sorun olursa hemen gel dedi. eğer hersey yolunda gierse 4 hafta sonra gideceğim.Günaydın kızlar.
Kalp atışı duyan anneler, bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı doktorunuz, benim 1 ay sonra dedi
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsunMerhaba kızlar, inşallah sağlıklı bebişleriniz olur.Herkesin hamileliği umarım çok güzel geçerBenim 11 Haziranı gösteriyor muhtemel doğum.Tabii o günleri sağsalim görebilirsem. 7+1 ‘deyim. 5. Denemede 40 yaşında ilk çocuğuma gebe kalınca korkuyorum tabii ki ya sonu gelmezse diye.O yüzden Haziran anneleri başlığına yazmakta epey zorlandım.Ama yazdım sonunda
Canım çok zor süreçlerden geçiyoruz.Allah sağsalim bebeklerimize kavuştursun.Ben de düşük geçmişi yok ama hiç tutmadı ilk 4 denememde.5. Denemede tuttu. Zaten tutmaması da bir tür erken gebelik sonlanması.Hayırlısı olsun hepimiz için.Ben 7+5’te Perşembe günü kalp atışı için kontrole gideceğim.5+4’te keseyi gördüm ama doktorum kongresi olunca biraz geçe kaldı benim kalp atışı için gitmem. Umarım sıkıntısız süreci atlatırız canımAramıza hoş geldin Özlemciğim.
Hayırlı olsun hamileliğin.
Ben de Şubat ayında 37 olacağım.
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Grupta düşük sonrası hamile olan çok arkadaş var.
Haliyle hepimizde korku var yani.
Ben de başta hamilelik günlüğü ekleyip eklememekte kararsız kalmıştım.
Amaaaaan dedim sonra, ne olacak sanki.
Canım aminMerhaba hoş geldiniz hayırlı olsunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım ilk başlarda 1 hafta geriden gelmesi çok normal. Geç döllenme olmasa bile geç tutunma olmuştur belki.Kızlar ben biraz araştırdım da çok moralim bozuldu benim bebeğim 4 mm görünüyor olması gerekenden çok küçük doktor geç döllenme olabilir dedi ama adetlerim hep düzenlidir ve ovulasyon yaptım kalp atışlarını da çok cılız gördük çok kötüyüm
onlar bende de oluyor. Ama ben hamileliği öğrendiğimden beri neredeyse hiç iş yapmadım. Yemek de yapmıyorum. İlk hamileliğimde çok zor şeyler yaşadık. Bunu öğrendiğimizden beri suyumu bile eşim getiriyor. Zaten yemek yapma ihtimalim yok bulantıdan. Ama hiç iş yapmadığım halde aşırı yorgunum. Allahtan dersim az okulda. Sabah 7 de başlıyor 10 da bitiyor en geç. Ona bile çoğu zaman taksi ile eve dönüyorum. Kan değerlerimde de sorun çıkmadı ama sebebi ne bilemedim ben de.Kızlar ya ben hiç iyi değilim gözümün önü kararıyor yere düşüyorum ama bayilmıyorum kulağım falan çınlıyor sonra kendime geliyorum sonra ayağa kalkıyorum yine aynı bi kahvaltı hazırlayamadım .bayılacak gibi olup bayılamıyorum yere düşüyorum
Amiiiiiiiiin canım.Canım çok zor süreçlerden geçiyoruz.Allah sağsalim bebeklerimize kavuştursun.Ben de düşük geçmişi yok ama hiç tutmadı ilk 4 denememde.5. Denemede tuttu. Zaten tutmaması da bir tür erken gebelik sonlanması.Hayırlısı olsun hepimiz için.Ben 7+5’te Perşembe günü kalp atışı için kontrole gideceğim.5+4’te keseyi gördüm ama doktorum kongresi olunca biraz geçe kaldı benim kalp atışı için gitmem. Umarım sıkıntısız süreci atlatırız canımSenin kaç haftalık oldu?
Doğru söylüyorsun canım o döllenme aşamasını bilmedigim için bende tam yorum yapamıyorum1 ay sonra dedi sonra 3 hafta sonra görüşelim dedi
Ben tülbente kolonya döküp boğazıma sarıyorum hemen geçiriyor. Bi zararı olmazsa şu an yapmanı tavsiye ederim
Ay ne güzel
Ovülasyon yaptın ama geç döllenmiștir 1 gün sonra değil de 4 gün sonra mesela. Neden canını sıkıyorsun her şey güzel öyle olsa doktor gelişimi yavaş derdi
Ayy çok geçmiş olsun. Kalkma yat boşver normal olabiliyormuș bu tarz kanamalar
Evet evet kesinlikle zaten haftada 1 gidiyorum neredeyse doktor biraz gerdi beni doktor değiştireceğim artıkCanınızı sıkmayın her bebeğin gelişimi her hamilelik farklı oluyor. Ben de ovuslasyon takip ettim ona rağmen 2 gün daha küçük görünüyor. Düzenli takip bu dönemde önemli.
Öyle şeyler olabiliyor muCanım ilk başlarda 1 hafta geriden gelmesi çok normal. Geç döllenme olmasa bile geç tutunma olmuştur belki.
Ayrıca her şey normal bile olsa ilk 3 ay böyle şeyler olabiliyor, hiç endişelenme lütfen.
Tabi tabi, kuzenim hamile şu an.Öyle şeyler olabiliyor mubenim bebiş nazlı olacak herhalde ayy tek öyle olsun
Merhaba, hoş geldinMerhaba kızlar, inşallah sağlıklı bebişleriniz olur.Herkesin hamileliği umarım çok güzel geçerBenim 11 Haziranı gösteriyor muhtemel doğum.Tabii o günleri sağsalim görebilirsem. 7+1 ‘deyim. 5. Denemede 40 yaşında ilk çocuğuma gebe kalınca korkuyorum tabii ki ya sonu gelmezse diye.O yüzden Haziran anneleri başlığına yazmakta epey zorlandım.Ama yazdım sonunda
Uzanınca geçiyor birde 2 gündür çok uyuyorum dengesizleştimde sanki.az yiyoruz ya, kesin bitkin düşüyosun, tansiyonun düşüyodur, başucunda çiğ fındık, çiğ badem bulundursana en azından enerji verir
biraz ayaklarını uzat dinlen iyi hissedince kalk
Vertigo nedir hic bilmiyorum bakarım simdi evet kesinlikle baş dönmesiyle yere düşüyorum göz kararması ve kulak çınlaması oluyorVertigo olabilir baş dönmesi oluyor mu ?
İş yaparken sorun yok ta sabah kalkınca böyle oldum bende kan degerlerinden midir nedir bilmiyorum doktora danışmak lazım allah korusun şiddetli düşersek birsey olur bebege diye korktum bugünÖ
onlar bende de oluyor. Ama ben hamileliği öğrendiğimden beri neredeyse hiç iş yapmadım. Yemek de yapmıyorum. İlk hamileliğimde çok zor şeyler yaşadık. Bunu öğrendiğimizden beri suyumu bile eşim getiriyor. Zaten yemek yapma ihtimalim yok bulantıdan. Ama hiç iş yapmadığım halde aşırı yorgunum. Allahtan dersim az okulda. Sabah 7 de başlıyor 10 da bitiyor en geç. Ona bile çoğu zaman taksi ile eve dönüyorum. Kan değerlerimde de sorun çıkmadı ama sebebi ne bilemedim ben de.
Benim de randevum Perşembe günü.
İnşallah güzel haberlerle döneriz canım.
Hamilelik günlüğü için hevesleniyorum ben deAramıza hoş geldin Özlemciğim.
Hayırlı olsun hamileliğin.
Ben de Şubat ayında 37 olacağım.
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Grupta düşük sonrası hamile olan çok arkadaş var.
Haliyle hepimizde korku var yani.
Ben de başta hamilelik günlüğü ekleyip eklememekte kararsız kalmıştım.
Amaaaaan dedim sonra, ne olacak sanki.
Merhaba kızlar, inşallah sağlıklı bebişleriniz olur.Herkesin hamileliği umarım çok güzel geçerBenim 11 Haziranı gösteriyor muhtemel doğum.Tabii o günleri sağsalim görebilirsem. 7+1 ‘deyim. 5. Denemede 40 yaşında ilk çocuğuma gebe kalınca korkuyorum tabii ki ya sonu gelmezse diye.O yüzden Haziran anneleri başlığına yazmakta epey zorlandım.Ama yazdım sonunda
Normal canım herkesin bünyesi farklı.Benim bulantılar da yeni başladı.MC06 canım alıntı yapamadım yaaa bi sorun ver herhalde nese
Benim sadece sabah biraz bulandı gecti böyle şeyler normal demii artıkk canım
Ben bir süre giremeyecem buralara. Abim hasta Lösemi hastası şuan durumu kritik