2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar ben biraz araştırdım da çok moralim bozuldu benim bebeğim 4 mm görünüyor olması gerekenden çok küçük doktor geç döllenme olabilir dedi ama adetlerim hep düzenlidir ve ovulasyon yaptım kalp atışlarını da çok cılız gördük çok kötüyüm 😢😢
Canınızı sıkmayın her bebeğin gelişimi her hamilelik farklı oluyor. Ben de ovuslasyon takip ettim ona rağmen 2 gün daha küçük görünüyor. Düzenli takip bu dönemde önemli.

Merhaba kızlar, inşallah sağlıklı bebişleriniz olur.Herkesin hamileliği umarım çok güzel geçer 🤲🧿Benim 11 Haziranı gösteriyor muhtemel doğum.Tabii o günleri sağsalim görebilirsem. 7+1 ‘deyim. 5. Denemede 40 yaşında ilk çocuğuma gebe kalınca korkuyorum tabii ki ya sonu gelmezse diye.O yüzden Haziran anneleri başlığına yazmakta epey zorlandım.Ama yazdım sonunda 😊
Aramıza hoş geldin Özlemciğim. 🤗
Hayırlı olsun hamileliğin. 🥰

Ben de Şubat ayında 37 olacağım.
İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Grupta düşük sonrası hamile olan çok arkadaş var.
Haliyle hepimizde korku var yani.

Ben de başta hamilelik günlüğü ekleyip eklememekte kararsız kalmıştım.
Amaaaaan dedim sonra, ne olacak sanki. 😉

Merhaba kızlar, inşallah sağlıklı bebişleriniz olur.Herkesin hamileliği umarım çok güzel geçer 🤲🧿Benim 11 Haziranı gösteriyor muhtemel doğum.Tabii o günleri sağsalim görebilirsem. 7+1 ‘deyim. 5. Denemede 40 yaşında ilk çocuğuma gebe kalınca korkuyorum tabii ki ya sonu gelmezse diye.O yüzden Haziran anneleri başlığına yazmakta epey zorlandım.Ama yazdım sonunda 😊
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun 🤗 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰

Canım çok zor süreçlerden geçiyoruz.Allah sağsalim bebeklerimize kavuştursun.Ben de düşük geçmişi yok ama hiç tutmadı ilk 4 denememde.5. Denemede tuttu. Zaten tutmaması da bir tür erken gebelik sonlanması.Hayırlısı olsun hepimiz için.Ben 7+5’te Perşembe günü kalp atışı için kontrole gideceğim.5+4’te keseyi gördüm ama doktorum kongresi olunca biraz geçe kaldı benim kalp atışı için gitmem. Umarım sıkıntısız süreci atlatırız canım 🧿🧿🧿🤲🤲🤲❤️Senin kaç haftalık oldu?

Kızlar ben biraz araştırdım da çok moralim bozuldu benim bebeğim 4 mm görünüyor olması gerekenden çok küçük doktor geç döllenme olabilir dedi ama adetlerim hep düzenlidir ve ovulasyon yaptım kalp atışlarını da çok cılız gördük çok kötüyüm 😢😢
Canım ilk başlarda 1 hafta geriden gelmesi çok normal. Geç döllenme olmasa bile geç tutunma olmuştur belki.
Ayrıca her şey normal bile olsa ilk 3 ay böyle şeyler olabiliyor, hiç endişelenme lütfen. 😊

Ö
Kızlar ya ben hiç iyi değilim gözümün önü kararıyor yere düşüyorum ama bayilmıyorum kulağım falan çınlıyor sonra kendime geliyorum sonra ayağa kalkıyorum yine aynı bi kahvaltı hazırlayamadım .bayılacak gibi olup bayılamıyorum yere düşüyorum
onlar bende de oluyor. Ama ben hamileliği öğrendiğimden beri neredeyse hiç iş yapmadım. Yemek de yapmıyorum. İlk hamileliğimde çok zor şeyler yaşadık. Bunu öğrendiğimizden beri suyumu bile eşim getiriyor. Zaten yemek yapma ihtimalim yok bulantıdan. Ama hiç iş yapmadığım halde aşırı yorgunum. Allahtan dersim az okulda. Sabah 7 de başlıyor 10 da bitiyor en geç. Ona bile çoğu zaman taksi ile eve dönüyorum. Kan değerlerimde de sorun çıkmadı ama sebebi ne bilemedim ben de.😣

Canım çok zor süreçlerden geçiyoruz.Allah sağsalim bebeklerimize kavuştursun.Ben de düşük geçmişi yok ama hiç tutmadı ilk 4 denememde.5. Denemede tuttu. Zaten tutmaması da bir tür erken gebelik sonlanması.Hayırlısı olsun hepimiz için.Ben 7+5’te Perşembe günü kalp atışı için kontrole gideceğim.5+4’te keseyi gördüm ama doktorum kongresi olunca biraz geçe kaldı benim kalp atışı için gitmem. Umarım sıkıntısız süreci atlatırız canım 🧿🧿🧿🤲🤲🤲❤️Senin kaç haftalık oldu?
Amiiiiiiiiin canım. 🤲

Benim bugün 6+1 canım.
5+0’da sadece keseyi gördük.
5+4’te kanamam olunca acilen doktora gittik ve vajinal muayenede kalp atışını duyduk çok şükür.
Çok çok azdı, 89bpm’di.
Bu haftada bu kadar olur dedi doktor.
Perşembe günü tekrar kontrole çağırdı.
Şimdilik kanama yok ama kanama alanı görünmüştü ultrasonda.
İnşallah tekrar olmaz, gerçekten çok korkuttu beni.

1 ay sonra dedi sonra 3 hafta sonra görüşelim dedi🤭

Ben tülbente kolonya döküp boğazıma sarıyorum hemen geçiriyor. Bi zararı olmazsa şu an yapmanı tavsiye ederim

Ay ne güzel 😂

Ovülasyon yaptın ama geç döllenmiștir 1 gün sonra değil de 4 gün sonra mesela. Neden canını sıkıyorsun her şey güzel öyle olsa doktor gelişimi yavaş derdi🥰

Ayy çok geçmiş olsun. Kalkma yat boşver normal olabiliyormuș bu tarz kanamalar
Doğru söylüyorsun canım o döllenme aşamasını bilmedigim için bende tam yorum yapamıyorum 😊 hakkımızda hayırlısı inşallah evet biraz fazla sıkıyorum canımı rahat olmaya çalışacağım 😊
Canınızı sıkmayın her bebeğin gelişimi her hamilelik farklı oluyor. Ben de ovuslasyon takip ettim ona rağmen 2 gün daha küçük görünüyor. Düzenli takip bu dönemde önemli.
Evet evet kesinlikle zaten haftada 1 gidiyorum neredeyse doktor biraz gerdi beni doktor değiştireceğim artık 😊
Canım ilk başlarda 1 hafta geriden gelmesi çok normal. Geç döllenme olmasa bile geç tutunma olmuştur belki.
Ayrıca her şey normal bile olsa ilk 3 ay böyle şeyler olabiliyor, hiç endişelenme lütfen. 😊
Öyle şeyler olabiliyor mu 🥰 benim bebiş nazlı olacak herhalde ayy tek öyle olsun 😊🥰🙏

Merhaba, hoş geldin 😊hayırlı olsun 😘umarım hepimiz için her şey çok güzel devam eder 🤗

az yiyoruz ya, kesin bitkin düşüyosun, tansiyonun düşüyodur, başucunda çiğ fındık, çiğ badem bulundursana en azından enerji verir🙏

biraz ayaklarını uzat dinlen iyi hissedince kalk🧡
Uzanınca geçiyor birde 2 gündür çok uyuyorum dengesizleştimde sanki.
Vertigo olabilir baş dönmesi oluyor mu ?
Vertigo nedir hic bilmiyorum bakarım simdi evet kesinlikle baş dönmesiyle yere düşüyorum göz kararması ve kulak çınlaması oluyor
Ö

onlar bende de oluyor. Ama ben hamileliği öğrendiğimden beri neredeyse hiç iş yapmadım. Yemek de yapmıyorum. İlk hamileliğimde çok zor şeyler yaşadık. Bunu öğrendiğimizden beri suyumu bile eşim getiriyor. Zaten yemek yapma ihtimalim yok bulantıdan. Ama hiç iş yapmadığım halde aşırı yorgunum. Allahtan dersim az okulda. Sabah 7 de başlıyor 10 da bitiyor en geç. Ona bile çoğu zaman taksi ile eve dönüyorum. Kan değerlerimde de sorun çıkmadı ama sebebi ne bilemedim ben de.😣
İş yaparken sorun yok ta sabah kalkınca böyle oldum bende kan degerlerinden midir nedir bilmiyorum doktora danışmak lazım allah korusun şiddetli düşersek birsey olur bebege diye korktum bugün

Hamilelik günlüğü için hevesleniyorum ben de 😂ama kaç haftalık olduğumu öğrendikten sonra yapmak en mantıklısı şu an bilmiyorum 🤭

sen nerelerdesin yaaa🧡🧡 hoş geldin 🧡🧡

X