2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Merhaba geçmiş olsun öncelikle bebeğiniz iyiymiş korkmayın🍀

İlk gebeliğiniz mi acaba? Eşimle bende de kan uyuşmazlığı var. Haziranda bir düşüğüm oldu kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnem yapılmıştı. 2. Gebelikte de yapılacak mı ya da ne zaman yapılmalı? Kafam karıştı bu konuda
2. Gebelikte bir kanama gerçekleşmediği taktirde 28. Haftaya kadar gerek yok. Benim ufak bir lekelenmem oldu, doktorum riske atmayalım dedi. İğne yaptırdım.

Merhaba geçmiş olsun öncelikle bebeğiniz iyiymiş korkmayın🍀

İlk gebeliğiniz mi acaba? Eşimle bende de kan uyuşmazlığı var. Haziranda bir düşüğüm oldu kürtaj sonrası kan uyuşmazlığı iğnem yapılmıştı. 2. Gebelikte de yapılacak mı ya da ne zaman yapılmalı? Kafam karıştı bu konuda
Teşekkür ederim çok şükür iyi🙏 İkinci gebeliğim benim ilkinde kalbi tam gelişmediği için 21 haftalıkken sonlandırıldı. Doğumdan sonra hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. İkinci de kanama olunca yaptılar hemen. Genelde kanama olduğunda yapıyorlar yoksa gününü bekliyorlar diye biliyorum. Oda 25 yada 28. Haftaydı sanırım tam hatırlamıyorum.

2. Gebelikte bir kanama gerçekleşmediği taktirde 28. Haftaya kadar gerek yok. Benim ufak bir lekelenmem oldu, doktorum riske atmayalım dedi. İğne yaptırdım.

Teşekkür ederim çok şükür iyi🙏 İkinci gebeliğim benim ilkinde kalbi tam gelişmediği için 21 haftalıkken sonlandırıldı. Doğumdan sonra hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. İkinci de kanama olunca yaptılar hemen. Genelde kanama olduğunda yapıyorlar yoksa gününü bekliyorlar diye biliyorum. Oda 25 yada 28. Haftaydı sanırım tam hatırlamıyorum.
Tamam kızlar anladım şimdi teşekkür ederim kanama olursa atlamamak lazım.

Kızlar günaydın bende dün sabah büyük korku yaşadım. Sabah uyandığımda kırmızı renkte kanamam vardı. Apar topar acile gittik. Çok şükür bebek iyiydi 🥺 kan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne yapıp gönderdiler. Şimdi full yatıyorum 😐
Bizim de kan uyuşmazlığımız var neden erken yaptılar size?28. Haftada yapılıyor dedi doktorum

Senin peki neden olmuş senin daha fazlaymış ya geçmiş olsun. Umarım bir daha yaşamayız😐
Kanamanın nedenini söylemedi doktor canım.
Geçen hafta lekelenmem olup gitmiştim.
Oluk oluk bile kanayabilir, hiç merak etme demişti.
Olabiliyor sanırım böyle şeyler.
Biraz daha rahatladım ama inşallah tekrarlamaz.

Kanamanın nedenini söylemedi doktor canım.
Geçen hafta lekelenmem olup gitmiştim.
Oluk oluk bile kanayabilir, hiç merak etme demişti.
Olabiliyor sanırım böyle şeyler.
Biraz daha rahatladım ama inşallah tekrarlamaz.

Banada tam bir neden söyleyemedi. Kanama alanı falan da yoktu neyse ki. Dediğin gibi demekki olabiliyor böyle şeyler. Perşembe günü tekrar çağırdı bakalım ne diyecek

Kızlar ya ben hiç iyi değilim gözümün önü kararıyor yere düşüyorum ama bayilmıyorum kulağım falan çınlıyor sonra kendime geliyorum sonra ayağa kalkıyorum yine aynı bi kahvaltı hazırlayamadım .bayılacak gibi olup bayılamıyorum yere düşüyorum

Kızlar ya ben hiç iyi değilim gözümün önü kararıyor yere düşüyorum ama bayilmıyorum kulağım falan çınlıyor sonra kendime geliyorum sonra ayağa kalkıyorum yine aynı bi kahvaltı hazırlayamadım .bayılacak gibi olup bayılamıyorum yere düşüyorum

Şekerin mi düşüyor acaba 🙄

az yiyoruz ya, kesin bitkin düşüyosun, tansiyonun düşüyodur, başucunda çiğ fındık, çiğ badem bulundursana en azından enerji verir🙏

biraz ayaklarını uzat dinlen iyi hissedince kalk🧡

Vertigo olabilir baş dönmesi oluyor mu ?

Günaydın kızlar.
Kalp atışı duyan anneler, bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı doktorunuz, benim 1 ay sonra dedi 🥴
1 ay sonra dedi sonra 3 hafta sonra görüşelim dedi🤭
Kızlar boğaz ağrım burun akıntım için doktora gittim gebesin ilaç veremem grip olmuşsun geçmesini bekleyeceksin dedi 🤦🏻‍♀️ Ama ona sormayı unuttum parolu günde sadece 1 kere mi içebiliyoruz bileniniz var mı? Ben 1 kere içiyorum ama 5-6 saat sonra tekrar ağrılarım başlıyo özellikle boğaz ağrısından uyuyamıyorum
Ben tülbente kolonya döküp boğazıma sarıyorum hemen geçiriyor. Bi zararı olmazsa şu an yapmanı tavsiye ederim
Kızlar bu arada doktora gitmeden 1 gün önce bulantılarım kesilmişti.doktorda kalp atışını falan duyduk bebişimin gayet sağlıklıydı.Artık gripten ben mi hissetmiyorum bilmiyorum hiç bulantım yok şoktayım ama mutluyum 😂
Ay ne güzel 😂
Kızlar ben biraz araştırdım da çok moralim bozuldu benim bebeğim 4 mm görünüyor olması gerekenden çok küçük doktor geç döllenme olabilir dedi ama adetlerim hep düzenlidir ve ovulasyon yaptım kalp atışlarını da çok cılız gördük çok kötüyüm 😢😢
Ovülasyon yaptın ama geç döllenmiștir 1 gün sonra değil de 4 gün sonra mesela. Neden canını sıkıyorsun her şey güzel öyle olsa doktor gelişimi yavaş derdi🥰
Kızlar günaydın bende dün sabah büyük korku yaşadım. Sabah uyandığımda kırmızı renkte kanamam vardı. Apar topar acile gittik. Çok şükür bebek iyiydi 🥺 kan uyuşmazlığı iğnesi ve düşük önleyici iğne yapıp gönderdiler. Şimdi full yatıyorum 😐
Ayy çok geçmiş olsun. Kalkma yat boşver normal olabiliyormuș bu tarz kanamalar

1 ay sonra dedi sonra 3 hafta sonra görüşelim dedi🤭

Ben tülbente kolonya döküp boğazıma sarıyorum hemen geçiriyor. Bi zararı olmazsa şu an yapmanı tavsiye ederim

Ay ne güzel 😂

Ovülasyon yaptın ama geç döllenmiștir 1 gün sonra değil de 4 gün sonra mesela. Neden canını sıkıyorsun her şey güzel öyle olsa doktor gelişimi yavaş derdi🥰

Ayy çok geçmiş olsun. Kalkma yat boşver normal olabiliyormuș bu tarz kanamalar

Saol canım öyleymiş bilsede insan yinede korkuyor işte

Merhaba kızlar, inşallah sağlıklı bebişleriniz olur.Herkesin hamileliği umarım çok güzel geçer 🤲🧿Benim 11 Haziranı gösteriyor muhtemel doğum.Tabii o günleri sağsalim görebilirsem. 7+1 ‘deyim. 5. Denemede 40 yaşında ilk çocuğuma gebe kalınca korkuyorum tabii ki ya sonu gelmezse diye.O yüzden Haziran anneleri başlığına yazmakta epey zorlandım.Ama yazdım sonunda 😊

X