- 2 Ağustos 2013
- 34.186
- 101.863
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.481
Senin sata göre kaç pekiTeşekkür ederim kuzum 6+1 sin dedi de pek guvenemedim önümüzdeki hafta asıl doktoruma gideceğim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin sata göre kaç pekiTeşekkür ederim kuzum 6+1 sin dedi de pek guvenemedim önümüzdeki hafta asıl doktoruma gideceğim inşallah
Hadi gözün aydınKızlar ben kalp atışını duydum çok şükür alırım bi maşallahınızı
Kesenin boyutuna göre mi 6+1 dedi canım?Teşekkür ederim kuzum 6+1 sin dedi de pek guvenemedim önümüzdeki hafta asıl doktoruma gideceğim inşallah
Ay insanı nasıl strese sokuyolar ya gözün aydın canım benimGöremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi
Kuzu listeye eklermisin 7+1 kalp atışı yer Tekirdağ kilo 65 boy 167Hadi gözün aydın
Maşallah canım benim çok şükür ben de şuan yoldayım heyecandan stresten karnıma ağrılar giriyorKızlar ben kalp atışını duydum çok şükür alırım bi maşallahınızı
Maşallah maşallah.Kızlar ben kalp atışını duydum çok şükür alırım bi maşallahınızı
Çok sağol canım benim.. hastaneye gittiğimden itibaren elim ayağım titredi kalbim küt küt atıyo Allahım nasıl bi stresti anlatamamMaşallah canım benim çok şükür ben de şuan yoldayım heyecandan stresten karnıma ağrılar giriyor
Evet canım iyileşemedim bir türlü bugün gideceğim doktoraCanım çok geçmiş olsun.
Bence git doktora.
Bebeğe zararı olacak ilacı vermez ki sana.
Arkadaşım 28 haftalık hamile, yirmilik dişi apse yapmış çekilecek.
Agumentin 625’lik kullanıyo.
Yani bazı antibiyotikler bile hamilelikte kullanılabiliyor, korkma bence.
Amiin canım cümlemizin inşallahMaşallah maşallah.
Çok sevindim.
Sağlıkla büyüsün.
Ayy ne güzel ne büyük mutluluk darısı başımıza inşallah bu arada Tekirdağ merkez mi Tekirdağ’da 2 kişiyiz seninleKızlar ben kalp atışını duydum çok şükür alırım bi maşallahınızı
Çok şükür canım inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız evet merkezAyy ne güzel ne büyük mutluluk darısı başımıza inşallah bu arada Tekirdağ merkez mi Tekirdağ’da 2 kişiyiz seninle
Evet canım doğru söylüyorsun 1-2 hafta daha devam edeyim bende tek doktora düşmeyi düşünüyorum zatenAy yok, iyice strese sokar bu doktor seni.
Her şey yolundaysa ne gerek var ki 2.görüşe?
Yani sonuçta gebelik takibi yapıyor şu an doktor.
Hani detaylı ultrason falan zamanı evet 2.görüş önemli olabilir.
Doktoruna güveniyorsan, onunla devam etmekte kararlıysan ben olsam hiç kafamı karıştırmam başka doktorla.
Maşallah kuzum hadi gözümüz aydınKızlar ben kalp atışını duydum çok şükür alırım bi maşallahınızı
7+0 canım geç döllenme dediSenin sata göre kaç peki
Kese ve bebeğe göre 6+1 dedi canım evet 7+0 olmam gerekiyordu ama diğer doktorumda 5-6 günlük oynama var demişti zatenKesenin boyutuna göre mi 6+1 dedi canım?
Çünkü son adet tarihine göre 7+0 olman lazım sanki.
Canım gözün aydın bazı doktorlar neden böyle can sıkıcı bilmem kiGöremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi
Tekirdağ’da yaşamıyorum ama Tekirdağ’lıyım bir mutlu oldum Tekirdağ duyuncaAyy ne güzel ne büyük mutluluk darısı başımıza inşallah bu arada Tekirdağ merkez mi Tekirdağ’da 2 kişiyiz seninle
Yaaaaa gerçekten mi ne dedi doktor?Kızlar maalesef güzel haberlerim yok, ama hepinizin desteği için teşekkür ederim
Hemşerim gelTekirdağ’da yaşamıyorum ama Tekirdağ’lıyım bir mutlu oldum Tekirdağ duyunca
Öyle canım malesef bazıları öyle neyseki sonu güzel oldu defalarca teyit ettim gördük değil mi diye çok teşekkür ederimCanım gözün aydın bazı doktorlar neden böyle can sıkıcı bilmem ki