- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 39
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.461
GunaydinKızlar günaydınben son adet tarihime göre bugün 5. Hafta ma girdim. Doktora 1 hafta önce gitmiştim beta 1056 çıktı ancak kese karından ultrasonda gözükmesi. Perşembe günü tekrardan bakılacak randevum var ancak sağ kasığımda ara ara giren kramplar oluyordu. Bugün bu kramplar arttı ani girip geçiyor hamilelikten midir yoksa dış gebelikten şüphelenmeli miyim? Herhangi bir kanama vs. yok çok şükür
Gördün müKızlar ben çıktım doktordan ömrümden ömür gitti valla
Ayy görebildin mi ben bile heyecanlandım şimdi vallaKızlar ben çıktım doktordan ömrümden ömür gitti valla
Gördün mü
Göremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdiAyy görebildin mi ben bile heyecanlandım şimdi valla
Ben de 170 boy 78 kg dayim. Su an mide bulantilarindan bir sey yiyemiyorum. Duzeldigim an kalp atisindan sonra diyetisyene gideceğim.Kızlar yüksek kilo ile hamile kaldım 160 boy 77 kilove evlendikten sonra çıktım bu kilolara ömrümde bu kiloları görmemiştim sonra da veremedim. Şimdi diyorum diyetisyene gitsem nasıl olur acaba hem bebeğin gelişimi etkilenmez hem de ben çok aşırı kilo almam. Benim gibi yüksek kiloda hamile kalan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ayy uğraşınca oluyor demek ki, milleti stres hastası ediyorlar boşuna. Kalp atışı duydu muGöremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar dün akşamdan beri boğaz ağrım burun akıntım halsizliğim çok fazla.Bekledim bugün ama geçmedi daha kötü oldum yataktan bile kalkamıyorum.Doktora gitsem mi sizce hap falan veremicek ama bebeğe zararı olur mu bilemedim bu hastalığın korktum
Ay yok artık yaa, gerçekten sağlıksız gibi dedi mi başta?Göremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi
Tabii ki veririm canm eşimle de konuştum yüksek ihtimalle gideceğim kadın doğum doktoruma danışıpCanım diyetisyene gidersen bizede bilgi verir misin
Görmemișim kusura bakmayınsweetgirlcandy dün buraya yazmıştım ama alıntılamadı bilmiyorum galiba olmazsa tekrar yazarım çok teşekkür ederim
Ayyy sağlıksızı görünce nasıl korktum. Hadi gözün aydınGöremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi
Kaç haftalıksın canm. Yine senin boyun uzunmuş benim boyumdan kısa şuan baya 5 aylık hamile gibiyim zatenBen de 170 boy 78 kg dayim. Su an mide bulantilarindan bir sey yiyemiyorum. Duzeldigim an kalp atisindan sonra diyetisyene gideceğim.
Canım hadi gözünaydın ne güzel görmüş iyiki öyle söyledikten sonraki 1 haftalık süreci düşünemiyorum aksi durumda bazen doktorlar gerçekten can sıkıcı olabiliyorGöremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi
Evet canım hatta çok gaz var sende falan dediAyy uğraşınca oluyor demek ki, milleti stres hastası ediyorlar boşuna. Kalp atışı duydu mu
Ya ben bu doktora öylesine gidiyorum zaten 2. Bir görüş olsun diye asıl doktorum 1 hafta daha geç gel deyince önce buna gideyim demiştim evet hatta ben mi yanlış duydum diye eşime bile sordum öyle söylediğini söyledi. Goremese 1 hafta deli olurdum herhalde söylemesi ne kadar kolay. Eşim bile bu doktor iyi değil dedi kolay kolay fikir beyan etmez normaldeAy yok artık yaa, gerçekten sağlıksız gibi dedi mi başta?
Sen mi öyle düşündün yoksa?
Yani doktorun demesi gereken şey, şu an çok küçük, karından görünmemesi çok normal, ya vajinal bakalım ya da haftaya gelirsen daha rahat görebiliriz demek.
Niye hamile bir kadını bu kadar strese sokuyorlar anlamıyorum.
Teşekkür ederim kuzumGörmemișim kusura bakmayın
Ayyy sağlıksızı görünce nasıl korktum. Hadi gözün aydın
Ay yok, iyice strese sokar bu doktor seni.Evet canım hatta çok gaz var sende falan dedi
Ya ben bu doktora öylesine gidiyorum zaten 2. Bir görüş olsun diye asıl doktorum 1 hafta daha geç gel deyince önce buna gideyim demiştim evet hatta ben mi yanlış duydum diye eşime bile sordum öyle söylediğini söyledi. Goremese 1 hafta deli olurdum herhalde söylemesi ne kadar kolay. Eşim bile bu doktor iyi değil dedi kolay kolay fikir beyan etmez normalde