2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar dün akşamdan beri boğaz ağrım burun akıntım halsizliğim çok fazla.Bekledim bugün ama geçmedi daha kötü oldum yataktan bile kalkamıyorum.Doktora gitsem mi sizce hap falan veremicek ama bebeğe zararı olur mu bilemedim bu hastalığın korktum

Kızlar dün akşamdan beri boğaz ağrım burun akıntım halsizliğim çok fazla.Bekledim bugün ama geçmedi daha kötü oldum yataktan bile kalkamıyorum.Doktora gitsem mi sizce hap falan veremicek ama bebeğe zararı olur mu bilemedim bu hastalığın korktum
Serum takarlar acilde git istersen

Kızlar yüksek kilo ile hamile kaldım 160 boy 77 kilo 😔 ve evlendikten sonra çıktım bu kilolara ömrümde bu kiloları görmemiştim sonra da veremedim. Şimdi diyorum diyetisyene gitsem nasıl olur acaba hem bebeğin gelişimi etkilenmez hem de ben çok aşırı kilo almam. Benim gibi yüksek kiloda hamile kalan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz😔

Merhaba arkadaşlar uzun bir yolumuz var herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum bende aranizdayim yeni üye oldum ama bilgileri nasıl kaydedicem bilmiyorum. 2.bebeğim olacak inşallah. Yaşım 35 kilom 63.5 :KK66: istanbuldayım. Tahmini doğum 02.06.2022 daha dr gitmedim öncesinde çok evham yaptırdılar. Biraz beklemek istedim eşimde covit şüphesi vardı şükür temiz cikti bu hafta gidecektim ama dr müsait günü saliymis ilk kez sali gidicem inşallah
sweetgirlcandy sweetgirlcandy dün buraya yazmıştım ama alıntılamadı bilmiyorum galiba olmazsa tekrar yazarım çok teşekkür ederim

Kızlar yüksek kilo ile hamile kaldım 160 boy 77 kilo 😔 ve evlendikten sonra çıktım bu kilolara ömrümde bu kiloları görmemiştim sonra da veremedim. Şimdi diyorum diyetisyene gitsem nasıl olur acaba hem bebeğin gelişimi etkilenmez hem de ben çok aşırı kilo almam. Benim gibi yüksek kiloda hamile kalan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz😔
Canım diyetisyene gidersen bizede bilgi verir misin 🙏

Kızlar günaydın 🥰 ben son adet tarihime göre bugün 5. Hafta ma girdim. Doktora 1 hafta önce gitmiştim beta 1056 çıktı ancak kese karından ultrasonda gözükmesi. Perşembe günü tekrardan bakılacak randevum var ancak sağ kasığımda ara ara giren kramplar oluyordu. Bugün bu kramplar arttı ani girip geçiyor hamilelikten midir yoksa dış gebelikten şüphelenmeli miyim? Herhangi bir kanama vs. yok çok şükür

X