- 9 Ağustos 2009
- 1.195
- 1.970
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.441
Tabii ki... O kasılmalar bebeğinin büyüyüp kendine yer edilndiğine işaret... ben ağrım oldukça nasıl mutlu oluyorum büyüyo bebişim diye
Canım seni tanımıyorum ama inan hep aklımdasın ve dua ediyorum sana ve bebeğine tüm anne olmak isteyenlere Rabbim sağlıkla sınamasın bizleriBenim deeee ilk buraya yazacam söz yaa allahım inşallah güzel haberler yazarım inşallah
Ahh canım benim çok teşekkür ederim inşallah hayırlara çıkar, amiiiinCanım seni tanımıyorum ama inan hep aklımdasın ve dua ediyorum sana ve bebeğine tüm anne olmak isteyenlere Rabbim sağlıkla sınamasın bizleri
Serum takarlar acilde git istersenKızlar dün akşamdan beri boğaz ağrım burun akıntım halsizliğim çok fazla.Bekledim bugün ama geçmedi daha kötü oldum yataktan bile kalkamıyorum.Doktora gitsem mi sizce hap falan veremicek ama bebeğe zararı olur mu bilemedim bu hastalığın korktum
Ayy inşallah inşallahAllahhhh pıtpıtpıtpıt kalp atışı partisi yapcam yarın duyarsam
Benimde 7yasinda kizim var cokAynen öyle, ben de kızımda çok mide bulantısı yaşadım. Erkek daha geç başlayıp erken bitiyor.
Benide ekleyebilir mısınız acabaAyy inşallah inşallah
Bilgilerinizi yazarsanız ekleyim hemenBenimde 7yasinda kizim var cok
Benide ekleyebilir mısınız acaba
Merhaba arkadaşlar uzun bir yolumuz var herkese sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum bende aranizdayim yeni üye oldum ama bilgileri nasıl kaydedicem bilmiyorum. 2.bebeğim olacak inşallah. Yaşım 35 kilom 63.5istanbuldayım. Tahmini doğum 02.06.2022 daha dr gitmedim öncesinde çok evham yaptırdılar. Biraz beklemek istedim eşimde covit şüphesi vardı şükür temiz cikti bu hafta gidecektim ama dr müsait günü saliymis ilk kez sali gidicem inşallah
Bende tüm gece bir sağa bir sola dönüp durdumUyuyamıyoooooom
Canım diyetisyene gidersen bizede bilgi verir misinKızlar yüksek kilo ile hamile kaldım 160 boy 77 kilove evlendikten sonra çıktım bu kilolara ömrümde bu kiloları görmemiştim sonra da veremedim. Şimdi diyorum diyetisyene gitsem nasıl olur acaba hem bebeğin gelişimi etkilenmez hem de ben çok aşırı kilo almam. Benim gibi yüksek kiloda hamile kalan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bende öyle oluyorum hep dinliyorum kendimi. Öksürsem korkuyorumparanoyak olduk artık yaa. Zor bulunca insan korkuyor galiba.