- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.421
çok şükür kuzum benimTekrardan selam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür artık inş sizlerleyim. sweetgirlcandy benide ekler misin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür kuzum benimTekrardan selam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür artık inş sizlerleyim. sweetgirlcandy benide ekler misin :)
Gozun aydın canm. Ayy seninle haftamız aynı benimde yarın kontrolüm var duyarım inşallahTekrardan selam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür artık inş sizlerleyim. sweetgirlcandy benide ekler misin :)
Kaçta senin randevu yarın grupta olaylar olaylarYarın için heyecanli misiniz kızlar. Normalde başımı yastıktan kaldırmayan ben şuan uyku sıfır heyecandan uyuyamam bu gece heralde
Valla bende de değişik bir heyecan var duygu karmaşası varİnşallah hepimiz güzel haberler alıp dönerizYarın için heyecanli misiniz kızlar. Normalde başımı yastıktan kaldırmayan ben şuan uyku sıfır heyecandan uyuyamam bu gece heralde
Ay balımmm senin de mi yarın kaçtaaaaaaaValla bende de değişik bir heyecan var duygu karmaşası varİnşallah hepimiz güzel haberler alıp döneriz
Sabah 10 da canım. Aynen yarın grup coşacakKaçta senin randevu yarın grupta olaylar olaylar
İnşallah İnşallah. Yarın hep beraber güzel haberler verelim birbirimizeValla bende de değişik bir heyecan var duygu karmaşası varİnşallah hepimiz güzel haberler alıp döneriz
Benim deeee ilk buraya yazacam söz yaa allahım inşallah güzel haberler yazarım inşallahSabah 10 da canım. Aynen yarın grup coşacak
İnşallah tüm kalbimle dua ediyorum sanaBenim deeee ilk buraya yazacam söz yaa allahım inşallah güzel haberler yazarım inşallah
Eveeeet 11.45 de benim randevumAy balımmm senin de mi yarın kaçtaaaaaaa
Hadi kalp atışı, kaç + kaç oluyorEveeeet 11.45 de benim randevum
7+3 oluyor yarınHadi kalp atışı, kaç + kaç oluyor
Gozun aydın canm. Ayy seninle haftamız aynı benimde yarın kontrolüm var duyarım inşallah
Allahhhh pıtpıtpıtpıt kalp atışı partisi yapcam yarın duyarsam7+3 oluyor yarın
çok şükür kuzum benim
İnşallah canm benimde 6 hafta.Aslında 6 hafta burda fazla çıkıyor :) çokta rahat duyarsın Allahın izniyle, yarın güzel haberlerle gel inş
Tabii ki... O kasılmalar bebeğinin büyüyüp kendine yer edilndiğine işaret... ben ağrım oldukça nasıl mutlu oluyorum büyüyo bebişim diyeKızlar hafif adet olcakmış gibi ağrılarınız var mı? Benim bazen böyle bi gelip gidiyo. Normal dimi.