2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yok yok 2 günde 1 katlıyor. Adetten 4 gün önceydi ama ben çatlatma iğnesi kullandım biraz farklı bir durum.

Önümüzdeki çarşambaya randevu verdi doktorum tahminen 2000 Li değerler olacak.
Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin yollarimizi bu yolda kolaylastirsin ☺

O konuda bende tedirgin oluyorumm hiç belli olmuyor iyi düşünelim iyi olsun
Gayet normal bir durum arkadaşlar benim ikinci gebeliğim ilkinde bulanmamıştı hiç bundada henüz yok bugün itibariyle 4+ 6 belki sonradan olur bunda bilemiyorum bu gerçekten kişiden kişiye değişen bi durum rahat olun

Asla baktırma ve mutlaka baktır da iki uç tepkiler bence. Bu kadar keskin olmamak lazım. Korkanlara yönelik yazdıklarınızda haklısınız, ben de vajinal muayene istememenin de bazı durumlarda hakkımız olduğunu belirtmek için yazmak istemiştim. Hepimizin çabası bu süreci sağlıkla geçirmek için

Evett öyleymiş hatta ben uyumuyorum mesela hala öyle pek uyku yok normal hayat gibi sadecee kasığım ağrıyo gögüslerim ve belim oda hafif gerçekten kişiden kişiye değişiyor

Ya bu alttan baktirma mevzusu kişiye kalmış bence doktorum bana ilk gittiğimde sordu istemiyorum dedim. Sonraki gittiğimde yukarıdan görünmesine rağmen içinin rahat etmesini istiyor musun dedi benim başka bir problemim vardı çünkü baktırdım. Kişiye kalmış isteyen baktirir isteyen baktirmaz arkadaşlar o anki doktorun söylediklerine ve annenin psikolojisine bağlı bence

Evett öyleymiş hatta ben uyumuyorum mesela hala öyle pek uyku yok normal hayat gibi sadecee kasığım ağrıyo gögüslerim ve belim oda hafif gerçekten kişiden kişiye değişiyor
Benimde başta uyku yoktu aksine sabahın köründe uyanıyordum Şimdi başladı uyanamıyorum böyle dalıp dalıp gidiyorum gündüz falan Göğüs ağrısı çok az var baştaki gibi değil mesela

Benimde başta uyku yoktu aksine sabahın köründe uyanıyordum Şimdi başladı uyanamıyorum böyle dalıp dalıp gidiyorum gündüz falan Göğüs ağrısı çok az var baştaki gibi değil mesela

Yaa onu bende çok yaşıyorum özellikle yemekten sonra acayip uykum geliyor :)

Işte demekki herkesin farklı ben hala aynı uykucu değilimm
Aynen değişiyor tabi
Tekrardan selam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükür artık inş sizlerleyim. sweetgirlcandy benide ekler misin :)
Hadi gözün aydın bilgilerini yazarsan ekleyim hemen
Yaa onu bende çok yaşıyorum özellikle yemekten sonra acayip uykum geliyor :)
Aynen daha çok ağırlık çöküyor

Selizay ve yarın randevusu olan kızlarr güzel haberlerinizle sevindirin bizi inşallah

Ben de progestanı bırakmıştım doktoruma danışıp, bir süre bırakalım demişti... Mide bulantılarım kesildi ben iyiyim ama bebeğimi de merak ediyorum Kontrol sürem bitmeden 10. Gün için salıya randevu aldım inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…