-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.401
Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin yollarimizi bu yolda kolaylastirsin ☺Yok yok 2 günde 1 katlıyor. Adetten 4 gün önceydi ama ben çatlatma iğnesi kullandım biraz farklı bir durum.
Önümüzdeki çarşambaya randevu verdi doktorum tahminen 2000 Li değerler olacak.
Yok aradık hastane sizin değeriniz o dediTam 10. 000 çıktıysa cihaz fazlasını ölçmüyor bence de
Gayet normal bir durum arkadaşlar benim ikinci gebeliğim ilkinde bulanmamıştı hiç bundada henüz yok bugün itibariyle 4+ 6 belki sonradan olur bunda bilemiyorum bu gerçekten kişiden kişiye değişen bi durum rahat olunO konuda bende tedirgin oluyorumm hiç belli olmuyor iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah bi sorun yoktur başka bi hastaneye gitmeyi deneyin istersenizYok aradık hastane sizin değeriniz o dedi
Ah canım benim dualarım seninleKızlar yarın sabah randevum var. Çok stresliyim. Lütfen dua edin bana, bebeğimi kaybetmek istemiyorum hiç
Asla baktırma ve mutlaka baktır da iki uç tepkiler bence. Bu kadar keskin olmamak lazım. Korkanlara yönelik yazdıklarınızda haklısınız, ben de vajinal muayene istememenin de bazı durumlarda hakkımız olduğunu belirtmek için yazmak istemiştim. Hepimizin çabası bu süreci sağlıkla geçirmek içinHayir bu ara bu forumda en çok okuduğum şey "sakın alttan baktirmayin düşük oluyormus" şeklindeki yorumlar. Vajinal muayeneden olmak zorunda olanlar var ve haklı olarak iyice korkuyor, stres oluyor insanlar. Buna binaen yazmıştım. Herkesin kendi tercihi tabiiki.
Evett öyleymiş hatta ben uyumuyorum mesela hala öyle pek uyku yok normal hayat gibi sadecee kasığım ağrıyo gögüslerim ve belim oda hafif gerçekten kişiden kişiye değişiyorGayet normal bir durum arkadaşlar benim ikinci gebeliğim ilkinde bulanmamıştı hiç bundada henüz yok bugün itibariyle 4+ 6 belki sonradan olur bunda bilemiyorum bu gerçekten kişiden kişiye değişen bi durum rahat olun
Dualarım seninle canım, sabah 10da aynı anda randevumuz, aklımda olacaksınKızlar yarın sabah randevum var. Çok stresliyim. Lütfen dua edin bana, bebeğimi kaybetmek istemiyorum hiç
Benimde başta uyku yoktu aksine sabahın köründe uyanıyordumEvett öyleymiş hatta ben uyumuyorum mesela hala öyle pek uyku yok normal hayat gibi sadecee kasığım ağrıyo gögüslerim ve belim oda hafif gerçekten kişiden kişiye değişiyor
Işte demekki herkesin farklı ben hala aynı uykucu değilimmBenimde başta uyku yoktu aksine sabahın köründe uyanıyordumŞimdi başladı uyanamıyorum böyle dalıp dalıp gidiyorum gündüz falan Göğüs ağrısı çok az var baştaki gibi değil mesela
Benimde başta uyku yoktu aksine sabahın köründe uyanıyordumŞimdi başladı uyanamıyorum böyle dalıp dalıp gidiyorum gündüz falan Göğüs ağrısı çok az var baştaki gibi değil mesela
Aynen değişiyor tabiIşte demekki herkesin farklı ben hala aynı uykucu değilimm
Hadi gözün aydınTekrardan selam kızlar bugün kalp atışını duydum çok şükürartık inş sizlerleyim. sweetgirlcandy benide ekler misin :)
Aynen daha çok ağırlık çöküyorYaa onu bende çok yaşıyorum özellikle yemekten sonra acayip uykum geliyor :)
Gittim bugün ama haftaya kadar beklicemİnşallah bi sorun yoktur başka bi hastaneye gitmeyi deneyin isterseniz