2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar günaydın 🥰 ben son adet tarihime göre bugün 5. Hafta ma girdim. Doktora 1 hafta önce gitmiştim beta 1056 çıktı ancak kese karından ultrasonda gözükmesi. Perşembe günü tekrardan bakılacak randevum var ancak sağ kasığımda ara ara giren kramplar oluyordu. Bugün bu kramplar arttı ani girip geçiyor hamilelikten midir yoksa dış gebelikten şüphelenmeli miyim? Herhangi bir kanama vs. yok çok şükür
Gunaydin 🌺

Dis gebelikte bildiğim kadarıyla ağrılar çok güçlü oluyor, normal ağrı batma ise normal demişti benim doktorum. Şimdiden hiç kendinizi strese sokup böyle düşünmeyin, merak etmeyin inşallah her şey yolundadir❤

İnsan bir telaşlanıyor işte bu hep gebeliği erken öğrenmenin sonuçları 🙈 erkenden öğrenip doktora gidiyoruz ortada kese yok kalp atışı yok sonra telaşlanıyoruz 😂

Kızlar yüksek kilo ile hamile kaldım 160 boy 77 kilo 😔 ve evlendikten sonra çıktım bu kilolara ömrümde bu kiloları görmemiştim sonra da veremedim. Şimdi diyorum diyetisyene gitsem nasıl olur acaba hem bebeğin gelişimi etkilenmez hem de ben çok aşırı kilo almam. Benim gibi yüksek kiloda hamile kalan var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz😔
Ben de 170 boy 78 kg dayim. Su an mide bulantilarindan bir sey yiyemiyorum. Duzeldigim an kalp atisindan sonra diyetisyene gideceğim.

Kızlar dün akşamdan beri boğaz ağrım burun akıntım halsizliğim çok fazla.Bekledim bugün ama geçmedi daha kötü oldum yataktan bile kalkamıyorum.Doktora gitsem mi sizce hap falan veremicek ama bebeğe zararı olur mu bilemedim bu hastalığın korktum
Canım çok geçmiş olsun.
Bence git doktora.
Bebeğe zararı olacak ilacı vermez ki sana.
Arkadaşım 28 haftalık hamile, yirmilik dişi apse yapmış çekilecek.
Agumentin 625’lik kullanıyo.
Yani bazı antibiyotikler bile hamilelikte kullanılabiliyor, korkma bence.

Göremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi 😢
Ay yok artık yaa, gerçekten sağlıksız gibi dedi mi başta?
Sen mi öyle düşündün yoksa?

Yani doktorun demesi gereken şey, şu an çok küçük, karından görünmemesi çok normal, ya vajinal bakalım ya da haftaya gelirsen daha rahat görebiliriz demek.

Niye hamile bir kadını bu kadar strese sokuyorlar anlamıyorum.

Ben de 170 boy 78 kg dayim. Su an mide bulantilarindan bir sey yiyemiyorum. Duzeldigim an kalp atisindan sonra diyetisyene gideceğim.
Kaç haftalıksın canm. Yine senin boyun uzunmuş benim boyumdan kısa şuan baya 5 aylık hamile gibiyim zaten 😔 ve benim hiç bulantım yok aksi gibi kan şekerim düşüyor sürekli acıkıyorum 5+2 oldu benim

Göremedim önce. Sağlıksız gibi 1 hafta zaman tanıyalım dedi sonradan biraz daha denedi ve gördük şükürler olsun o 1 hafta bana geçmezdi 😢
Canım hadi gözünaydın ne güzel görmüş iyiki öyle söyledikten sonraki 1 haftalık süreci düşünemiyorum aksi durumda bazen doktorlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor

Ayy uğraşınca oluyor demek ki, milleti stres hastası ediyorlar boşuna. Kalp atışı duydu mu
Evet canım hatta çok gaz var sende falan dedi 🤦
Ay yok artık yaa, gerçekten sağlıksız gibi dedi mi başta?
Sen mi öyle düşündün yoksa?

Yani doktorun demesi gereken şey, şu an çok küçük, karından görünmemesi çok normal, ya vajinal bakalım ya da haftaya gelirsen daha rahat görebiliriz demek.

Niye hamile bir kadını bu kadar strese sokuyorlar anlamıyorum.
Ya ben bu doktora öylesine gidiyorum zaten 2. Bir görüş olsun diye asıl doktorum 1 hafta daha geç gel deyince önce buna gideyim demiştim evet hatta ben mi yanlış duydum diye eşime bile sordum öyle söylediğini söyledi. Goremese 1 hafta deli olurdum herhalde söylemesi ne kadar kolay. Eşim bile bu doktor iyi değil dedi kolay kolay fikir beyan etmez normalde

Evet canım hatta çok gaz var sende falan dedi 🤦

Ya ben bu doktora öylesine gidiyorum zaten 2. Bir görüş olsun diye asıl doktorum 1 hafta daha geç gel deyince önce buna gideyim demiştim evet hatta ben mi yanlış duydum diye eşime bile sordum öyle söylediğini söyledi. Goremese 1 hafta deli olurdum herhalde söylemesi ne kadar kolay. Eşim bile bu doktor iyi değil dedi kolay kolay fikir beyan etmez normalde
Ay yok, iyice strese sokar bu doktor seni. 🙈
Her şey yolundaysa ne gerek var ki 2.görüşe? 😒
Yani sonuçta gebelik takibi yapıyor şu an doktor. 😉
Hani detaylı ultrason falan zamanı evet 2.görüş önemli olabilir. 🙃
Doktoruna güveniyorsan, onunla devam etmekte kararlıysan ben olsam hiç kafamı karıştırmam başka doktorla. 🤗

X