2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ben çok kez vajinal baktırdım. Ağrı odaklarımdan dolayı hep kastım ve kanamam oldu bu yüzden de istemedim ama prof yerinde olsaydı belki isteyebilirdim o an asistanın dosyaları karıştırması acemiliğini çok belli etmesi de istemememde etken oldu bunu sorgulayın diye yazmadım ben siz baktırıyorsunuz diye niye baktırdınız tehlikeli diyor muyum?Hayır. O yüzden empati. hayat bu kadar bilimsel ve somut değil.

ben hep bakıyorum hep sonuç aynı instagram'dan
8weekspregnant
9weekspregnant
10weekspregnant diye aratıp duruyorum insanların karnı ne zaman büyümeye başlamış diye ben de bir an önce elle tutulur bir şeyler görmek istiyorum valla bir de benim son randevumdan 1 ay sonraya verdiler randevuyu bekle ki geçsin

İlk sorduğum soru niye olan size yönelikti, devamı değil. Devamı vajinal muayeneden korkan hanımlar için kendi yaşadığımdan bir kesit paylaştım. Yani devamı hamile kadınları vajinal muayeneden korkutacak şekilde yazanlar içindi sizin için degil

Sorumun cevabını aldım, çok çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda görürsünüz bebeginizi. sağlıkla alalım kucağımıza inş hepimiz. Sevgiler

Aa hiç aklıma gelmemişti
Ayy böyle simsiyah giyinip hafta hafta çekmeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerlesin de tek sana da fikir olsun canım görüyorum da çok hoşuma gidiyor ama kartlara baktım hep 12. Haftadan başlıyor
Ooo 9. Haftadasin sanırım çıkmadı mı daha biraz olsun göbek ben belki o zamana çıkar azıcık demiştim

İnşallah sağolunn

burada şimdi 9. haftaya girdim diye öyle yazıyo ama 8+1 im ben evet yahuu ben de hep bakıyorum anı kalsın diye ben de çekmek istiyorum ama dümdüzz

bu heyecanlarımız hep baki kalır umarım

Eminim sorumluluk bilincini vurgulamak için yazdın ama sana katılmıyorum canım. Asıl bir can sorumluluğumuz olduğu için kendimizi kimseye emanet etmemeli ve sorgulamalıyız. Geçen yıl rahim ameliyatım öncesi öyle doktorlarla görüştüm ki iyi ki sonuna kadar sorgulamışım. Zaten her türlü bilgiye erişebiliyoruz, bana uymuyorsa dr dediği için vücuduma müdahale ettirmem. Geçerli sebeplerim sebebiyle ben de vajinal muayene yaptırmayacağım. Sağlıklı anne adayları tercih edebilir tabiki

Valla bende önceden kalma göbek var az biraz anı kalır tabi güzel olur

Ben gecen hamileligimde her alttan baktırdığım da kanama yasadim. Ultrason ışınları isi verdiği için az da olsa zararli diye biliyorum. Amerika da da gobekten muayene ediliyor. Cok fazla ultrason cihazı da kullanılmıyor.

Seninle ayni durumdayım ne yaptin protestan başladın mi? Ben doktora telde iceyim mi dedim o da tedaviyle gebe kalanlara iciriyoruz sana gerek yok dedi ama doktorla konuştuktan sonra kahverengi lekem geldi ve siyah ince pıhtı geldi, tekrar dr aramaya cekindim kendim bir kac kere içtim

Hayir bu ara bu forumda en çok okuduğum şey "sakın alttan baktirmayin düşük oluyormus" şeklindeki yorumlar. Vajinal muayeneden olmak zorunda olanlar var ve haklı olarak iyice korkuyor, stres oluyor insanlar. Buna binaen yazmıştım. Herkesin kendi tercihi tabiiki.

Bunu yazdıktan sonraki gün de bir kez geldi ama çamaşırımda görmedim ben canım sadece peçeteye silince akıntıyla geldi. Doktoruma sordum başlayabilirsin dedi. Ama benim daha önce bir düşüğüm var. Yerleşme kanamasıdır dedi doktor çünkü sürekli gelmiyordu.

Ben vajinal alıyorum ağızdan çok yan etkisi oluyor diye. Gerçi ondan sonra da beyaz akıntım çok oluyor uzanıyorum aslında ama. Progestan zararı yok yine sen bilirsin ama kullanabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…