- 28 Mayıs 2021
- 12
- 44
- 28
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.381
Hoşbuldum teşekkür ederimmMerhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
Benim belim cok fazla agriyor yürüyemiyorum çoğu zaman ondan korkuyorum sizde nasil etkisi var gebeliğinBunu yazdıktan sonraki gün de bir kez geldi ama çamaşırımda görmedim ben canım sadece peçeteye silince akıntıyla geldi. Doktoruma sordum başlayabilirsin dedi. Ama benim daha önce bir düşüğüm var. Yerleşme kanamasıdır dedi doktor çünkü sürekli gelmiyordu.
Ben vajinal alıyorum ağızdan çok yan etkisi oluyor diye. Gerçi ondan sonra da beyaz akıntım çok oluyor uzanıyorum aslında ama. Progestan zararı yok yine sen bilirsin ama kullanabilirsin bence.
Ben yolun çok başındayım daha. Çarşamba kese için gideceğim inşallahBenim belim cok fazla agriyor yürüyemiyorum çoğu zaman ondan korkuyorum sizde nasil etkisi var gebeliğin
Ben yolun çok başındayım daha. Çarşamba kese için gideceğim inşallaho yüzden o kadar etkilerim yok. Uyku hali kasık batması rahim kasılması gibi şeyler yaşıyorum..
Siz kaçıncı haftadasınız?
Beta takibi yaptırdın mı peki? Kaç çıkmıştı betan. Sen de başındaymışsınbenim daha adet dönemin bile yarin cok yeni 3 bucuk haftalik dr muayeneye bile gelme daha yerlesme bile olmamıştır dedi:) fakat cok kötü yatağa düşüren bel agrim var korkuyorum
Cok erken öğrendim adete 5 gun kala beta 30 idi sonra bir daha yaptiramadim pazartesi gitcem ins hastaneye , icim ferah olsun diye idrar testi yaptim cizgi cok koyuyduBeta takibi yaptırdın mı peki? Kaç çıkmıştı betan. Sen de başındaymışsın
Canım benim sağolasın inşaallah Allah razı olsun amiin hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklayalımGozun aydin canm rabbim saglikla kucaklarmiza almayida nasip etsin.Ahh anneme ilk dedigmde kalbini duyduk die daha dogsun ne seslerinj duyarsn aglamasi osurmasi demisti hep aklima geliyor kalp sesi deyince
Bir kez artışa bakmakta fayda var ama artık pzt ye bişey kalmamış. Rahat olmak en güzeliCok erken öğrendim adete 5 gun kala beta 30 idi sonra bir daha yaptiramadim pazartesi gitcem ins hastaneye , icim ferah olsun diye idrar testi yaptim cizgi cok koyuydu
Herkese merhaba,
Şu an 5 haftalık hamileyim ve 4+5 te keseyi gördük. Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Bu ikinci denememizdi. 2018 de ise bir düşüğüm vardi ve kürtaj sonrası rahim içi yapışıklık nedeni ile 1 yil arayla 2 kez histeroskopi oldum.
Kese görmeye gittiğimde tansiyonum 160/100 çıktı ve takip ettim, en fazla 140/90 a düstü. Su an alfemete basladim. 15 gün sonra kalp atışı için gidecegız.
3 yıllık uğraş sonrası hamile kalabildiğim icin cok heyecanli, endişeli ve de gerginim. Zaten normalde de anksiyetesi olan bir insanim. Simdi bu tansiyon konusu da beni çok tedirgin ediyor ve sürekli ağlıyorum. Bu sekilde ilac kullanarak zamaninda ve saglikli bir evlat sahibi olmak nasip olur inşaallah.
Aranızda böyle bir durum yaşayan ya da daha önce yaşamış olan ve bebeginiz saglikla kucagina almis olan birileri var mıdır? Morale çok ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Canım burada herkes ya yeni ya ds çoğunlukla ilk gebelik. Genel olarak konu açarsan daha çok bilgi edinebilirsinBu konu hakkında fikri olan yok sanırım.
Merhaba,Canım burada herkes ya yeni ya ds çoğunlukla ilk gebelik. Genel olarak konu açarsan daha çok bilgi edinebilirsin
Bu gecen pazartesi 30 cikti ikiye katladiysa bugün 400lerde olmalı zannimca...senin nasildi beta ilkBir kez artışa bakmakta fayda var ama artık pzt ye bişey kalmamış. Rahat olmak en güzeliİnşalllah kese görünür pzt 30 çıktığında hangi gündü?
Ben bugün 5+4 deyim bulanmıyor benimdeKızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
Ben cumartesi öğrendim 24 ile. Pzt 70 çarşamba182 çıktı bugün baktırmadım 400 gibi çıkardı muhtemelen.Bu gecen pazartesi 30 cikti ikiye katladiysa bugün 400lerde olmalı zannimca...senin nasildi beta ilk
Canımm kuzumm hayırlara versile olsun inşaallahhSelam kızlar nasılsınız? Normalde yaırn randevum vardı ama eşimin acil şehir dışı işi çıktığı için cumartesiye aldım. Kasık ve bel ağrılarım hafif devam ediyor, herhangi bir leke vs yok. Meme hassasiyetim var uçları yanıyor. Genelde bu tarz olumsuz durumlarda meme hassasiyetinin kaybolduğunu falan yazmışlar. Bu yüzden Bunları iyiye yorumlamak istiyorum umutlanmak istiyorum
O konuda bende tedirgin oluyorumm hiç belli olmuyor iyi düşünelim iyi olsunKızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
Tam 10. 000 çıktıysa cihaz fazlasını ölçmüyor bence deMerhaba hanımlar. Bende 6+4 günlük hamileyim günlerdir kanamam vaardı bugün kesildi. Sabah hastanye gittk kese 18 mm yolk keseside görndü ama kalp atışı ve bebek görünmedi. Kan değerime bakldı bugün 10.000 beta hcg çok az artmış geçen hafta cuma günü 4800 dü bunu yşayan yada bi fikri olan varmı?
Iki gunde mi iki kat oluyor ben de hergun ikiye katliyor saniyordum adetten kac gun önce idi 24 betanBen cumartesi öğrendim 24 ile. Pzt 70 çarşamba182 çıktı bugün baktırmadım 400 gibi çıkardı muhtemelen.
Senin pzt 30 olduysa çarşamba 60 cuma 120 olurdu. 2 kat artış olduğunu varsayarsak. Tabii çok daha fazla da artabilir benim de 2 kattan biiieaz fazla oldu.
Çok şükür maşallah .. yarın hastane randevusu olan herkes içinde dua ediyorum burası güzel haberlerle dolsunMerhaba kızlar çok şükür bugün bizde kalp atışlarını duydukdarısı bekliyen herkezin başına 6+5 günlük miniğim inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Yok yok 2 günde 1 katlıyor. Adetten 4 gün önceydi ama ben çatlatma iğnesi kullandım biraz farklı bir durum.Iki gunde mi iki kat oluyor ben de hergun ikiye katliyor saniyordum adetten kac gun önce idi 24 betan