2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benim belim cok fazla agriyor yürüyemiyorum çoğu zaman ondan korkuyorum sizde nasil etkisi var gebeliğin

Benim belim cok fazla agriyor yürüyemiyorum çoğu zaman ondan korkuyorum sizde nasil etkisi var gebeliğin
Ben yolun çok başındayım daha. Çarşamba kese için gideceğim inşallah o yüzden o kadar etkilerim yok. Uyku hali kasık batması rahim kasılması gibi şeyler yaşıyorum..

Siz kaçıncı haftadasınız?

benim daha adet dönemin bile yarin cok yeni 3 bucuk haftalik dr muayeneye bile gelme daha yerlesme bile olmamıştır dedi:) fakat cok kötü yatağa düşüren bel agrim var korkuyorum

benim daha adet dönemin bile yarin cok yeni 3 bucuk haftalik dr muayeneye bile gelme daha yerlesme bile olmamıştır dedi:) fakat cok kötü yatağa düşüren bel agrim var korkuyorum
Beta takibi yaptırdın mı peki? Kaç çıkmıştı betan. Sen de başındaymışsın

Gozun aydin canm rabbim saglikla kucaklarmiza almayida nasip etsin. Ahh anneme ilk dedigmde kalbini duyduk die daha dogsun ne seslerinj duyarsn aglamasi osurmasi demisti hep aklima geliyor kalp sesi deyince
Canım benim sağolasın inşaallah Allah razı olsun amiin hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklayalım benim ikinci çocuğum ama ilki kadar heyecanlı . Hahahaha aynen annene katılıyorum birde herşeyi mis mis kokar ekşimiş ayaklar emen bebeğin ekşimsi kaka kokusu mis miiiisss

Cok erken öğrendim adete 5 gun kala beta 30 idi sonra bir daha yaptiramadim pazartesi gitcem ins hastaneye , icim ferah olsun diye idrar testi yaptim cizgi cok koyuydu
Bir kez artışa bakmakta fayda var ama artık pzt ye bişey kalmamış. Rahat olmak en güzeli İnşalllah kese görünür pzt 30 çıktığında hangi gündü?

Bu konu hakkında fikri olan yok sanırım.

Canım burada herkes ya yeni ya ds çoğunlukla ilk gebelik. Genel olarak konu açarsan daha çok bilgi edinebilirsin
Merhaba,
Evet haklı olabilirsiniz. Belki benim gibi ilk gebeliğini yaşayan biri vardır da birbirimize destek oluruz umudu da taşıdım sanırım
Ben dediğiniz gibi konu açmayı deneyeyim.
Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu gecen pazartesi 30 cikti ikiye katladiysa bugün 400lerde olmalı zannimca...senin nasildi beta ilk
Ben cumartesi öğrendim 24 ile. Pzt 70 çarşamba182 çıktı bugün baktırmadım 400 gibi çıkardı muhtemelen.

Senin pzt 30 olduysa çarşamba 60 cuma 120 olurdu. 2 kat artış olduğunu varsayarsak. Tabii çok daha fazla da artabilir benim de 2 kattan biiieaz fazla oldu.

Canımm kuzumm hayırlara versile olsun inşaallahh

Tam 10. 000 çıktıysa cihaz fazlasını ölçmüyor bence de

Iki gunde mi iki kat oluyor ben de hergun ikiye katliyor saniyordum adetten kac gun önce idi 24 betan

Merhaba kızlar çok şükür bugün bizde kalp atışlarını duyduk darısı bekliyen herkezin başına 6+5 günlük miniğim inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Çok şükür maşallah .. yarın hastane randevusu olan herkes içinde dua ediyorum burası güzel haberlerle dolsun çarşamba Benin randevum bizlere de moral olsun inşallah

Iki gunde mi iki kat oluyor ben de hergun ikiye katliyor saniyordum adetten kac gun önce idi 24 betan
Yok yok 2 günde 1 katlıyor. Adetten 4 gün önceydi ama ben çatlatma iğnesi kullandım biraz farklı bir durum.

Önümüzdeki çarşambaya randevu verdi doktorum tahminen 2000 Li değerler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…