- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 39
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.341
Sadece merakımdan soruyorum neden alttan baktirmadiniz?Kızlar bugün 5+1
6 bine geldi beta ama karından görülmedi alttan da baktırmak istemedim ne zaman gözükür ya
Güvenle alakası olduğunu sanmıyorum. Belki çekiniyor insanlar gerek duymuyorlarSadece merakımdan soruyorum neden alttan baktirmadiniz?
4+4 iken doktora gittiğimde canım doktorum istersen vajinal ultrasonla görelim istersen 1 hafta bekleyelim demisti. Kimse vajinal ultrason olmak istemiyormuş nasıl oluyorsa.
Hocam siz nasıl derseniz öyle olsun doktor sizsiniz dedim, adam baktı kontrol etti sonra da bir sorun olmadı çok şükür.
Nedir bu alttan baktirmama sevdası? 3 kişiden biri vajinaldi yaptirmadim diyor. Doktorlariniza güvenmiyorsaniz doktorlarinizi değişin kızlar, güveniyorsanız da bırakın insalar işlerini yapsınlar.
kuzum bata göre 7+3 ama doktorum bana geç döllenme olmuş sende dedi. 1 1,5 hafta kadar geridesin kalp atışlarını duyduktan sonra haftanı söylemek daha güzel olur dedi. 11 ekimde gittiğimde 5 haftalık gibisin demişti. şimdi herhalde 6+3 olmuşumdur. bakalım yarın başka bir doktora gidicem belki o bana haftamı söyleyebilir. :)Kuzum senin kaç + kaç şu an
normalde 3000den sonrası gözüküyor ama istisnalar olabilir. bence haftaya da artık gözükmezse altan baktırmalısınız.Kızlar bugün 5+1
6 bine geldi beta ama karından görülmedi alttan da baktırmak istemedim ne zaman gözükür ya
Vajinal baktırmanın bir zararı olmadığını tüm doktorlar söylüyor ama tercih sizin tabikiKızlar bugün 5+1
Gozun aydin canm rabbim saglikla kucaklarmiza almayida nasip etsin.Bende umutsuz kürtaja hazır gittim hiç öyle düşünme gördük duyduk ama 2 hafta sonra tekrar gel yeniden duyalım dedi. Bence o da seninle ve duyacaksın yarına inşaallah eminimAmin inşallah hepimizin stressiz geçsin inşaallah
Bnde masallh iyiyim bulanti derken sabahlari bir boyle garip oluyor ekisme yanma bulanti gibi ama ilac vermisti dr onu kulkaniyorm belkide ondan devami olmuyor kusmuyorm.Kızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
Anladım canım bende tam sormadım doktora geçen hafta 6 haftalık demişti ama bakalım yarın güzel haberler verelim birbirimize inşallahkuzum bata göre 7+3 ama doktorum bana geç döllenme olmuş sende dedi. 1 1,5 hafta kadar geridesin kalp atışlarını duyduktan sonra haftanı söylemek daha güzel olur dedi. 11 ekimde gittiğimde 5 haftalık gibisin demişti. şimdi herhalde 6+3 olmuşumdur. bakalım yarın başka bir doktora gidicem belki o bana haftamı söyleyebilir. :)
normalde 3000den sonrası gözüküyor ama istisnalar olabilir. bence haftaya da artık gözükmezse altan baktırmalısınız.
Evet evet yani herkeste olmuyormuş mide yanmam çok oluyor benim de bakalım nasıl sağlıklı olacaksa bebeklerimiz öyle olsun inşallahBnde masallh iyiyim bulanti derken sabahlari bir boyle garip oluyor ekisme yanma bulanti gibi ama ilac vermisti dr onu kulkaniyorm belkide ondan devami olmuyor kusmuyorm.Kusmamak demek sorun var demek degil herkesn bunyesi baska cnm ve kusmak kadar kusmmakta normal durum
Bir bebek bekliyorsak o bebeğe karşı sorumluluğumuz oluyor. Hele de doktorlar beta 3binken karından görünmeli diyorsa ve üzerinde bir değerde karından görünmüyorsa tamamen doktora emanet olmamız lazım. Burda cekinilecek bir şey göremiyorum, anne ve bebek sağlığı degil mi önplanda olan?Güvenle alakası olduğunu sanmıyorum. Belki çekiniyor insanlar gerek duymuyorlar
Bebeğe karşı sorumlulukla alakası yok ki bu durumun. İsteyen istediğini yapabilir. Doktor teklif etmiş arkadaş kabul etmemiş. Çok ultra bir şey olsa doktor ısrar edebilirdi diye düşünüyorum. Burda doktora güvenden ziyade kişinin ne düşündüğü ne istediği önemliBir bebek bekliyorsak o bebeğe karşı sorumluluğumuz oluyor. Hele de doktorlar beta 3binken karından görünmeli diyorsa ve üzerinde bir değerde karından görünmüyorsa tamamen doktora emanet olmamız lazım. Burda cekinilecek bir şey göremiyorum, anne ve bebek sağlığı degil mi önplanda olan?
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba canım ben de 6 +4 te gittim kese ve yolk vardı nokta gibi bebek de vardı kalp atışı duymadık. 7+4 de gittim bebek daha çok vardı ama yine kalp duymadık, yarın 8+4 tekrar randevum var, eğer kalp atışı duyarsam sana da umut olur
Ya o kadar gecikiyormuymuşBurda bi arkadaşın 7 haftaya kadar karından gözükmemiș vajinalde görmüşler hep
Valla hep vajinal bakmışlar 7.haftaya kadar karından gözükmemiș öyle dedi. Kişiden kişiye değişir tabi bu durumYa o kadar gecikiyormuymuş
Benim sabahları 10dk falan midem yanıyor, sonra o da geçiyor. Bulantım yokKızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
Bunu çok kişi söyledi yarın bi soriyim doktoruma teşekkür ederimben transfer olduktan sonra doktor bi ilaç söylemişti, kabız olursan duphaston kullan demişti, ismini umarım doğru hatırlıyorumdur, bu iyi geliyormuşyine de ismini teyit etmek lâzım yanlış olmasın
edit yapabiliyoken hemen yazayımduphalac olacak o
Birincisi doktorum değil asistan vardı güvenemedim. İkincisi çikolata kistim olduğu için ben üç ay öncesinden üniye o bölüme randevu almıştım bu yüzden gitmişken karında görürüm belki dedim. Üçüncüsü de ağır endometriozis hastaları bilir bizim için ilişki bile çok zorken,vajinal ultrason çok can yakıcı olabiliyor bu yüzden kaç kere kanamam oldu ağrıdan dolayı tehlikeye atmak istemedim .Sadece merakımdan soruyorum neden alttan baktirmadiniz?
4+4 iken doktora gittiğimde canım doktorum istersen vajinal ultrasonla görelim istersen 1 hafta bekleyelim demisti. Kimse vajinal ultrason olmak istemiyormuş nasıl oluyorsa.
Hocam siz nasıl derseniz öyle olsun doktor sizsiniz dedim, adam baktı kontrol etti sonra da bir sorun olmadı çok şükür.
Nedir bu alttan baktirmama sevdası? 3 kişiden biri vajinaldi yaptirmadim diyor. Doktorlariniza güvenmiyorsaniz doktorlarinizi değişin kızlar, güveniyorsanız da bırakın insalar işlerini yapsınlar.
İlk çocuk gebelik öncesinde de çok ağrılı geçiyorduVajinal baktırmanın bir zararı olmadığını tüm doktorlar söylüyor ama tercih sizin tabikigebelik öncesi kontrolünüz olmuş muydu ilk çocuk mı bilmiyorum tabi ama ters rahimde karından çok çok zor gözüküyor her şey. Mesela benim öyle
Hayırlısı inşallah gözükür en kısa zamanda teşekkür ederimmValla hep vajinal bakmışlar 7.haftaya kadar karından gözükmemiș öyle dedi. Kişiden kişiye değişir tabi bu durum
Birincisi doktorum değil asistan vardı güvenemedim. İkincisi çikolata kistim olduğu için ben üç ay öncesinden üniye o bölüme randevu almıştım bu yüzden gitmişken karında görürüm belki dedim. Üçüncüsü de ağır endometriozis hastaları bilir bizim için ilişki bile çok zorken,vajinal ultrason çok can yakıcı olabiliyor bu yüzden kaç kere kanamam oldu ağrıdan dolayı tehlikeye atmak istemedim .
Aa hiç aklıma gelmemiştiKızlar aynada ya da duvarda karnınızı çekmeye başladınız mı
Yarın sağ salim göreyim 7 haftalık olacak sanırım başlayayım çekmeye diyorum daha çıkmadı karnım ama bu haftalar da anı olsun