2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar bugün 5+1
6 bine geldi beta ama karından görülmedi alttan da baktırmak istemedim ne zaman gözükür ya
Sadece merakımdan soruyorum neden alttan baktirmadiniz?

4+4 iken doktora gittiğimde canım doktorum istersen vajinal ultrasonla görelim istersen 1 hafta bekleyelim demisti. Kimse vajinal ultrason olmak istemiyormuş nasıl oluyorsa.

Hocam siz nasıl derseniz öyle olsun doktor sizsiniz dedim, adam baktı kontrol etti sonra da bir sorun olmadı çok şükür.

Nedir bu alttan baktirmama sevdası? 3 kişiden biri vajinaldi yaptirmadim diyor. Doktorlariniza güvenmiyorsaniz doktorlarinizi değişin kızlar, güveniyorsanız da bırakın insalar işlerini yapsınlar.

Güvenle alakası olduğunu sanmıyorum. Belki çekiniyor insanlar gerek duymuyorlar

Kuzum senin kaç + kaç şu an
kuzum bata göre 7+3 ama doktorum bana geç döllenme olmuş sende dedi. 1 1,5 hafta kadar geridesin kalp atışlarını duyduktan sonra haftanı söylemek daha güzel olur dedi. 11 ekimde gittiğimde 5 haftalık gibisin demişti. şimdi herhalde 6+3 olmuşumdur. bakalım yarın başka bir doktora gidicem belki o bana haftamı söyleyebilir. :)
Kızlar bugün 5+1
6 bine geldi beta ama karından görülmedi alttan da baktırmak istemedim ne zaman gözükür ya
normalde 3000den sonrası gözüküyor ama istisnalar olabilir. bence haftaya da artık gözükmezse altan baktırmalısınız.

Kızlar bugün 5+1
Vajinal baktırmanın bir zararı olmadığını tüm doktorlar söylüyor ama tercih sizin tabiki gebelik öncesi kontrolünüz olmuş muydu ilk çocuk mı bilmiyorum tabi ama ters rahimde karından çok çok zor gözüküyor her şey. Mesela benim öyle

Gozun aydin canm rabbim saglikla kucaklarmiza almayida nasip etsin. Ahh anneme ilk dedigmde kalbini duyduk die daha dogsun ne seslerinj duyarsn aglamasi osurmasi demisti hep aklima geliyor kalp sesi deyince

Kızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
Bnde masallh iyiyim bulanti derken sabahlari bir boyle garip oluyor ekisme yanma bulanti gibi ama ilac vermisti dr onu kulkaniyorm belkide ondan devami olmuyor kusmuyorm. Kusmamak demek sorun var demek degil herkesn bunyesi baska cnm ve kusmak kadar kusmmakta normal durum

Anladım canım bende tam sormadım doktora geçen hafta 6 haftalık demişti ama bakalım yarın güzel haberler verelim birbirimize inşallah
Evet evet yani herkeste olmuyormuş mide yanmam çok oluyor benim de bakalım nasıl sağlıklı olacaksa bebeklerimiz öyle olsun inşallah

Güvenle alakası olduğunu sanmıyorum. Belki çekiniyor insanlar gerek duymuyorlar
Bir bebek bekliyorsak o bebeğe karşı sorumluluğumuz oluyor. Hele de doktorlar beta 3binken karından görünmeli diyorsa ve üzerinde bir değerde karından görünmüyorsa tamamen doktora emanet olmamız lazım. Burda cekinilecek bir şey göremiyorum, anne ve bebek sağlığı degil mi önplanda olan?

Bebeğe karşı sorumlulukla alakası yok ki bu durumun. İsteyen istediğini yapabilir. Doktor teklif etmiş arkadaş kabul etmemiş. Çok ultra bir şey olsa doktor ısrar edebilirdi diye düşünüyorum. Burda doktora güvenden ziyade kişinin ne düşündüğü ne istediği önemli

İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum rabbim korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bunu çok kişi söyledi yarın bi soriyim doktoruma teşekkür ederim

Birincisi doktorum değil asistan vardı güvenemedim. İkincisi çikolata kistim olduğu için ben üç ay öncesinden üniye o bölüme randevu almıştım bu yüzden gitmişken karında görürüm belki dedim. Üçüncüsü de ağır endometriozis hastaları bilir bizim için ilişki bile çok zorken,vajinal ultrason çok can yakıcı olabiliyor bu yüzden kaç kere kanamam oldu ağrıdan dolayı tehlikeye atmak istemedim .

hımm ben biraz aydınlanma yaşıyorum şu an

benim bütün muayenelerim vajinal olmuştu, doktorum da keseye bakarken merak etme bu işlem bebeğe zarar vermez demişti, ben de anlamamıştım niye öyle söylediğini demek ondanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…