2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Beklicez haftaya geldiğinizde belli olur dedi. Zaten moralim bozuldu tam kanama bitti die sevinirken gene bişy çıktı.

Beklicez haftaya geldiğinizde belli olur dedi. Zaten moralim bozuldu tam kanama bitti die sevinirken gene bişy çıktı.
Bence de >10000 yazma ihtimali yüksek düz 10000 çıkması değerin pek olası değil. Var mı sonucunuz atın bakalım isterseniz

Yok biz kanı verip eve geldik nettede görünmüyr bulursam atayım size
Özel hastanede mi yaptırdınız peki? E nabıza düşmese bile hemen kendi sitelerine işleniyor aslında. Ben söylediğimiz gibidir diye düşünüyorum haber verim mutlaka bize de. Küsüratlı bir değer çıkardı çünkü direkt 10.000 diyorsunuz

Yok onuda denedim eşimin nosu jsyıtlı giremedim girince hemen atarım teşekkür ederim ilginiz için

bu şekilde öğrenebilirsiniz. ya da özel hastane ise sonucu mail atmayı istebilrisiniz

bulantı sayılır mı bilmiyorum ama ara ara midem de bir şeyler oluyor. ama henüz daha hiç istifra etmedim bende :)

gerçekten yarın herkes doktorda sanırım :) heyecan yaptım :)
Gün geçmek bilmiyor bana da
Benim ilk hamileligimde pek olmadi cancan 8. hafta birazcik oldu sonra hic bulanmadi. Ama bu sefer öluyorum resmen berbat biseymis kusamiyorum da afedersin. Sanslisin bacim fazla çagirma bence
Doğru diyorsun ayy yarın bı kalp atışı görsem rahatlayacagim

Selam kızlar nasılsınız biz bugün 6+1 olduk :)
Hergün folik asit kullanıyorum, günde 1 bardak süt ve 1 tane muz yiyorum ve bol su içiyorum şimdilik yaptıklarım bu kdr :)
Kızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
Benimde yok canım. Daha önce 2 gebelik daha yaşadım ikisinde de 9. Aya kdr midem bulandı ama bu bebişte hiiçbişi yok

Merhaba canım ben de 6 +4 te gittim kese ve yolk vardı nokta gibi bebek de vardı kalp atışı duymadık. 7+4 de gittim bebek daha çok vardı ama yine kalp duymadık, yarın 8+4 tekrar randevum var, eğer kalp atışı duyarsam sana da umut olur

34.000 falan olması gerekiyordu. Doktor bir şey demedi mi bu duruma? Yolk göründüyse normaldir. Belki de 10.000 üzerini göstermiyordur hastane ondan öyle yazıyordur
Merhaba kızlar çok şükür bugün bizde kalp atışlarını duyduk darısı bekliyen herkezin başına 6+5 günlük miniğim inşallah sağlıkla devam eder kucağımıza alırız
Hadi gözün aydın
Canım benide ekliyebilirsin listeye
yaş 37
3.çocuk
5+5 kese
6+5 kalp atışı
Kilo76
Ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…