2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yok kuzum direk yok dedi
Bazen yumurtlama tarihi belli de olsa döllenme geç olabiliyor bazı bebekler geç görünebiliyor bak ben geçen hafta pazartesi gittim küçücüktü yolk sac bide cumartesi gittim o kadar değişmişki görüntü 3-4 günde bile herşey değişiyor o yüzden içini rahat tut bi sıkıntı olsa kanaman falan da olurdu çok vücut atmaya çalıştığı zaman çok kanama oluyo

Kızlar ayın 3 üne randevu bulabildim ya kalp atışı için simdi 10 gün nasıl geçecek

Sabah erkenden randevusuz git bakarlar
Ya gidecektim ama benim surekli kontrole gittiğim doktor randevusuz bakmıyor. Randevusuz bakan doktorda çok negatif konusuyor net bilgi vermiyor hep elim boş dönüyorum nedense o doktora gidince. Kanama için gittiğimde bile bebek büyümeden kanama varmı bilemeyiz dedi düşünün.

kizlarrr insallah aranizda ben de varimmm
size bir soru, 28 eylül aşılamaya göre 3+3 üm, 15 eylül sat a göre 5+2 yim
sizce hangisi? doktor 2 kasımda gel dedi
betalarım da 13 ekim 66, 15 ekim 160, 18 ekim 881
bidaha ölcturmedim progestan fitil de kullanıyorum

Kızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum
2 gündür benimde mide bulantım yok canım birdenbire kesildi dün akşam doktora gittiğimde gayet sağlıklıydı bebişim hiç korkma herkesin belirtileri kişiden kişiye çook değişiyor

@pinkbuyu canım kabızlık geçtimi ben hiç iyi değilim eğer geçtiyse bana da bi akıl ver Allah aşkına kayısı mayısı hak getire

ben transfer olduktan sonra doktor bi ilaç söylemişti, kabız olursan duphaston kullan demişti, ismini umarım doğru hatırlıyorumdur, bu iyi geliyormuş yine de ismini teyit etmek lâzım yanlış olmasın

edit yapabiliyoken hemen yazayım duphalac olacak o

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…