2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kendi kendine olumsuzluk çağırma bende de yok bulantı hiç olmadı yarın 7 haftalık olacak
Benimde yarın 7 haftalık olacak inşallah çok net bulantılarım olmuyor yarın doktora gideceğim zaten 😊 Yok cagirmiyorum Allah korusun 🥰
2 gündür benimde mide bulantım yok canım birdenbire kesildi dün akşam doktora gittiğimde gayet sağlıklıydı bebişim hiç korkma 🥰 herkesin belirtileri kişiden kişiye çook değişiyor
Evet öyle diyorlar yani öyle öğürme falan hiç yok mide yanmam oluyor sadece 😊
Benim de yok ama ben kötü bir örneğim beni dikkate alma 😂
Ben seninde olumluya döneceğine inanıyorum inşallah kuzum içini ferah tut 😍

Benimde yarın 7 haftalık olacak inşallah çok net bulantılarım olmuyor yarın doktora gideceğim zaten 😊 Yok cagirmiyorum Allah korusun 🥰

Evet öyle diyorlar yani öyle öğürme falan hiç yok mide yanmam oluyor sadece 😊

Ben seninde olumluya döneceğine inanıyorum inşallah kuzum içini ferah tut 😍
Yarın kaç kişinin doktor günü güzel haberler alalım inşallah herkesten bebişleri gümbür gümbür duyalım inşallah 🙏🥰

Yarın kaç kişinin doktor günü güzel haberler alalım inşallah herkesten bebişleri gümbür gümbür duyalım inşallah 🙏🥰
İnşallah canım 🙏😍
Sata göre 5+6 bugün. Hiç bulantım koku hassasiyetim yok. Ben de okudukça acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum😌 Doktora da ilk defa yarın gideceğim.
Benim sata göre 6+6 bende yarin kalp atışı için gideceğim bir sorun yoktur inşallah, bir şeyler okuyunca insan daha da evhamlaniyor 😊

Sata göre 5+6 bugün. Hiç bulantım koku hassasiyetim yok. Ben de okudukça acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum😌 Doktora da ilk defa yarın gideceğim.

yeni yeni başlaması lâzım, eli kulağındadır bazılarının hiç bulantısı olmuyomuş, inşallah hiç bulantın olmaz🙏 çok fena, ne bir şey yiyebiliyosun, ne keyfin oluyo🙄 bebek nasıl beslenecek endişesi hiç bitmiyo🙄

umarım bulantısız atlatırsın🧡

Kızlar mide bulantısı olmayan yok mu benim hiç bulanmiyor bir yandan da tedirgin oluyorum 😒
bulantı sayılır mı bilmiyorum ama ara ara midem de bir şeyler oluyor. ama henüz daha hiç istifra etmedim bende :)
gerçekten yarın herkes doktorda sanırım :) heyecan yaptım :)

Merhaba hanımlar. Bende 6+4 günlük hamileyim günlerdir kanamam vaardı bugün kesildi. Sabah hastanye gittk kese 18 mm yolk keseside görndü ama kalp atışı ve bebek görünmedi. Kan değerime bakldı bugün 10.000 beta hcg çok az artmış geçen hafta cuma günü 4800 dü bunu yşayan yada bi fikri olan varmı?

Merhaba hanımlar. Bende 6+4 günlük hamileyim günlerdir kanamam vaardı bugün kesildi. Sabah hastanye gittk kese 18 mm yolk keseside görndü ama kalp atışı ve bebek görünmedi. Kan değerime bakldı bugün 10.000 beta hcg çok az artmış geçen hafta cuma günü 4800 dü bunu yşayan yada bi fikri olan varmı?

57600 falan olması gerekirdi değerinin. ama böyle bir değeri ölçebiliyorlar mı ona da emin değilim. bazıları 15000 büyük ifadesi koyuyorlar. belki seninki de 10000den büyük ifadesi vardır emin değlim. doktorunuz bu konu hakkında ne dedi ?

X