2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
benim 14 eylul pazartesi 212 carsamba 451 sizin bana gore daha yuksek

cerrahpaşa da getam diye bir birim varmış. genetik tanı ona gitmeyi düşünüyorum
Duphalac denedin mi?

Çok sevindim. Bende 5+5 te kese görünmedi. Evham yaptım. İnş sizin gibi güzel haberler alırım süreçte:)
Canım benim korkma inan 1 haftam kabus gibi geçti kendimi her ihtimale hazırladım ama hayırlısıyla güzel gördük inşallah sende mutlu haberi vereceksin

Canım merhaba. Kese görme 5+1 kalp atışı 7+0 şehir Bolu diğer bilgilerim var zaten

Rabbim bi daha böyle kaygılar yaşatmasın inşallah canım ve hep beraber sağlıkla kavuşalım bebişlerimize . Bekir bey bulantı için ilaç verdi mi sana canım

Gelin aynı kaderi paylaşanlar kulübü kuralım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz buraya

Rabbim bi daha böyle kaygılar yaşatmasın inşallah canım ve hep beraber sağlıkla kavuşalım bebişlerimize . Bekir bey bulantı için ilaç verdi mi sana canım
Amiin inşaallah canim benim sağlıkla gelsin inşaallah minnoş sipalar evet zofer diye 1 ilaç verdi benim aşırı koku hassasiyetim bulantim sabah kusmalarim geçen hafta başlamıştı ama belirsiz durum dolaylı sevinememiştim. Sabah akşam aç karnına alabilirsin dedi. Gün-de 2 fincan kahve içebilirsin dedi sıkıntı yok çok şükür

Ayyyy nasıl güzel bir haber buuuuuu geçen hafta bebeği bile göremedin bu hafta hem bebek hem kalp atışı var ay nasıl bir doktormuş vardı da göremedi mi acabaaa hayırlı olsun canımmmmmmm
Canım benim çok çok teşekkürler yarın seninde güzel haberlerini bekliyorum duyacağına da inanıyorum içten geçen hafta erkenmis ama yolk sacı da görülmedi ondan söylemek zorundaydım dedi. Gördük çok şükür darısı sana kuzuuuuummmmmm duamdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…