-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.121
canım 5. hafta ya da 4. hafta ortaları olması lazım. doktor sende geç döllenme olmuş o yüzden kalp atışını duyduktan sonra haftanı tam söyleriz demişti. ama beta değerim max 2500lerde falandı karından göründüğünde.Kaçınca haftada gördün canım karın ultrasyonundan
euronun 11 tl olması peki :) 2000-2008 yılları arasında sigorta girişi olanların farklı hesaplanıyor katsayılar değişiyor. 2008den sonra işe girenlerde farklı hesaplanıyor. o kadar dalavereli işler var ki hangisi anlatsam bilemedim. kısacası emekli maaşları biraz yatan sigorta parası ile de alakalı. her gün yeni bir karar değişiyor. belli olmaz belki emeklilik yaşını 80e falan iterler :)Dolar 9 bucum lira olmuş. Emekli maasimiza güvenirsen ac yaşamayı kabul etmişiz demektir. Zaten sanirim bizim emekli maaşları şimdinin emekli maaşından da az olacak. Yasa falan değişmişti garip garip seyler olmustu artik ben de takip etmiyorum.
Betan kaçken karından gördü acaba cnm
Benimde karından baktı keseye canım erken gördük heralde betamı bilmiyorum 1 hafta öncesinde 539 du bu defa kan testi istemedi 4+4 sün dedi sadece direk ultrasonda gördüğünden sanırım keseyi … kalp atışı içinde 3 hafta sonra gel istersen dedi istersen önümüzdeki haftalarda için rahat etmezse gel kesenin gelişimine bakalım dedi…bende 2 hafta sonra gitmeye karar verdim dayanabilirsen tabiBugün 5 haftalık oldu tam inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Bir de troidlerimde nodül çıktığı için ameliyat olacaktım. şu an o kadar karışık durumdayım kiarkadaşlar merhaba beta hcg 595 çıktı. kadın doğumcu bir arkadaşım 2 gün sonra testi tekrar etmemi istedi. son 3 haftada bilmeden sintigrafi çektirdim 4 kez de röntgene girdim. dişçi de dolgu yaptırdım. Kafam allak bullak oldu. Ödüm kopuyor
Doğru demiş endişe ediyor insan ister istemez. İnşallah sağlıkla ilerler senin hamileliginde canımCanim benim tup bebek. Ben transferden 6 gun sonra öğrendim. Artik bu hafta dayanamadim doktoru aradim geleyim keseyi gorun diye. Doktor gelme dedi cok erken dedi. Kanaman cok fazla agrin olmadıkça bu haftalar kontrol icin erken dedi. Net bir sey görülmez endiselenirsin doktor doktor gezersin stres olursun dedi. Biraz zaman geçsin oyle gel dedi. Ben de o yuzden gitmedim. Hic endiselenme.
Bir de troidlerimde nodül çıktığı için ameliyat olacaktım. şu an o kadar karışık durumdayım ki
Canım hamilesin hayırlısı olsun değerin gayet güzel ama beklenmedik bir gebelik olmuş sanırım bolca dua et inş tutunur sağlıkla sana bebişinarkadaşlar merhaba beta hcg 595 çıktı. kadın doğumcu bir arkadaşım 2 gün sonra testi tekrar etmemi istedi. son 3 haftada bilmeden sintigrafi çektirdim 4 kez de röntgene girdim. dişçi de dolgu yaptırdım. Kafam allak bullak oldu. Ödüm kopuyor
vücuduma radyoaktif madde verdiler. o kadar korkuyorum ki sağlığı ve gelişimi açısındanCanım hamilesin hayırlısı olsun değerin gayet güzel ama beklenmedik bir gebelik olmuş sanırım bolca dua et inş tutunur sağlıkla sana bebişin
sıl bi mucize olmuş öyle. Şimdilik yapabilceğin tek şey dua edip beklemek. İlk ay ya hep ya hiç ye bir görüş varmış. Sağlıklıysa tutunur değilse devam etmez diyorlar. İnşallah sağlıklıdırvücuduma radyoaktif madde verdiler. o kadar korkuyorum ki sağlığı ve gelişimi açısından
Merhaba su bende içemiyorum saka su aşdım en kolay onu içebiliyorum tadı daha iyi geliyor değerlerine göre:)Herkese günayydddııınnnnnn
Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
inşallah sağlıklıdırNa
sıl bi mucize olmuş öyle. Şimdilik yapabilceğin tek şey dua edip beklemek. İlk ay ya hep ya hiç ye bir görüş varmış. Sağlıklıysa tutunur değilse devam etmez diyorlar. İnşallah sağlıklıdır
Aaaa farkediyormu acaba öylee bide buara pek midemd ebulanmıyo nedense sadece çok istahlıyım bide korkuyorum kötü haber alacagimaMerhaba su bende içemiyorum saka su aşdım en kolay onu içebiliyorum tadı daha iyi geliyor değerlerine göre:)
Kız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabamaşAllah de boşver olmasın kimisi 9ay cekiyor kimisi hiç yaşamıyor bulantıyıbebiş sağlıklı gelişiyorsa cokta takılma. ilk hamileligimde benimde yok denecek kadar azdı şimdi ise sabahları bulantıdan ayağa zor kalkıyorum
Bulantıyı bastırmak için ha bire ben de ekşi bir şeyler yiyorum.Olabilir iştah artması vücudunda o kadar değişim oluyor zayif isen vücut kilo almanı istiyordur
Benim 7+1 hiç bulantı yok rüyamda erkek oluyordu çocuk bu doğru çıkarsa çok şaşırırımKız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız oldu Ne kadar doğru bilemiyorum
Canım benim arkadaşım erkek bebeğe hamile doğuracak yakında neredeyse hala devam ediyor hassasiyeti. İlk 3 ayda çok bulantısı oldu. Diğer arkadaşım ise kız bebeğe hamile sıfır bulantı. Bence o gebeliğe göre değişiyor her şey.Kız bebekte bulantı daha cok oluyormuş. Erkek bebekte ilk 3 ay özellikle bulantısız rahat geçiyormuş doğru mu acabaİlk hamileleğimde lafamı yataktan kaldıramıordum bulantıdan kız oldu Ne kadar doğru bilemiyorum