2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Benim bu sabah baya adet kanaması gibi oldu. 😔
Hemen doktora gittik.
5+4’te kalp atışını duyduk ama kanama alanı var maalesef.
Proluton depot iğne yapıp eve gönderdi.
Yatıyorum şu an ama çok korkuyorum.
Oluk oluk aktı resmen.
İnşallah bebeğime bir şey olmaz. 🙏
Cancan geçmis olsun. Doktor bisey dedimi neden olmus diye ? Agrin var mi ?

Kızlar BAT 14 eylül. 5+4 hamilelik şuan bata göre. 5+2 de kan vermiştim bugün belli oldu 779 hcg ilk testim henüz. Ama normal mi anlamadım. Hcg kişiden kişiye değişiyormuş bir de. Bi daha kan verirsem anca öyle anlarım sanırım sağlıklı bir artış var mı yok mu değil mi? Belki de geç döllenme oldu. İnş sağlıklı artıyordur ya:/ yrn doktor randevum var bakalım kese görünecek mi?
Canım benim 4+5 te 5000 di senin geç döllenme olmuştur arkadaşım 5+1 de 713 tü kişiden kişiye değişiyor endişelenme

@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Hemen doktora gittik.
Oluk oluk aktı resmen.
İnşallah hayırlı haberler verirsin inşallah bebeğine ve sana hiçbişey olmaz canım kendine dikkat et 🤲🏻

Canım benim 4+5 te 5000 di senin geç döllenme olmuştur arkadaşım 5+1 de 713 tü kişiden kişiye değişiyor endişelenme
Ay içim rahatladı sağol cnm.
Zaten kaset testte ilk belli belirsiz silik çizgi çıktığı tarihten bugüne rastgele bi hesaplama yaptım artışın normal olduğuna karar verdim:)

Ay içim rahatladı sağol cnm.
Zaten kaset testte ilk belli belirsiz silik çizgi çıktığı tarihten bugüne rastgele bi hesaplama yaptım artışın normal olduğuna karar verdim:)
Evet beta zateb kişiye göre değişiyor burda herkesin farklı 🥰 artış önemli sadece doktorunun dediği gibi

Kızlar bir sorum olacak. Ben tam bir kahve bağımlısıyım çayı hiç aramam ama kahve içmeyince kendime gelemiyorum resmen. Normalde 2 Türk kahvesi 2 kupa filtre kahve içerdim günde. Hamilelik planlayınca 1 Türk kahvesi 1 filtreye düşürdüm. Şimdi hamile olunca da sadace 1 Türk kahvesi içiyorum.

Ama çok mu zararlı doktorunuz bu konuda yorum yaptı mı? Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesi sağlıklı mı? Bazen bu tarz şeylerde kimyasal olabiliyor emin olamadım ondan da.
günde 1tane türk kahvesinin zararı yok demişti doktorum kızıma hamileyken. ben türk kahvesini sevmediğim için haftada 1 veya 2 gün kafeinsiz latte iciyordum. bugün dayanamadım 1 bardak nescafe içtim 🙊 ama tchibonun felan kafeinsiz kahvelerinden alıcam yoksa 9 ay kahvesiz gecmez:kahve:

Kızlar merhaba bugün son adet tarihime göre 5+2 deyiz. kese 13 mm, 6 haftalık kese dedi doktorum. Neden böyle ilerde, bu kötü bişey değildir umarım bilgisi olan benim gibi olan var mı?
Benimde adete göre 5+5 olmam gerekirken 6 çıktı ultrasonda sorun olacak birşey değil bence bu bende sormadım açıkçası neden böyle çıktı diye

valla bence olabilir neden olmasın. ovülasyon takibi yapmıdıysan bunu da bilemezsin. belki regl biter bitmez yumurtladın haberin yok :)
Ya ben adetten bittikten 1 hafta sonra 2 gün yaptım ovilasyon testi ama pik çıkmadı . Geçen ay kimyasal düşük yaşadım herhalde bu ay olmaz diye düşünüp bıraktım ama Rabbimin işi işte çok şükür 🥰

@Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Hemen doktora gittik.
Oluk oluk aktı resmen.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey olmaz sen bol bol dinlen kalkma hiç sana sıkı sıkı tutunur bebeğin 🤗

Herkese günayydddııınnnnnn 😍😍

Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
Merhaba, evet çok aç uyanıyorum ama hiçbir şey yemek istemiyor canım yumurta vs. hayali bile kötü 😂 Sandviç gibi şeyler yiyorum zar zor ama sonrasında istifra ediyorum özellikle su içemiyorum ceviz bile mide mi bulandırıyor ne olacak böyle 😒

X