- 31 Ağustos 2021
- 66
- 97
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.861
Selam kızlar benim bugün aşırı derecede kasık ağrım var 6 haftalık şuan bebiş. Korkmalı mıyım normalde çok olmazdı ara ara vurur geçerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı dolanıyorsa bağırsaklarda gaz vardır özellikle kabızlık varsa olur. Biraz yukardaysa mide gazı olabilir. Kasiklarda şiddetli ağrın yoksa endişe etme. Hormonlardan direk sindirim sistemi etkiliniyormus.sanırım kimse benim durumumu yaşamamış ya da bir fikri yok
Keseyi gördünüz mü? Kanama var mı?Selam kızlar benim bugün aşırı derecede kasık ağrım var 6 haftalık şuan bebiş. Korkmalı mıyım normalde çok olmazdı ara ara vurur geçerdi
teşekkür ederim. kasıklar da şiddetli bir ağrı yok şükür. hatta kasık ağrım 1 hafta falan oldu geçeli. bel ağrımda 3 - 4 gündür falan yok. ama onun yerine miras olarak aşırıııııııı derece de göğüs hassasiyeti bıraktı. geceleri sağa sola dönemiyorum resmen ağrıdanAğrı dolanıyorsa bağırsaklarda gaz vardır özellikle kabızlık varsa olur. Biraz yukardaysa mide gazı olabilir. Kasiklarda şiddetli ağrın yoksa endişe etme. Hormonlardan direk sindirim sistemi etkiliniyormus.
Kuzum sakin ol bende de ara sıra batmalar oluyor gaz sancısı olabilir sanmıyorum olumsuz bir şey olduğunu evham yapmasanırım kimse benim durumumu yaşamamış ya da bir fikri yok
Canım dediğin bölgede mide var. Mide asidi artmış olabilir, hormonlara ayak uydurmaya çalışıyor vücut. durmadan ve keskin ağrı olmadığı sürece normal karşılıyorum ben. Yoksa her gün farklı bi yerim ağrıyorsanırım kimse benim durumumu yaşamamış ya da bir fikri yok
kızlar inşAllah cuma günü ikinizde cok güzel haberler ile gelirsiniz. canım inşallah özele gitmene gerek bile kalmaz ve bekir bey sana güzel haberler verir ve bebişleriniz kendilerini gösterirCanım benim amiin amin inşaallah bu hafta çok duygu doluyum. Kontrolüm ayın 22si. Kızımın doğum günü 23.ü umarım güzel haberler alırım da çocuğumun gününü güzelleştirebilirim
ay inşallah kuzu ya ne bileyim hep iyi düşünmek istiyorum ama sanırım bu kalp atışını duyana kadar benim kalbim yerinden çıkacak hahahahaKuzum sakin ol bende de ara sıra batmalar oluyor gaz sancısı olabilir sanmıyorum olumsuz bir şey olduğunu evham yapma
bu hormonların ele geçirmediği tek bir noktam kalmadı yeminle :)Canım dediğin bölgede mide var. Mide asidi artmış olabilir, hormonlara ayak uydurmaya çalışıyor vücut. durmadan ve keskin ağrı olmadığı sürece normal karşılıyorum ben. Yoksa her gün farklı bi yerim ağrıyor
ahhh çok geçmiş olsun kuzum. hiç yerinden kıpırdama. doktor bir daha ne zaman gel dediGizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Benim bu sabah baya adet kanaması gibi oldu.
Hemen doktora gittik.
5+4’te kalp atışını duyduk ama kanama alanı var maalesef.
Proluton depot iğne yapıp eve gönderdi.
Yatıyorum şu an ama çok korkuyorum.
Oluk oluk aktı resmen.
İnşallah bebeğime bir şey olmaz.
Çok geçmiş olsun canm, inşallah bebeğin sımsıkı tutunacak anneciğine. Hic yorma kendini yerinden kalkma..Gizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Hemen doktora gittik.
Oluk oluk aktı resmen.
Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda çok gerginim huzursuzum cevdet bey fatma hatuna geçmiş ondan aldık ne olur ne olmazkızlar inşAllah cuma günü ikinizde cok güzel haberler ile gelirsiniz. canım inşallah özele gitmene gerek bile kalmaz ve bekir bey sana güzel haberler verir ve bebişleriniz kendilerini gösterir
Doğuma kadar şakır şakır kanaması olupta sağlıklı doğuran var kuzum, elinde değil seni anlıyorum ama sakin kalmaya çalış bebeğin etkilenmesin
bana doktorum günde 1 tane türk kahvesi içebilirsin demişti canımKızlar bir sorum olacak. Ben tam bir kahve bağımlısıyım çayı hiç aramam ama kahve içmeyince kendime gelemiyorum resmen. Normalde 2 Türk kahvesi 2 kupa filtre kahve içerdim günde. Hamilelik planlayınca 1 Türk kahvesi 1 filtreye düşürdüm. Şimdi hamile olunca da sadace 1 Türk kahvesi içiyorum.
Ama çok mu zararlı doktorunuz bu konuda yorum yaptı mı? Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesi sağlıklı mı? Bazen bu tarz şeylerde kimyasal olabiliyor emin olamadım ondan da.
içini ferah tut. stres kötülükten başka bir şey değil
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla sıkı sıkı tutunur bebişin sanaGizemm0 nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Hemen doktora gittik.
Oluk oluk aktı resmen.
Günde 1 fincan Türk kahvesi içebilirsin dedi doktorum banaKızlar bir sorum olacak. Ben tam bir kahve bağımlısıyım çayı hiç aramam ama kahve içmeyince kendime gelemiyorum resmen. Normalde 2 Türk kahvesi 2 kupa filtre kahve içerdim günde. Hamilelik planlayınca 1 Türk kahvesi 1 filtreye düşürdüm. Şimdi hamile olunca da sadace 1 Türk kahvesi içiyorum.
Ama çok mu zararlı doktorunuz bu konuda yorum yaptı mı? Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesi sağlıklı mı? Bazen bu tarz şeylerde kimyasal olabiliyor emin olamadım ondan da.