2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar size birşey sorcam ben daha ilk haftalarımdayım ve ilk gebeliğim 🤗 ellerim ve ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyorlar bu normal mi acaba?
Benimde ilk hamileliğim bilmiyorum aslında normal mi ama bende çok üşüyorum içerde doğal gaz çalışıyor ben yine de battaniyesiz duramıyorum eşim şaşırıyor ☺️

Herkese günayydddııınnnnnn 😍😍

Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
Sudan mide bulunması bende de var. Resmen midemi bulandırıyor. Bari 2 bucuj litre içeyim diye litrelik şişelerde iciyorum da. Ciksss yani cok zor. Midem ağzıma geliyor. Millet tuhaf yiyeceklerden midesi bulanır. Benim en yararlı sey su dan midem bulanıyor.

• Beğen
Reactions: Jou
Cok şükür doktrum hic mide bulantisi yasatmayacagm sana dedi suanlik oylede gidiyor ilac verdi bana suanlk asksam sabh ac kullanyrm ama aksam bulantim olmuyor sabahalri oldukca kullniyorm rahatim o acidan ☺️
Canim ne ilaci kullaniyorsun? Bana doktor tum önlemleri al en son çare ilac dedi. Cunku daha 6 hafta bile olmadim ben.

Sahi kızlar iş yerlerine ne zaman söylemek mantıklı acaba? Bi yandan kontroller için izin almak daha kolay olur sanırım ama bilemedim...

Sudan mide bulunması bende de var. Resmen midemi bulandırıyor. Bari 2 bucuj litre içeyim diye litrelik şişelerde iciyorum da. Ciksss yani cok zor. Midem ağzıma geliyor. Millet tuhaf yiyeceklerden midesi bulanır. Benim en yararlı sey su dan midem bulanıyor.
Hahahahaha gerçektende öyle bakk aynısını yasıyoruz senle 2 litre dibimde su içiyim hep diyorum gene öyle gene aynııı 😁

Sahi kızlar iş yerlerine ne zaman söylemek mantıklı acaba? Bi yandan kontroller için izin almak daha kolay olur sanırım ama bilemedim...
Ben yoneticime test sonucunun pozitif çıktığını soyledim. O da tup bebek tedavisi görüyordu. Ofise gittigimizde ogle arasi vermeyip 1 saat erken çıkarım dedim. Normalde yaptığımız şeyler. Ik ya sorayim diye mırın kirin etti. Amacim isten kaçmak değil trafiğe takılmamak dedim. Sorun yok dedim. Neyse ofise gittim herkes ogle arasını ofiste yiyip 1 saat erken cikiyor ben mal gibi tam saatinde ciktim.
Söylediğime pisman oldum. Bundan sonra resmi bir duyuru olarak dogrudan direktöre söylemeyi dusunuyorum.

Sanmıyorum canım geçicekk bencee benim sabahları çok oluyo her içtiğimde değil senin öylemi
Canim benim sabah olmuyor. Öğlene doğru basliyor benim. Sabahlari artik kahvalti yapamadım bugun kan testi verdim sonrasinda da çubuk krater yedim.
Oglen de yemek yiyemedim gerisini yedim ve yeşil elma yedim. Sabahtan beri de iste 1 bucuk litre su içtim. Biraz da ceviz yedim. Artik yemek görmek bile istemiyorum. Esim kir pidesi almis kendi yedi. Yiyemedim dusun yani.

Canim benim sabah olmuyor. Öğlene doğru basliyor benim. Sabahlari artik kahvalti yapamadım bugun kan testi verdim sonrasinda da çubuk krater yedim.
Oglen de yemek yiyemedim gerisini yedim ve yeşil elma yedim. Sabahtan beri de iste 1 bucuk litre su içtim. Biraz da ceviz yedim. Artik yemek görmek bile istemiyorum. Esim kir pidesi almis kendi yedi. Yiyemedim dusun yani.
Ooyy canımm seni baya etkiledii ben mesela corba baya içiyorum hep acıktığım zaman doktora söylersin midem çok bulanıyor diyee o sana belki ilaç verir
Bende de kasık ve bel ağırı var, ya bebiş büyümeye karar verdi iyiye işaret, ya da daha kötüsü 😅 rabbim hayırlara çıkarsın
Yaaa hiç belli olmuyor kötü düşünme hele vururumm seni vallahaaa

X