- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 28
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.821
Keseyi gördük 10 gün önce yarın gidicem kalp atışı için sen duydun muYaa ne güzell sen nezaman gideceksin doktora kalp duymuşmuydun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi gördük 10 gün önce yarın gidicem kalp atışı için sen duydun muYaa ne güzell sen nezaman gideceksin doktora kalp duymuşmuydun
İnşallah inşallah kuzum Çatlatma iğnesi olduk ya biz hafta yine sat a göre mi hesaplanıyorTakvime göre 4+4te 1908di. Cumartesi 6+0 olcak. İnşallah sağlıklı olduğunu duyarım da içim rahat eder
Benimde ilk hamileliğim bilmiyorum aslında normal mi ama bende çok üşüyorum içerde doğal gaz çalışıyor ben yine de battaniyesiz duramıyorum eşim şaşırıyorKızlar size birşey sorcam ben daha ilk haftalarımdayım ve ilk gebeliğim ellerim ve ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyorlar bu normal mi acaba?
Hadi bakalım gümbür gümbür duyursun minnoş inşallah 6 haftalık duydum çok şükür ozaman ilk gitmiştim hepsi bir arada çıktı cumartesi tekrar gidicem kontroleKeseyi gördük 10 gün önce yarın gidicem kalp atışı için sen duydun mu
Sudan mide bulunması bende de var. Resmen midemi bulandırıyor. Bari 2 bucuj litre içeyim diye litrelik şişelerde iciyorum da. Ciksss yani cok zor. Midem ağzıma geliyor. Millet tuhaf yiyeceklerden midesi bulanır. Benim en yararlı sey su dan midem bulanıyor.Herkese günayydddııınnnnnn
Güne aç ve mide bulantısıyla uyanmak hele su içtimmi öğk oluyorum
Canim ne ilaci kullaniyorsun? Bana doktor tum önlemleri al en son çare ilac dedi. Cunku daha 6 hafta bile olmadim ben.Cok şükür doktrum hic mide bulantisi yasatmayacagm sana dedi suanlik oylede gidiyor ilac verdi bana suanlk asksam sabh ac kullanyrm ama aksam bulantim olmuyor sabahalri oldukca kullniyorm rahatim o acidan
Evet bende de oluyor. Özellikle ayaklarım. İşe 2 çorap giyip gidiyorum yine soğukKızlar size birşey sorcam ben daha ilk haftalarımdayım ve ilk gebeliğim ellerim ve ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyorlar bu normal mi acaba?
Ben şimdilik sata göre hesaplıyorum ama doktora gittiğimizde o kese boyutuna göre şu kadar haftalık diye söylüyor galiba. Cumartesi soracağım bunu daİnşallah inşallah kuzum Çatlatma iğnesi olduk ya biz hafta yine sat a göre mi hesaplanıyor
Evet evet kesinlikle ben de yaşıyorum bunu. Normalde hiç üşümem ama gebelik testi yapmadan önce başladı bu el ayak soğukluğu. Hala da devamKızlar size birşey sorcam ben daha ilk haftalarımdayım ve ilk gebeliğim ellerim ve ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyorlar bu normal mi acaba?
Hahahahaha gerçektende öyle bakk aynısını yasıyoruz senle 2 litre dibimde su içiyim hep diyorum gene öyle gene aynıııSudan mide bulunması bende de var. Resmen midemi bulandırıyor. Bari 2 bucuj litre içeyim diye litrelik şişelerde iciyorum da. Ciksss yani cok zor. Midem ağzıma geliyor. Millet tuhaf yiyeceklerden midesi bulanır. Benim en yararlı sey su dan midem bulanıyor.
Canım benimde öyledir hep ama 2 kalın çorap giyiyorum mecburKızlar size birşey sorcam ben daha ilk haftalarımdayım ve ilk gebeliğim ellerim ve ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyorlar bu normal mi acaba?
Acaba su dan mide bulantisi normal mi? Daha bugünlerde boyle ise 8. Haftalari falan hic düşünemiyorum.Hahahahaha gerçektende öyle bakk aynısını yasıyoruz senle 2 litre dibimde su içiyim hep diyorum gene öyle gene aynııı
Sanmıyorum canım geçicekk bencee benim sabahları çok oluyo her içtiğimde değil senin öylemiAcaba su dan mide bulantisi normal mi? Daha bugünlerde boyle ise 8. Haftalari falan hic düşünemiyorum.
Ben yoneticime test sonucunun pozitif çıktığını soyledim. O da tup bebek tedavisi görüyordu. Ofise gittigimizde ogle arasi vermeyip 1 saat erken çıkarım dedim. Normalde yaptığımız şeyler. Ik ya sorayim diye mırın kirin etti. Amacim isten kaçmak değil trafiğe takılmamak dedim. Sorun yok dedim. Neyse ofise gittim herkes ogle arasını ofiste yiyip 1 saat erken cikiyor ben mal gibi tam saatinde ciktim.Sahi kızlar iş yerlerine ne zaman söylemek mantıklı acaba? Bi yandan kontroller için izin almak daha kolay olur sanırım ama bilemedim...
Canim benim sabah olmuyor. Öğlene doğru basliyor benim. Sabahlari artik kahvalti yapamadım bugun kan testi verdim sonrasinda da çubuk krater yedim.Sanmıyorum canım geçicekk bencee benim sabahları çok oluyo her içtiğimde değil senin öylemi
İyi düşünelim cuma dimi kontrol?Bende de kasık ve bel ağırı var, ya bebiş büyümeye karar verdi iyiye işaret, ya da daha kötüsü rabbim hayırlara çıkarsın
Neden bu kadar uzun beni haftaya çağırdı ama senin doktor bebek ile kalp atışını birlikte görmek istemiştirBenim randevuya daha 2 hafta var çatlamazsam iyi o zamana kadar.
Ooyy canımm seni baya etkiledii ben mesela corba baya içiyorum hep acıktığım zaman doktora söylersin midem çok bulanıyor diyee o sana belki ilaç verirCanim benim sabah olmuyor. Öğlene doğru basliyor benim. Sabahlari artik kahvalti yapamadım bugun kan testi verdim sonrasinda da çubuk krater yedim.
Oglen de yemek yiyemedim gerisini yedim ve yeşil elma yedim. Sabahtan beri de iste 1 bucuk litre su içtim. Biraz da ceviz yedim. Artik yemek görmek bile istemiyorum. Esim kir pidesi almis kendi yedi. Yiyemedim dusun yani.
Yaaa hiç belli olmuyor kötü düşünme hele vururumm seni vallahaaaBende de kasık ve bel ağırı var, ya bebiş büyümeye karar verdi iyiye işaret, ya da daha kötüsü rabbim hayırlara çıkarsın