2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kahverengi akıntı sorun teskil etmiyor ama bence acile gidip bir iğne yaptırın ne olur ne olmaz. Yoğun mu geliyor
Yok yoğun değil canım gündüz peçeye gelmişti sonra gelmedi. Az önce duşa girdim çıktım yine peşeteye geldi çok açık kahve akıntı ile karışık şu an yok. Şu an iğnelik değil galiba ama doktordan cevap gelmeden progestan alsam mı onda kararsız kaldım

Yok yoğun değil canım gündüz peçeye gelmişti sonra gelmedi. Az önce duşa girdim çıktım yine peşeteye geldi çok açık kahve akıntı ile karışık şu an yok. Şu an iğnelik değil galiba ama doktordan cevap gelmeden progestan alsam mı onda kararsız kaldım
Stres yapma canım, fitil olarak at bir tane bir şey olmaz sanırım. Tabi yanlış yönlendirmek istemem ama çoğu doktor önlem olarak veriyor zaten

Duştaki sıcaktan dolayı rahimde kalanlar dökülüyor canım, panik yapacak bir şey yok kahverengiyse.
Uzan, ayaklarının altına yastık koy, bol su iç.

Başka doktorları dene için rahat etsin bencede 🥰 bize de haber ver mutlaka
Ah vermem mi, bazen hayal ediyorum.. Kalp atışını görmüyormuşuz o anki sevincimi hayal ediyorum. Sonra da buraya gelip kıxlaaaaar gördük gördük yazdığımı hayal ediyorum. Düşünmesi bile çok güzel. İnşallah nasip olur inşallah inşallah

1 tane önlem amaçlı için bence doktordan cevap gelene kadar.

Stres yapma canım, fitil olarak at bir tane bir şey olmaz sanırım. Tabi yanlış yönlendirmek istemem ama çoğu doktor önlem olarak veriyor zaten
Attım valla az önce duramadım zaten direkt progestan veriyorlar dediğin gibi
Duştaki sıcaktan dolayı rahimde kalanlar dökülüyor canım, panik yapacak bir şey yok kahverengiyse.
Uzan, ayaklarının altına yastık koy, bol su iç.
Kahverengi evet kuzum. Ben de duş yumuşattı içerisini diye düşündüm aslında ama psikolojik olarak iyi gelir progestan 😅

Benim ilki düşüktü, onun için bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez doktor fitile başlattı.
İki kere lekelenmem oldu, biri pembemsi diğeri kırmızıya yakındı.
Hemen fitili kesip iğne verdi doktor.
Kahverengi lekelenmede fitil öneriliyor mu bilmiyorum canım.

Benim ilki düşüktü, onun için bu hamileliğimi öğrenir öğrenmez doktor fitile başlattı.
Kırmızıda iğne veriyorlar direk, hemen etki etsin diye. Benim kahverengi yerleşme kanaması gelmişti battan 6 gün önce. Doktor onu duyunca progestan kullan demişti. Bir daha da gelmedi ama 1 ay kullandım

Forumu da taradım öncesinde düşük öyküsü olanlara veriyorlarmış kuzum

Ah vermem mi, bazen hayal ediyorum.. Kalp atışını görmüyormuşuz o anki sevincimi hayal ediyorum. Sonra da buraya gelip kıxlaaaaar gördük gördük yazdığımı hayal ediyorum. Düşünmesi bile çok güzel. İnşallah nasip olur inşallah inşallah
Amiiiiiiiiiiin canım, inşallah inşallah. 🙏

kızlar ben ev süpürüyorum,tatlı vs yapmaya devam ediyorum bir problem olmaz değil mi? yere eğildiğim zaman kasığımda ekstra bir sancı hissediyorum bir de soğuğa çıktığım zaman. Böyle hisseden var mı?
Bende rutin islerimi yapıyorum canım ama dikkatli olmakta fayda var. Arada şiddetli batmalarım oluyor benimde

Merhaba tabi ki ekleyim diğer bilgilerini de yazarsan🤗

Doktor neden vermedi ilaç? Valla 14. haftada falan geçiyormuș sanırım kuzenimin doğuma kadar devam ermişti 🤦🏼‍♀️ Bende çok sağlıklı beslenemiyorum anneme geliyorum çoğu zaman yemeğe. Ben çok tiksiniyorum bulantı geçti hap içiyorum ya. Ama tiksinme daha berbatmıș yemek bile yapamıyorum.

Yaaaa görmemişim vallaaaa küsme 😂
Canim deme 14. Hafta deme. Ölürüm ben yahuuu

Kizlar
Ben 5+3 oldum fakat benim bulantim basladi. Doktor henuz ilac vermedi. Bu bulantilar ne zaman geçiyor. Kaçıncı haftada geciyor? Yani ölenlerin ancak beyaz peynirli yağsız tost yiyebildim. Aksam yemeği yiyemedim. Tuzlu çubuk krater ve beyaz leblebi yedim. Bir tek sabah saglikli kahvalti edebildim.
Vitamin de alamamis oldum. Siz neler yapıyorsunuz? Benim gibi sorun yaşayan var mı?
Canım bana doktorum bulanırsa diye hap verdi ama kendini bişe yemek için zorlama ne yiyebiliyorsan onu ye çerez , çubuk tarzı atıştırabilitsin süt ve yoğurt ye dedi bebek her türlü kendini büyütür merak etme dedi ama birkaç gün böyle sürerse bulantı hapı kullan bence

Bende de sadece 2 kere sabah oldu kusma hap içmeye başlayınca bulantı kesildi. Sadece çok acıkınca oluyor. Ama tiksinme var tabi o daha da kötü 🤢 Çubuk kraker yiyorum bende arada fındık ceviz falan

Gözün aydın 🥰 bencede kilo yerine şehir olabilir 👍🏻

Bunları da yazarsan ekleyim canım hemen

Cancan PKOlu oldugum icin ilaçsiz hamile kalamiyorum. Oglum oldu 4 ay önce. Korunmuyoduk zaten hamile kalamiyorum diye. Gecen hafta neden bilmem test yaptim pozitif cikti cuma gunu gittim sadece kese vardi. Cok normal dedi doktor ama ne bileyim saglikli gebelik degil diye geçiyor icimden. Hayirlisi olsun 🤗
Kalp atışını duydun mu canım.
Merhaba kızlar bugün doktora gittim 6+6 yız kalp atışını da duydum.Bebeğimi emzirmeyi bırakmamı söyledi doktorlar buna biraz canım sıkıldı.:KK43:
Folik asit+ multivitamin, omega 3 verdi şu an.Troid testi istedi bir de siz yaptırdınız mı?
Canım şuan ben de emziriyorum. Emziren bir başka arkadaşım 3 tane emzirme danışmanına sordu 3 üde bebek bırakana kadar emzirmeye devam dedi. Ben o yüzden bırakmayacağım kendi istemeyene kadar
Canım benimde sabahları çok oluyo bulantım ama sürekli acıkıyorum saatte bir yiyorum mesela kasıklarım ağrıyor sadece bulantı değilde midem yanıyor yürüyünce bile kasığım ağrıyor bence bulantı iyiye işarettir bunu unutma olabilicek şeyler bunlar 16 haftasına kadar mide bulantın devam 🤗 çünkü bebek yerleşmeye çalışıyor vücut alışmaya çalışıyor 😍
Canım bence bulantı iyiye işaret felan demeyelim ya 🙂 çünkü bir önceki hamileligimde hic bulanmiyordu midem ve kk de bulantı iyidir , olmazsa kötüdür, bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir şeklinde telkinlerde bulunan yorumları gördüm. Ama benim bulunmadığı için bu durum beni epeyce korkutmuştu. Yani kişiden kişiye göre degisir bu durum. Iyi ya da kötü bir durum olduğunu göstermez 💕

kızlar ben ev süpürüyorum,tatlı vs yapmaya devam ediyorum bir problem olmaz değil mi? yere eğildiğim zaman kasığımda ekstra bir sancı hissediyorum bir de soğuğa çıktığım zaman. Böyle hisseden var mı?
Bende mecburen günlük işlerimi yapıyorum duramam temizlik takıntım var 😅 ama yorulduğumda ağrım oluyor korkuyorum açıkçası özellikle eğilmemeye çalışıyorum ve bişey taşımamaya. Süpürürken dikkatli ol canım süpürgeyi çekip ittikçe kasığım kasılıyor benim eşime süpürtüyorum 🙈

X