2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Mide yanmasinin sebebi progesteron hormonu sanjrim. Beta hcg nin yükselmesi de mide bulantisina neden oluyormus. Bende de ishal degil de kabizlik var.

Reactions: Jou
Teşekkürler Fatoş, ben de bilemedim ne yapsam. doktorlar kesinlikle ol diyor, olmayanları kaybettik diyorlar... Ama işte aşıyla ilgili çok spekülasyon var.... Bugüne kadar aşıya güvenmediğim için olmadım zaten... Ama şimdi hamileler çok ağır geçiriyorlar falan diyorlar ya ondan tedirginim.... bilemedim yani.

Mide yanmasinin sebebi progesteron hormonu sanjrim. Beta hcg nin yükselmesi de mide bulantisina neden oluyormus. Bende de ishal degil de kabizlik var.
Işte bak hepimizde farklıı nedense sabah 2 sefer çıkıyorum olabilir senin dediğin gibi doktor henüs testlerime bakmadı pazartesi atış görünürse başlıcak sanırım canım benim ama benim inan mucize gibi birşey oldu ben hala inanamıyorum 4 senelik evliyim 3 senedir uğraştım klomen desen asılama desen hiçbiri olmadı artık saldım 7 ay boyunca hiçbirşey etmedim yeter dedim yoruldum sonra bu ay artıkheveslendim buay oldu oldu olmadı tüpe geçeriz dedik eşimle yerleşme kanaması geçirdim adetimden 5 gün önce erken oldum ama nebileyim hamileyim bildiğin regl oldum akşam sonra kahverengileştii bikaçgünde kesildi ama hala inanamıyorum hamile olduğumu nese adetimden 1gün once sabah test ettimki hamileyim elim ayağım boşaldı kuzumm inanamadımm doktor ogün doluydu nese 3 güne aldım buldum amaa test yaptığım gün dahada baya yoğun geldi kırmızı kırmızı parlk parlak bebeğim düştü diye ağlıya ağlıya doktora gittim progestan verdi doktorum o zaman düşme tehliken var dedi etrafında çok var kanaman dedi iğne vuruldum çok şükürkiii dün tekrar kontrole gittik herşey yolunda kesede düzgün devam etmiş dışardan var gene ama zaten belliydi kahve geliyodu hala onun için prolutonmu ne iğne verdi yarın ve perşembe 2 gün vurulcam allahın izniyle düzelecek

Benimde özellikle sabah ve gün içinde de bulantılarım oluyordu kızlar, doktoruma danıştım progestanı fitil olarak kullanmaya devam et dedi o da çok akıntı yaptı ona da dayanamıyorum. 2 gündür progestan içmiyorum hiç lekelenmem olmamıştı diye, bulantılar iyice azaldı hatta neredeyse bitti diyebilirim. Kontrol için ikinci gittiğim bir doktor daha var aslında progestanı lekelenme yoksa bırakabilirsin ama asıl doktorun devam et dediyse kullanmaya devam et demişti biraz da ona güvendim açıkçası, siz kaç haftaya kadar kullandınız lekelenmem yoksa 7. Haftada bırakmamdan bişey olur mu sizce?

Canim hic endiselenme bildigin su bardağı dolusu kanama geçirip hamileliligi güzelce devam edenler var. Hamileligin bazi aşamalarında kanama olabiliyor. Herkes de farkli farkli isliyor bu hamilelik sureci.
Mucizenin senle beraber hic korkma canim.

Inan dünden sonra çok rahatladım okadar beklemişim annesini bırakmadı teyzoşu

Hic bilmiyorum canim. Benim tup bebek. Tup bebek olunca rutin olarak progesteron veriliyor maalesef. 3 ayliga kadar kullaniliyor sanirim. Tup bebekte dusuk riski daha fazla oluyor.
Bulanti da progesteron fazlaliligindan diye biliyorum ben de. Doktora bulantimi soyledim progestonu birak demedi maalesef bana.

Merhaba kızlar bugün kalp atışıni duydum listeye ekleyebilir misiniz
Merhaba tabi ki ekleyim diğer bilgilerini de yazarsan
Doktor neden vermedi ilaç? Valla 14. haftada falan geçiyormuș sanırım kuzenimin doğuma kadar devam ermişti Bende çok sağlıklı beslenemiyorum anneme geliyorum çoğu zaman yemeğe. Ben çok tiksiniyorum bulantı geçti hap içiyorum ya. Ama tiksinme daha berbatmıș yemek bile yapamıyorum.
Beni nuye görmedunn küstümmmm sweetgirlcandy
Yaaaa görmemişim vallaaaa küsme

Seni yerimm ekledinmi benii

Kızlar az önce peçeteye yine kahverengi akıntı geldi. Bu sefer doktoruma yazdım ama görmedi. Evde önceki gebeliğimden kalma progestan var. Doktor cevap yazmadan başlasam mı diyorum siz ne dersiniz? Bir düşük olunca hep korku

Kahverengi akıntı sorun teskil etmiyor ama bence acile gidip bir iğne yaptırın ne olur ne olmaz. Yoğun mu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…