2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ahh canım ben de öyle.. Yatakta, namazda, otururken, yemek yaparken sürekli dua ediyorum. Bu konularda bilgisine güvendiğim bir arkadaşım doktora gitmeden niyetini bildir, teşekkür et sonra sadaka ver dedi. Yarın vereceğim, sen de ver. Veren de alan da rabbim, muczesini gösterir inşallah bize
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim hayırla sağlıkla getirsin meleklerimizi🙏🙏 evet iyi düşünülmüş bende vereyim sabır en büyük imtihan zaten ki genel olarak ben sabırsız bir yapıya sahibim. Arkadaşlarım şaşıyor başka doktora neden gitmedin neden cumaya kadar bekliyorsun diye. Herşey yolunda olaydı geçen hafta lekelemeseydim bu cumaydı randevum. O yüzden akışına bıraktım üzüntü ağlama.bir yere kadar Allahımın gücüne gider tevekkül halindeyim her iki ihtimale de hazırım rabbimin izniyle bana nasip ettiği . Bir kızım var rabbim sağlık versin yine nasip olur hayırlısı diye diye beklemedeyim🙏😔

Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Benim bir problemim var sizden de fikir almak isterim. Pkoluyum fakat tüm tahlil sonuçlarım normal değerlerinde. Bugün adetim bitti ve doktorum gebelik istediğim için bana duphaston verdi. 15.günü başla 10 gün kullan. 10 günün sonunda adet olursun olmazsan gebelik testi yap dedi. Bu şekilde kullanıp gebe kalan var mı acaba? Birde benim yumurtlamam 33-35. günlerde oluyor genelde. çünnkü adet döndüm 40-50 gün arası. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba prolaktin değerine bakıldı mı kaç acaba?

Kızlar biraz detay vericem kusura bakmayın ıslaklık hissedince az önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda yoğun beyaz akıntı gördüm sonra peçeteyle sildiğimde koyu kahverengi balgamsı akıntı gördüm. Şu an siliyorum bişey gelmiyor. Daha çok yeni dün betam 70 ti. Endişelenmeli miyim?
Yerleşme kanaması olabilir canım kötü düşünme

Devamı gelmeyince rahatladım ben de canım bir kez peçeteye gelmişti. Umarım tekrarlanmaz🙏
Benimde bir bucuk hafta once geldi hatta ben adet sandim 😂 silindikce geliyordu. Bide sancim vardi. Sonra bisey gelmeyince test yaptim pozitifi gordum. Keseyi gorduk gecen hafta. Bakalim kasimin 5ine randevu verdi umarim hersey yolundadir 🤗

Kizlar
Ben 5+3 oldum fakat benim bulantim basladi. Doktor henuz ilac vermedi. Bu bulantilar ne zaman geçiyor. Kaçıncı haftada geciyor? Yani ölenlerin ancak beyaz peynirli yağsız tost yiyebildim. Aksam yemeği yiyemedim. Tuzlu çubuk krater ve beyaz leblebi yedim. Bir tek sabah saglikli kahvalti edebildim.
Vitamin de alamamis oldum. Siz neler yapıyorsunuz? Benim gibi sorun yaşayan var mı?

Kizlar
Ben 5+3 oldum fakat benim bulantim basladi. Doktor henuz ilac vermedi. Bu bulantilar ne zaman geçiyor. Kaçıncı haftada geciyor? Yani ölenlerin ancak beyaz peynirli yağsız tost yiyebildim. Aksam yemeği yiyemedim. Tuzlu çubuk krater ve beyaz leblebi yedim. Bir tek sabah saglikli kahvalti edebildim.
Vitamin de alamamis oldum. Siz neler yapıyorsunuz? Benim gibi sorun yaşayan var mı?
Canım benimde sabahları çok oluyo bulantım ama sürekli acıkıyorum saatte bir yiyorum mesela kasıklarım ağrıyor sadece bulantı değilde midem yanıyor yürüyünce bile kasığım ağrıyor bence bulantı iyiye işarettir bunu unutma olabilicek şeyler bunlar 16 haftasına kadar mide bulantın devam 🤗 çünkü bebek yerleşmeye çalışıyor vücut alışmaya çalışıyor 😍

Canım benimde sabahları çok oluyo bulantım ama sürekli acıkıyorum saatte bir yiyorum mesela kasıklarım ağrıyor sadece bulantı değilde midem yanıyor yürüyünce bile kasığım ağrıyor bence bulantı iyiye işarettir bunu unutma olabilicek şeyler bunlar 16 haftasına kadar mide bulantın devam 🤗 çünkü bebek yerleşmeye çalışıyor vücut alışmaya çalışıyor 😍
Canim dogru duzgun beslenememis olcam ama ondan endiseliyim. Abuk subuk seyler yiyorum griseni ve beyaz leblebi. Tam da bebegin oluşmaya başladığı su siralar boyle beslenmek ya da beslenememek de bebegin zekasını falan etkilemez mi?

Canim dogru duzgun beslenememis olcam ama ondan endiseliyim. Abuk subuk seyler yiyorum griseni ve beyaz leblebi. Tam da bebegin oluşmaya başladığı su siralar boyle beslenmek ya da beslenememek de bebegin zekasını falan etkilemez mi?
Yanii bak tutulduysa zatne tutulmuşturr bende doğru dürüst yiyemyorum ama sen yemeye çalış gene de bulansada yee sıvı sıvı şeyler iç çorba iç bolbol kırmızı et ye ama genede takma busüreç böyle oluyor

Canım bebek ilk 3 ay senin beslenmeden bağımsız depolarınla besleniyor. O yüzden kafaya takma, ne yşyebilşyosan onu ye

Evet 5+3 um maalesef 78 kiloyum. Boyle giderse kilo falan da kalmaz gerci
Olsun sen kilona bakmaa doğurunca o yorgunlukla bile gidicek benim bile şuan kaç oldu bilmiyorum bide çok cabuk kilo alanlardanım resmen 🤗 senin çok erken başlamış bulantı aslında 5 haftan başlıyor ama sanırım benim 6 haftadan başlıcak benim mesela hep göğüs hassasiyetim var kasık ağrım var afedersin ishal zaten başta sadece mide yanma geciriyorum şuan bulantım sabah oluyo hepimizin belirtileri farklı oluyo demekki 🥰

X