2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benimde aksine hiç midem bulanmiyor bir yandan da korkuyorum normal mi diye
normal canım normal ilk hamileligim de benim yok denecek kadar azdı bulantım ama tabi başka sıkıntılarım oluyordu kanama, migren felan şimdi ise su icmek bile işkence 9 ayı sıkıntısız tamamlayan var mı ki

Evet bende de çok çarpıntı problemi oluyor maalesef sağ salim geçiririz inşallah 9 ayı
Normal normal ablamın hiç sorunu yoktu valla
Ayy hadi inşallah biz ne zaman aserecegiz

Kızlar aşeren var mı erken mi daha azıcık kocama naz edeyim diyorum canım ekstra hiçbir şey istemiyor

Canım cuma günü ikimiz de güzel haberler alalım inşallah

Așerme değil de benim hep yoğurtlu şeyler istiyor mantı, yoğurtlu makarna falan

Kızlar birde şunu soracağım kan uyuşmazlığı var bende arh- kan gurubum doktor igneyi bugün yaptırmamı söyledi ben 28. Haftada yapılıyor diye biliyordum
Canım bende de var RH uyuşmazlığı. Benim geçen hafta hafif bir lekelenmem oldu. Doktorumu aradım, riske atamayız, 72 saat geçmeden yaptır dedi. Yaptırdım. Koruyuculuğu 1.5- 2 ay kadarmış. O sürenin sonunda kanama vs. Olursa tekrar yaptıracağız dedi. Hiçbir sorun olmazsa şayet o zaman da 28. Haftada yapılıyor yine.

Hım demekki bende de kanama oldu diye hemen istedi doktorum simdi anladım . Teşekkürler

Valla hamilelikten mi bilmen geçen akşam canım durup dururken ayva istedi eşime söyledim hemen bulup geldi kıyamam

Valla hamilelikten mi bilmen geçen akşam canım durup dururken ayva istedi eşime söyledim hemen bulup geldi kıyamam
Yaa ne güzel iste benim öyle değil geçen gün mercimek çorbası istedim kendim yaptım makarna salatası istiyorum kendim yapmam lazım olmuyor böyle

Canım ben dün gittiğimde düşük riskim var mı diye sordum. Doktor kanama olsa kese etrafı siyah görünürdü dedi. Tam anlamadım ama belki sana yardımcı olur.

Canım ben dün gittiğimde düşük riskim var mı diye sordum. Doktor kanama olsa kese etrafı siyah görünürdü dedi. Tam anlamadım ama belki sana yardımcı olur.
Teşekkür ederim cevap için. Herkes aynı şeyi söylüyor. Bir risk göremediyse söylesin istedim bi nebze icim rahatlar diye yok ya cidden hamilelikte gittiğin doktor çok çok önemliymiş kanama alanı varsa vardır bebek oluşsun veya oluşmasın.

O ıslaklığı hissedip lavaboya koşmakla geçiyor benim de günlerim

Bir sorun yoktur hiçte olmaz inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza

Amiin inşaallah kuzuum mübarek cuma bize güzel haberler ile gelsin çok gerginim
Ahh canım ben de öyle.. Yatakta, namazda, otururken, yemek yaparken sürekli dua ediyorum. Bu konularda bilgisine güvendiğim bir arkadaşım doktora gitmeden niyetini bildir, teşekkür et sonra sadaka ver dedi. Yarın vereceğim, sen de ver. Veren de alan da rabbim, muczesini gösterir inşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…