2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar birde şunu soracağım kan uyuşmazlığı var bende arh- kan gurubum doktor igneyi bugün yaptırmamı söyledi ben 28. Haftada yapılıyor diye biliyordum

Hayır ultrasonla baktı sadece

Bende anlamadım henüz küçük anlayamayız dedi
Merhabalar canım hayırlı olsun. Içinde yolk sacı göründü mü nokta kadar da olsa. Benim kese geçen hafta 6+1di 20 mm ve ici boş görünüyordu hem alttan hem üstten bakıldı ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş gebelik dedi beklemedeyim bugün sat a göre 7+0

kuzu ben kese görmeye gittiğimde doktor bana kese arkasında kanama alanı var demişti. ve bariz bir şekilde belli oluyordu. hatta buraya atmıştım fotosunu. seni bulursam etiketleyeyim tekrar karşılaştır. ama ben sende kanama alanı göremiyorum.
aradan 5 gün geçtikten sonra tekrar kontrole gittiğimde kanama alanı tamamen geçmişti küçüçük bir şey kalmıştı. doktor yine de progestana devam edelim demişti. kanama alanından korkma varsada. ben çok korkmuştum. ama kese büyüdükçe o da gidiyor. düşün 5 gün gibi kısa sürede atlattım şükür. ve kesinlikle kendini yorma. çalışıyorsan eve gelince yat bırak dağınık kalsın her yer. doktorum ben masa başında çalışıyorum diye çalışmama müsaade etmişti. eğer sen masa başında çalışmıyorsan hemen rapor al bence 1 hafta kadar.
Kızlar birde şunu soracağım kan uyuşmazlığı var bende arh- kan gurubum doktor igneyi bugün yaptırmamı söyledi ben 28. Haftada yapılıyor diye biliyordum
yanlış biliyor olabilirim ama ilk çocukta kan uyuşmazlığı sıkıntı yaratıyor muydu ?. bildiğim kadarıyla 2. ve sonrasındaki çocuklarda yaratıyor.
Merhabalar canım. Beklemedeyim salı yada çarşamba geldemişti cumaya randevum var garanti olsun diye bekliyorum ama bulantılarım arttı hayırlısı
bulantılar harika haberler kuzum

Kesenin ve kese arkasında ki kanamanın görüntülerini ekledim. Büyüklüğü hakkında bir fikrim yok ne yazık ki
Cirius canım bak burada benim kanama alanım oldukça belli. önde sağ tarafta olan kese. solda daha geride kalan kanama alanı. senin ultrasonda öyle bir görüntü yok

Bakalım canım çok umutlanmiyorum hayırlısı

Reactions: kdv
Cirius canım bak burada benim kanama alanım oldukça belli. önde sağ tarafta olan kese. solda daha geride kalan kanama alanı. senin ultrasonda öyle bir görüntü yok
Evet belli oluyor gerçekten . şuan durumunuz nasıl peki umarım iyisinizdir ikinizde henüz küçük bebek oluşmamış anlayamayız dedi bana bend anlam veremedim bebek olsun olmasın kanama olmus sonuçta ultrasonda kanama varmı yokmu çok basit bir soru sormuştum azarlar gibi cevaplar verdi . Kendi doktorum degildi ameliyatı varmış benim doktorumun bu Doktora gitmek zorunda kaldım birdaha da gitmem. En ufak bir negatif konusma bile psikolojimizi altüst ediyor.

Teşekkür ederim galiba görünmedi çünkü yolk kesesi falan birsey demedi ve bebek henüz oluşmamış dedi bana sadece 10 gun sonra kalp atışı icin gel dedi . Zaten ben kanama için gittigimden detayli sormadım düşükmü yaptım acaba korkusundan detaylı soru soramadım

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah seninle minigin sat ne zamandı canım dua et.korkma en kısa sürede kendi doktoruna görün içiniferah tut

Allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah seninle minigin sat ne zamandı canım dua et.korkma en kısa sürede kendi doktoruna görün içiniferah tut
Insallah allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi sat 6 Eylül doktor 5+6 dedi bugün

ikimiz de şu anlık iyiyiz şükür. canım 11ine keseyi ve kanama alanını görmüştük. 16sında tekrar kontrole gittim 5 gün sonunda tamamen kanama alanı geçmişti minnacık bir şey kalmıştı. doktor demişti ama kese büyüdükçe o da gider diye. doktor progestan vermişti her ihtimale karşı. kalp atışını duyana kadar da kullanmaya devam edeceğim. ama dediğim gibi ben kendime çok dikkat ettim işten geldikten sonra gram hareket etmedim hepp yattım hep. iş yerinde paso oturuyorum zaten. sende çok dikkat et. sen de ben kanama alanı göremedim kendim ile karşılaştırdığımda. o yüzden içini ferah tut. doktor gerçekten çok önemli ya. zaten hormonlar tavan bir de kötü davranışa maruz kalınca hepten çöküyoruz.

Merhaba canım hayır gitmedim cumaya almıştım geçen hafta randevuyu bulmak çok zor bekir beye biliyorsun acele etmiyorum ama bulantimarttı kusmaya döndü
inşAllah canım bu hafta güzel haberler alırsın dualarımız seninle. bulantılarla benimde başım belada dün unuttum bulantı hapı yazdırmayı bu sabah iyice kusmaya cevirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…