2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benimde ani harekette oluyor arada bazen sağda bazen solda. Ben zaten gebeligimi kanamayla öğrendim canm 1 hafta sürdü şuan çok şükür hersey yolunda görünüyor, şu 3 ayı atlatayım sag saglimHepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Reactions: Jou

Hayırlı güzel haberler olsun inşallah canım

Gızlaaar ben Cirius u çok merak ettim. Candan haber var mı ?
Kızlar merhaba randevusuz gittiğim için bu saate kaldım mecburen. Doktor kese yerinde dedi bir sorun yok dedi .ben sordum kese etrafinda kanama varmı falan diye henüz bebek oluşmamış bilemeyiz dedi? Bebek olusmasına gerek varmı kanama görebilmek için? 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Üstteki 5 gün önceki muayene alttaki bugün ki

Eklentiler

• 20211019_121621.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 84
Bana doktorum prilam verdi başladım bugün bakalım hayırlısı
Bana da verdi onu akşam yatmadan önce iki tablet dedi bende eve gidiyordum eşimle nöbetçi Ecz den aldık 10.30 gibi hadi uyucam gidince diye içtim yolda içtiğim gibi durdur arabayı dedim bir kustum yollara hahaha dünyaları ama sonra eve geldim ishal sonra yatmadan bitane daha içtim yattım o günden beri çok iyiyim bida içmedim. Bende tüm mide bulantısı herşey geçtik mutlu geziyorum kasığım belim ağrıyor ama.

Aaa sende benim gibii yaşamıssın bende 1 hafta ama şook geçirdim zaten

Buna sukur bitanem. Bilemiyorum hic. Yinede kese yerinde. Kacinci haftan??

Kuzum bi sıkıntı olsaydı gözükürdü bence kanama devam ediyormu dinlen biraz iş yapmamaya çalış

Kızlar biraz detay vericem kusura bakmayın ıslaklık hissedince az önce tuvalete gittiğimde çamaşırımda yoğun beyaz akıntı gördüm sonra peçeteyle sildiğimde koyu kahverengi balgamsı akıntı gördüm. Şu an siliyorum bişey gelmiyor. Daha çok yeni dün betam 70 ti. Endişelenmeli miyim?

Günaydın kizlar test sonuçları çıktı şükür ki eşim de bende negatif çıktık korktuğum gibi olmadı
Ay şükür yaa sevindim valla
Ben geldiimmm sweetgirlcandy yaş 32 bdt 12.06.2022 ilk1. Çocuk kese 5+0 kilo 75 kalp atışı haftaya dinlenecek kuzum
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
sweetgirlcandy canıımmm bende geleyim mi
Ooooo tabii gel gel

Kahverengiyse sorun olmaz hepimizde oldu hemen hemen

Sevindim kese sorun olmamasına ne alaka bebek oluşmadan kanamayı göremiyor
Çok şükür dünden sonra olmadı kanamam ama bebek görünmez miydi 5+6 bugün
5+5 de benim de bebek yoktu yolk vardı

Kaçıncı çocuk: ilk
Kese görme:5+5
Kalp atışı : pazartesi inşaallahhh
Kg:77.2

Çamaşırda ıslaklık hissedicek kadar akıntı hepimizde oluyor bende kanama diye korkup hemen lavaboya koşuyorum heo yoğun beyaz akıntı oluyor 6+3 deyim akıntım hala devam ediyor yoğun bi şekilde .Senin daha yeni olduğu için bence kahverengi akıntın normal bende olmadı ama birçok arkadaşımızda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…