2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
@pinkbuyu @Allfa @bonnieandclyde ve kalbi sıkışan arkadaşlar;

“Progestoron hormonundaki artış, kalp atışının hızlanmasına neden olur. Bu hormon özellikle hamileliğin ilk haftalarında rahimdeki kan dolaşımını arttırmak için devreye girdiğinden, kalp ritminde bozukluklara yol açabilir.”

Sanırım olağan şeyler bunlar.
aaaaaaa benimde 3 gündür falan kalbim ağzıma gelcek gibi çarpıyordu ara ara demek ki bundanmış :) ama ben 1 haftadır kullanıyorum. demek ki daha yeni mi etki etti :)
Günaydın kizlar test sonuçları çıktı şükür ki eşim de bende negatif çıktık korktuğum gibi olmadı 😊
ohhhhhhhh çok şükür kuzuuuu. geçmiş olsun bol bol dinlen bu aralar gripte çok yaygın. doktorun müsaade ettiyse eğer ıhlamur ve nane limon tarzı şeyler içip boğazını falan yumuşat.
Belirtim yok,, 😂 arada çok azıcık midem bulanıyor. Hiç bulanmadı midem zaten meme hassasiyetim vardı o da devam ediyor ama ne bilim millet mide bulantısından kırılıyor bende olmaması sıkıntıdan heralde diyorum
kuzu ben de daha kalp atışı duymadım kısmetse 26sında gidicem. duyarmıyım duymaz mıyım bilemem ama her zaman iyiye yormak istiyorum ben. bende feci derece de göğüs hassasiyeti var. bulantı bende de sıfır. bir tek dün biraz böyle midem hassaslaşır gibi oldu o kadar. her bünye farklı. ben inanıyorum ki sen kalp atışını duyacaksın. tabi inşallah ben de :)

aaaaaaa benimde 3 gündür falan kalbim ağzıma gelcek gibi çarpıyordu ara ara demek ki bundanmış :) ama ben 1 haftadır kullanıyorum. demek ki daha yeni mi etki etti :)

ohhhhhhhh çok şükür kuzuuuu. geçmiş olsun bol bol dinlen bu aralar gripte çok yaygın. doktorun müsaade ettiyse eğer ıhlamur ve nane limon tarzı şeyler içip boğazını falan yumuşat.

kuzu ben de daha kalp atışı duymadım kısmetse 26sında gidicem. duyarmıyım duymaz mıyım bilemem ama her zaman iyiye yormak istiyorum ben. bende feci derece de göğüs hassasiyeti var. bulantı bende de sıfır. bir tek dün biraz böyle midem hassaslaşır gibi oldu o kadar. her bünye farklı. ben inanıyorum ki sen kalp atışını duyacaksın. tabi inşallah ben de :)
Senin için daha erken kuzucum duyarsın, duyarız inşallah ❤️

• Beğen
Reactions: kdv

Evet güzelim icebilirsin demişti çok fazla olmamak şartıyla. Ay nasıl korktum ama bol bol dinlenecegim artık yarın da okuldayim sonra 4 gün evdeyim o 4 gün kendimi toparlamaya çalışırım 😊

• Beğen
Reactions: kdv
Öğretmenim okuldayım ve dünden beri nokta nokta kanamam oluyor dün doktora gittim progestanı arttırdı. Okuldayım ve hala arada damla şeklinde geliyor ne yapayım ben 6+5 im kalp atışını duyduk
Merhaba kalp atışını karından mi duydunuz ? Bende cumartesi gidecem 6+5 olucam duyarız bizde inşallah

Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun ne diyeyim bulantılar katlanarak geliyor salı yada çarşamba gel demişti cumaya randevum vardı hazırda gelmiyecegim cumaya kadar dedim. Bekliyorum stres içinde. Bugüntam 7+1 oldum
Bana doktorum prilam verdi başladım bugün bakalım hayırlısı

Öğretmenim okuldayım ve dünden beri nokta nokta kanamam oluyor dün doktora gittim progestanı arttırdı. Okuldayım ve hala arada damla şeklinde geliyor ne yapayım ben 6+5 im kalp atışını duyduk
Çok geçmiş olsun. Ben de öğretmenim. Geçen hafta hafif lekelenmem oldu benim de. Direkt rapor aldım 1 hafta. Yattım evde. Tuvalet dışında kalkmadım desem yeridir. Rapor al dinlen 1 hafta.

Hee kızz allahımm insallahh yeterki saglıklı olsunda gerisi birşey değill 5+5 olduk teyzoşu pazartesi kalp atışımızı görecez 🙈 peki senin duydunuzmu
Bende bugün 6+1, cumartesi kontrolüm var bende duyarım duyarız inşallah kuzum 🙏

Bende bugün 6+1, cumartesi kontrolüm var bende duyarım duyarız inşallah kuzum 🙏
Aaaa senden sonr aben duyacam demekkii hadii hayırlısı 😍😍 ama yürüyünce cok agrıyo kasığım sendede öylemi gerçi düşme tehlikem var benim kanamam cok oldu çok şükür progestan iğneyle kurtuldukk kese etrafında çok vardı ama genede tehlikedeyim hassas bi dönem

X