- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.581
Hayırlı güzel haberler olsun inşallah canımGünaydın suan hastanedeyim sıra bekliyorum çıkınca mutlaka yazacağım beni düşündüğünüz için cok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı güzel haberler olsun inşallah canımGünaydın suan hastanedeyim sıra bekliyorum çıkınca mutlaka yazacağım beni düşündüğünüz için cok teşekkür ederim
aaaaaaa benimde 3 gündür falan kalbim ağzıma gelcek gibi çarpıyordu ara ara demek ki bundanmış :) ama ben 1 haftadır kullanıyorum. demek ki daha yeni mi etki etti :)@pinkbuyu @Allfa @bonnieandclyde ve kalbi sıkışan arkadaşlar;
“Progestoron hormonundaki artış, kalp atışının hızlanmasına neden olur. Bu hormon özellikle hamileliğin ilk haftalarında rahimdeki kan dolaşımını arttırmak için devreye girdiğinden, kalp ritminde bozukluklara yol açabilir.”
Sanırım olağan şeyler bunlar.
ohhhhhhhh çok şükür kuzuuuu. geçmiş olsun bol bol dinlen bu aralar gripte çok yaygın. doktorun müsaade ettiyse eğer ıhlamur ve nane limon tarzı şeyler içip boğazını falan yumuşat.Günaydın kizlar test sonuçları çıktı şükür ki eşim de bende negatif çıktık korktuğum gibi olmadı
kuzu ben de daha kalp atışı duymadım kısmetse 26sında gidicem. duyarmıyım duymaz mıyım bilemem ama her zaman iyiye yormak istiyorum ben. bende feci derece de göğüs hassasiyeti var. bulantı bende de sıfır. bir tek dün biraz böyle midem hassaslaşır gibi oldu o kadar. her bünye farklı. ben inanıyorum ki sen kalp atışını duyacaksın. tabi inşallah ben de :)Belirtim yok,, arada çok azıcık midem bulanıyor. Hiç bulanmadı midem zaten meme hassasiyetim vardı o da devam ediyor ama ne bilim millet mide bulantısından kırılıyor bende olmaması sıkıntıdan heralde diyorum
Senin için daha erken kuzucum duyarsın, duyarız inşallahaaaaaaa benimde 3 gündür falan kalbim ağzıma gelcek gibi çarpıyordu ara ara demek ki bundanmış :) ama ben 1 haftadır kullanıyorum. demek ki daha yeni mi etki etti :)
ohhhhhhhh çok şükür kuzuuuu. geçmiş olsun bol bol dinlen bu aralar gripte çok yaygın. doktorun müsaade ettiyse eğer ıhlamur ve nane limon tarzı şeyler içip boğazını falan yumuşat.
kuzu ben de daha kalp atışı duymadım kısmetse 26sında gidicem. duyarmıyım duymaz mıyım bilemem ama her zaman iyiye yormak istiyorum ben. bende feci derece de göğüs hassasiyeti var. bulantı bende de sıfır. bir tek dün biraz böyle midem hassaslaşır gibi oldu o kadar. her bünye farklı. ben inanıyorum ki sen kalp atışını duyacaksın. tabi inşallah ben de :)
sen de duycaksın kuzu inşallah evrene pozitif mesaj göndermek lazım. 8 9 10 haftalar da duyanlar var. bozma moralini nolurSenin için daha erken kuzucum duyarsın, duyarız inşallah
Ahhh inşallah canım binlerce kez inşallahsen de duycaksın kuzu inşallah evrene pozitif mesaj göndermek lazım. 8 9 10 haftalar da duyanlar var. bozma moralini nolur
Muayene olacam sıra bekliyorum dedi sonra cevap vermediGızlaaar ben Cirius u çok merak ettim. Candan haber var mı ?
Evet güzelim icebilirsin demişti çok fazla olmamak şartıyla. Ay nasıl korktum ama bol bol dinlenecegim artık yarın da okuldayim sonra 4 gün evdeyim o 4 gün kendimi toparlamaya çalışırımaaaaaaa benimde 3 gündür falan kalbim ağzıma gelcek gibi çarpıyordu ara ara demek ki bundanmış :) ama ben 1 haftadır kullanıyorum. demek ki daha yeni mi etki etti :)
ohhhhhhhh çok şükür kuzuuuu. geçmiş olsun bol bol dinlen bu aralar gripte çok yaygın. doktorun müsaade ettiyse eğer ıhlamur ve nane limon tarzı şeyler içip boğazını falan yumuşat.
kuzu ben de daha kalp atışı duymadım kısmetse 26sında gidicem. duyarmıyım duymaz mıyım bilemem ama her zaman iyiye yormak istiyorum ben. bende feci derece de göğüs hassasiyeti var. bulantı bende de sıfır. bir tek dün biraz böyle midem hassaslaşır gibi oldu o kadar. her bünye farklı. ben inanıyorum ki sen kalp atışını duyacaksın. tabi inşallah ben de :)
ohh süper canım yataktan hiç çıkmadan yat valla tembellik yap biraz :)Evet güzelim icebilirsin demişti çok fazla olmamak şartıyla. Ay nasıl korktum ama bol bol dinlenecegim artık yarın da okuldayim sonra 4 gün evdeyim o 4 gün kendimi toparlamaya çalışırım
Merhaba kalp atışını karından mi duydunuz ? Bende cumartesi gidecem 6+5 olucam duyarız bizde inşallahÖğretmenim okuldayım ve dünden beri nokta nokta kanamam oluyor dün doktora gittim progestanı arttırdı. Okuldayım ve hala arada damla şeklinde geliyor ne yapayım ben 6+5 im kalp atışını duyduk
Gel canm gel hosgeldinSende iyiki varsın ama burda kimseyide tanımıyorum çokta çekingenim
Bana doktorum prilam verdi başladım bugün bakalım hayırlısıCanım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun ne diyeyim bulantılar katlanarak geliyor salı yada çarşamba gel demişti cumaya randevum vardı hazırda gelmiyecegim cumaya kadar dedim. Bekliyorum stres içinde. Bugüntam 7+1 oldum
Teşekkür ederim canım benim nasılsınGel canm gel hosgeldin
İyiyim ne olsun hep beraber sağlıkla bebislerimizi dogurmayi bekliyoruz Sen nasılsın kaç haftalık oldun bakalımTeşekkür ederim canım benim nasılsın
Hee kızz allahımm insallahh yeterki saglıklı olsunda gerisi birşey değill 5+5 olduk teyzoşu pazartesi kalp atışımızı görecez peki senin duydunuzmuİyiyim ne olsun hep beraber sağlıkla bebislerimizi dogurmayi bekliyoruz Sen nasılsın kaç haftalık oldun bakalım
Çok geçmiş olsun. Ben de öğretmenim. Geçen hafta hafif lekelenmem oldu benim de. Direkt rapor aldım 1 hafta. Yattım evde. Tuvalet dışında kalkmadım desem yeridir. Rapor al dinlen 1 hafta.Öğretmenim okuldayım ve dünden beri nokta nokta kanamam oluyor dün doktora gittim progestanı arttırdı. Okuldayım ve hala arada damla şeklinde geliyor ne yapayım ben 6+5 im kalp atışını duyduk
Bende bugün 6+1, cumartesi kontrolüm var bende duyarım duyarız inşallah kuzumHee kızz allahımm insallahh yeterki saglıklı olsunda gerisi birşey değill 5+5 olduk teyzoşu pazartesi kalp atışımızı görecez peki senin duydunuzmu
Aaaa senden sonr aben duyacam demekkii hadii hayırlısı ama yürüyünce cok agrıyo kasığım sendede öylemi gerçi düşme tehlikem var benim kanamam cok oldu çok şükür progestan iğneyle kurtuldukk kese etrafında çok vardı ama genede tehlikedeyim hassas bi dönemBende bugün 6+1, cumartesi kontrolüm var bende duyarım duyarız inşallah kuzum