- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.561
İnşallah güzel haber gelsin haftaya Selizaycım tüm güzel dileklerim seninleAyyyy çok sevindim canım hayırlı olsun
ben de sessiz sessiz bekliyorum, ne hamilelik muhabbetine girebiliyorum ne gebelik planlama muhabbetine. Arafta gibiyim
Canımın içiiii çok teşekkür ederim. Birkaç kişiyle konuştum 9 ve 10 haftalarda duymuşlar kalp atışını. 1000 de 1 ihtimal ama insan umuyor işte.İnşallah güzel haber gelsin haftaya Selizaycım tüm güzel dileklerim seninle
Ama sen hala benim içimde hamiş gibisin bitanem canımm beniimmBursa kimse kimseyi tanımıyordu, hamiş olan koşup geliyor
Aaa devammı yoksa bitanemm beklicekmisinCanımın içiiii çok teşekkür ederim. Birkaç kişiyle konuştum 9 ve 10 haftalarda duymuşlar kalp atışını. 1000 de 1 ihtimal ama insan umuyor işte.
Evet ben de baktığımda öyle örnekler var neden sen de olmayasın ki. Tabiki her şey olacağına varır ama güzel düşünelimCanımın içiiii çok teşekkür ederim. Birkaç kişiyle konuştum 9 ve 10 haftalarda duymuşlar kalp atışını. 1000 de 1 ihtimal ama insan umuyor işte.
Cuma gününe başka bir doktora gidicem, yine duyulmazsa 1 hafta daha beklemeyi teklif edeceğim napim, ana yüreğiAaa devammı yoksa bitanemm beklicekmisin
Güzel olsun istiyorum sürekli dua ediyorum hayırlısı olsun inşallahEvet ben de baktığımda öyle örnekler var neden sen de olmayasın ki. Tabiki her şey olacağına varır ama güzel düşünelim
Yaa çok ii ettin bence bellimi olurrr kuzum benimm belirtilerin nasıllCuma gününe başka bir doktora gidicem, yine duyulmazsa 1 hafta daha beklemeyi teklif edeceğim napim, ana yüreği
Verdiği ilaç gebelik olursa tutunmasını sağlayan destekleyici ilaç ama yumurta oluşumunda etkisi yok diye biliyorum. Klomen femera tarzı bir şey vermedi miArkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Benim bir problemim var sizden de fikir almak isterim. Pkoluyum fakat tüm tahlil sonuçlarım normal değerlerinde. Bugün adetim bitti ve doktorum gebelik istediğim için bana duphaston verdi. 15.günü başla 10 gün kullan. 10 günün sonunda adet olursun olmazsan gebelik testi yap dedi. Bu şekilde kullanıp gebe kalan var mı acaba? Birde benim yumurtlamam 33-35. günlerde oluyor genelde. çünnkü adet döndüm 40-50 gün arası. Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Belirtim yok,,Yaa çok ii ettin bence bellimi olurrr kuzum benimm belirtilerin nasıll
Hayır canım ben 30-35 arası yumurtlama gördüğümü belirttim her ay için. Bi forumda da yumurtlamadan önce kullanırsan rahimi kalınlaştırır dedi. Anlam veremedim ne yapmam gerektiğineVerdiği ilaç gebelik olursa tutunmasını sağlayan destekleyici ilaç ama yumurta oluşumunda etkisi yok diye biliyorum. Klomen femera tarzı bir şey vermedi mi
Korkma bence herşey yolunda gidecek. Benimde ilk diye çok tedirginim mesela, aman bişi olcak dur korkuyorum ama motivasyonumuzu yüksek tutalımCanım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun ne diyeyim bulantılar katlanarak geliyor salı yada çarşamba gel demişti cumaya randevum vardı hazırda gelmiyecegim cumaya kadar dedim. Bekliyorum stres içinde. Bugüntam 7+1 oldum
Benim bir arkadaşım mide bulantısından göz açamadı kız 4 kg verdi ilk trimesterda. Diğer arkadaşım ise sıfır bulantı sıfır kaşık ağrısı sıfır göğüs ağrısı 6 aylık şu an..değişiyor herkese göreBelirtim yok,,arada çok azıcık midem bulanıyor. Hiç bulanmadı midem zaten meme hassasiyetim vardı o da devam ediyor ama ne bilim millet mide bulantısından kırılıyor bende olmaması sıkıntıdan heralde diyorum
Alakası yok, kullandığın zaman kalınlaşmaya başlar. Gebelik başladıktan sonra bile başlatılıyor doktor ince görürse. Sen doktoru dinle boşverHayır canım ben 30-35 arası yumurtlama gördüğümü belirttim her ay için. Bi forumda da yumurtlamadan önce kullanırsan rahimi kalınlaştırır dedi. Anlam veremedim ne yapmam gerektiğine
Ah umut pitirciklarım benim mutlu ettiniz beniBenim bir arkadaşım mide bulantısından göz açamadı kız 4 kg verdi ilk trimesterda. Diğer arkadaşım ise sıfır bulantı sıfır kaşık ağrısı sıfır göğüs ağrısı 6 aylık şu an..değişiyor herkese göre
Hayır illa olmasıda gerekmiyo yanii kimisi bulantı olmaz bile biz çok hassas düşünüyoruz kafamızı yoruyoruz bile hepten kafamızı rahat tutalımki olsunBelirtim yok,,arada çok azıcık midem bulanıyor. Hiç bulanmadı midem zaten meme hassasiyetim vardı o da devam ediyor ama ne bilim millet mide bulantısından kırılıyor bende olmaması sıkıntıdan heralde diyorum
ama yumurtlamadan önce kullanırsam ve rahim kalınlaşırsa gebeliğe engel olmaz mı?Alakası yok, kullandığın zaman kalınlaşmaya başlar. Gebelik başladıktan sonra bile başlatılıyor doktor ince görürse. Sen doktoru dinle boşver
Gebeliğe engel olup olmayacağını bilmiyorum canım hiç duyduğum bir şey değil. Doktoruna söyleseydin keşkeama yumurtlamadan önce kullanırsam ve rahim kalınlaşırsa gebeliğe engel olmaz mı?
Öyle düşünme canım bende 6+3 teyim mide bulantım olmadı daha herkesin belirtisi aynı olmaz güzel düşün güzel olsunBelirtim yok,,arada çok azıcık midem bulanıyor. Hiç bulanmadı midem zaten meme hassasiyetim vardı o da devam ediyor ama ne bilim millet mide bulantısından kırılıyor bende olmaması sıkıntıdan heralde diyorum