2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bizdede kan uyuşmazlığı var ama ona nasıl bir tahlil yapılıyor herhangi bir şeu söylenmedi. 28. Haftada bakılcak denildi
Özelde yaptırdım ben hastanede yoktu o testten şehir hastanelerinde varmış bende yoğundum vaktim yok doktorum aldı sıkıntı çıkmadı şükür . 28. Hafta iğne yapılacak mış birde doğum dan sonra. Acil kanama falan olursa yaparız dedi bide .

Günaydın kizlar test sonuçları çıktı şükür ki eşim de bende negatif çıktık korktuğum gibi olmadı
Gozunuz aydin cancan umarim Cirius ta bugun guzel haberler verir bize.

Günaydin güzel anneler

Kizlar amacim moral bozmak degil yanlis anlasilmam umarim. Ama unutmayalim ki ilk 3 ay zaten herkes icin cok riskli. Ilk sinavimiz o 3 ayi sag salim atlatabilmek. Kimsenin garantisi yok. Kendinizi boyle hazirlayin. Kolay degil tabikide. Benim 1 kimyasal birde 8 haftalik dusugum var. Allah herseyin hayirlisini versin. Ve bebis isteyen tum annelerin kucaklarini doldursun.

Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı olsun ne diyeyim bulantılar katlanarak geliyor salı yada çarşamba gel demişti cumaya randevum vardı hazırda gelmiyecegim cumaya kadar dedim. Bekliyorum stres içinde. Bugüntam 7+1 oldum

Ben geldiimmm sweetgirlcandy yaş 32 bdt 12.06.2022 ilk1. Çocuk kese 5+0 kilo 75 kalp atışı haftaya dinlenecek kuzum

Günaydın suan hastanedeyim sıra bekliyorum çıkınca mutlaka yazacağım beni düşündüğünüz için cok teşekkür ederim

Ayyyy çok sevindim canım hayırlı olsun

ben de sessiz sessiz bekliyorum, ne hamilelik muhabbetine girebiliyorum ne gebelik planlama muhabbetine. Arafta gibiyim

Ayyyy çok sevindim canım hayırlı olsun
Inşaallahh inşaallahh bitanemm sanada dua ediyorum ettim daha doğrusu ama genede aklıma geldimi ediyorum
ben de sessiz sessiz bekliyorum, ne hamilelik muhabbetine girebiliyorum ne gebelik planlama muhabbetine. Arafta gibiyim
Hayırrr genede gel genede gir kuzum benimm olsunn illa hamile kalıp buraya gelmen şart bile değill seni seviyorum ❤

Gelip okuyorum zaten ama içimdeki boşluk muhabbet etmemi engelliyor, inşallah mucizemle dönerim. İyi ki varsın cancağzım

Öğretmenim okuldayım ve dünden beri nokta nokta kanamam oluyor dün doktora gittim progestanı arttırdı. Okuldayım ve hala arada damla şeklinde geliyor ne yapayım ben 6+5 im kalp atışını duyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…