- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 31
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.521
Iyi dusun iyi olsun. Agrin yoksa iyi haber canim. Sabah bizi haberdar et olur muEve geldiğimde tekrar tuvalete girdim sadece çizgi gibi geldi yine kalıntı gibi dahada gelmedi ağrım da yok çok şükür sabahı bekliycem mecbur
Tabii canım, Ümran Tıp’ta verdim ben.Benim de kalbim sıkışıyor bazen hatta
İsim verme imkanınız var mı hangi semt
Çok sevindim canım.Eve geldiğimde tekrar tuvalete girdim sadece çizgi gibi geldi yine kalıntı gibi dahada gelmedi ağrım da yok çok şükür sabahı bekliycem mecbur
Bizdede kan uyuşmazlığı var ama ona nasıl bir tahlil yapılıyor herhangi bir şeu söylenmedi. 28. Haftada bakılcak denildiBenim doktorum hepsini yaptırıyor ondan sağlık ocağı yapar mı tekrar bilmem görünüyor ya tahliller. Gerisi normal benim. Hatta kan uyuşmazlığı vardı Oda sorunsuz çıktı.
Evet hurmayı duydum ben. Gene kaldıktan sonra ilk 3 ay ananasıda önermiyorlar.A vitamini fazla olduğu için
Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.
Ay benimde ara ara böyle inceden sızı oluyor ondan mı ki şimdi aklıma geldipinkbuyu Y Yeni bir benn B bonnieandclyde ve kalbi sıkışan arkadaşlar;
“Progestoron hormonundaki artış, kalp atışının hızlanmasına neden olur. Bu hormon özellikle hamileliğin ilk haftalarında rahimdeki kan dolaşımını arttırmak için devreye girdiğinden, kalp ritminde bozukluklara yol açabilir.”
Sanırım olağan şeyler bunlar.
Olabilir canım.Ay benimde ara ara böyle inceden sızı oluyor ondan mı ki şimdi aklıma geldi
Muhtemelen normal zamanda dikkatimizi çekmeyen şeyler ama biz her şeye anlam yüklediğimiz içinOlabilir canım.
Yine de doktoruna haber vermende fayda var.
Aynen canım.Muhtemelen normal zamanda dikkatimizi çekmeyen şeyler ama biz her şeye anlam yüklediğimiz için
Bebeğin kaç aylık?Merhaba kızlar bugün doktora gittim 6+6 yız kalp atışını da duydum.Bebeğimi emzirmeyi bırakmamı söyledi doktorlar buna biraz canım sıkıldı.
Folik asit+ multivitamin, omega 3 verdi şu an.Troid testi istedi bir de siz yaptırdınız mı?
Galiba ondan hatta korktum bir an derin nefes alın arkadaşlar geçiyor sağ tarafınıza yatmayı deneyin bir depinkbuyu Y Yeni bir benn B bonnieandclyde ve kalbi sıkışan arkadaşlar;
“Progestoron hormonundaki artış, kalp atışının hızlanmasına neden olur. Bu hormon özellikle hamileliğin ilk haftalarında rahimdeki kan dolaşımını arttırmak için devreye girdiğinden, kalp ritminde bozukluklara yol açabilir.”
Sanırım olağan şeyler bunlar.
Son adet tarihim 6 Eylül. Şuan doktorun söylemine göre 5+5Çok sevindim canım.
Son adet tarihin neydi?
Şu an kaç haftalık bebiş?
15 aylık olacak canım.Oksapar iğne kullanıyorum çocuk doktoru da emzirme dedi kadın doğumcu daBebeğin kaç aylık?
Bende kese için gittiğimde bir sürü test verdim tiroid toxoplasma falan.
Kuzum yaa. Yine çok küçük değil üzülme annesi15 aylık olacak canım.Oksapar iğne kullanıyorum çocuk doktoru da emzirme dedi kadın doğumcu da
Hayır canım nokta falan yoktu boş keseydi. Ne kadar ağladım ne kadar anlatamam. Ama boş yere üzdüler beni. Sende üzme kendini lütfenCanım benim sağolasın inşaallah hayırlısı . Kese büyüyor 20 mm 2 cm yani ama içi boş görünüyor ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi görünmeliydi dedi çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyim. Sizin nasildi peki hatırlıyor musunuz kese boştu benim sizde illaki nokta falan vardır belki içinde
Benim de gayet iyi çok şükür. Karnımda kımıldayacağı günleri ve kucağıma sağlıkla alacağım günlerin özlemi ile geçiyor günler işteHamislik suan icin sıkıntısız bi sekilde ilerlio canimmidemde hazimsizlik problemi cok bugun. Ama diger turlu iyiyjm mide bulantilarim garip bi sekilde yok oldu diyebilirim enteresan yani sen nasilsin canim nasil gidiyor.
Bugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?
Biraz şüpheliyim biontech konusunda.. Ne dersiniz kızlarrrr????
Canım bence biraz daha araştır. Çevremde aşı sonrası ani kalp krizi geçiren o kadar çok kişi var kiDoktor hemen ol 3 ay beklemen gerekmiyor dedi. Sağlık bakanlığı yeni bir genelge yayınlamış, hamileliğin her ayında olunabilir diye. o nedenle riske atma dedi. Hatta sinovac değil biontech ol diye tekrar tekrar söyledi. Yarın olsam mı... Offf kafam çok karışık
Hayırlı olsun canım benim adet bi gün geçince 900 dü değerim 2 gün sonra 2000 olmuştu vajinal muayene ile keseyi gördük. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar merhaba keseyi beta kaç olduğunuzda gördünüz? Kalp atışı kaç gün sonra duyuldu?
Çok yeni hamile olduğumu öğrendim cumartesi değerim 24 bugün ise 70 oldu. Yolum uzun. Doktorum haftaya çarşamba kese için çağırdı nasipse.