- 12 Aralık 2019
- 862
- 1.970
- 31
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.501
Hadi insallah cancanCanim kotu dusunme. Yaşadığın ve zamanında söylenen olumsuz şeyler etkilemiş seni. Pko da yumurtlama zamanları duzenli olmuyor, bir den fazla yumurtlama ve olgun yumurta da olusuyor. Hamile kalmaları zor oluyor bu sebeple. Cogul gebelik ihtimali de yuksek oluyor.
Bebisko hayırlı olsun. Keseyi de gormussujuz. Daha ben kese görmeye bile gitmedim. Haftaya kalp atisini da duyarsij canim.
Benim de kalbim sıkışıyor bazen hattaKızlar benim uyku hakim yok hiç aksine sabahları erkenden uyanıyorum başlarda böyle mi oluyo acaba hafif de kalp atışım hızlandı sanki
İsim verme imkanınız var mı hangi semt125 lira mı?
Ben İstanbul’da yaşıyorum. Burada bir tıp merkezinde 28 liraya muayene olmadan sadece beta baktırıyorum.
1,5 saat sonra da sonuç sisteme yükleniyor.
Sakın sakatat yok kesinlikleÇok teşekkürler. Dışardan yemek yiyorsan kelle-paça falan içmeye çalış arada :) evde de nahut, fasülye falan yapmaya çalış. İnternette iyi tarifler var :)
Detaylı araştır istersen , bilemiyorum açıkçası genelde 3 ay gelişim süreci olduğu için bekletiyorlardı, ay bilemiyprumki yanlış da yönlendirmek istemiyorum. Biraz bak istersen olan varmıDoktor hemen ol 3 ay beklemen gerekmiyor dedi. Sağlık bakanlığı yeni bir genelge yayınlamış, hamileliğin her ayında olunabilir diye. o nedenle riske atma dedi. Hatta sinovac değil biontech ol diye tekrar tekrar söyledi. Yarın olsam mı... Offf kafam çok karışık
Onumuzdeki hafta canim. Bu hafta gitmek istedim. Doktor sorun yasamiyorsan gerek yok dedi.Hadi insallah cancanAllah umutlarimizi bosa cikarmasin. Sen ne zaman gidiyosun??
Benden istemedi fakat kedi kumundan , kedi köpekden uzak durmamı istedi.Sakatat yok
Nar yok
Maydanoz yok
Havuç yok
Bitki çayları yok
Hurma yok
Bunlar bebeğe zararlı özellikle doktorum ve çevremde tüm doğum yapanlar uyardı. Çok gaz yapan şeyler de yememeliyiz. Toksoplazma istedi mi doktorunuz ?
Eve geldiğimde tekrar tuvalete girdim sadece çizgi gibi geldi yine kalıntı gibi dahada gelmedi ağrım da yok çok şükür sabahı bekliycem mecburCirius canim kanaman devam ediyomu hala ?? Kendini nasil hissediyosun ? Agrin varmi ?
Neden yok, ben bugün doktoruma sordum paça yiyebilirsin dedi... Hatta faydalı olur dedi. Size kim yasak olduğunu söyledi? Benim bir arkadaşımda her hafta içti kellepaça oğlu 4 kilo doğdu maşallah :)Sakın sakatat yok kesinlikle
Sağlık ocağına sabah gidicem iki hafts önce gelcem dedim tamamen aklımdan çıkmış yoğunluktan. Bir çok test yaptırdım bende toksoplazma sıkıntılı çıktı hayvanlara karşı bağışıklığım yokmuş . Et e sakın dokunma dedi et tahtası sebze tahtası bile ayrı olacakmış.Benden istemedi fakat kedi kumundan , kedi köpekden uzak durmamı istedi.
Çiğ hiçbir şey yememi istemedi. Çiğköfteye bayılırım o da yasak
Beni sağlık ocağından aradılar detaylı kan tahlili yaptılar size yaptılar mı?
Ayy sahidenmi şok oldum şuan, mutlaka gidin kan,idrar alıyorlar. Baya detaylı bakıyorlar benim kolestrol yükselmiş şaşırdım bayaSağlık ocağına sabah gidicem iki hafts önce gelcem dedim tamamen aklımdan çıkmış yoğunluktan. Bir çok test yaptırdım bende toksoplazma sıkıntılı çıktı hayvanlara karşı bağışıklığım yokmuş . Et e sakın dokunma dedi et tahtası sebze tahtası bile ayrı olacakmış.
Kelle yok oda sakatat ama ayak paça olabilir heralde. Kadın doğum doktorum söyledi. Özellikle uyardı. Siz bilirsiniz ben söylemek istedim biraz tedirgin olduğumdan tek cümle yazmışım.Neden yok, ben bugün doktoruma sordum paça yiyebilirsin dedi... Hatta faydalı olur dedi. Size kim yasak olduğunu söyledi? Benim bir arkadaşımda her hafta içti kellepaça oğlu 4 kilo doğdu maşallah :)
Sizin kan şekeriniz mi yüksek? Yoksa havuç veya hurma neden yasak olsun ki?????Sakatat yok
Nar yok
Maydanoz yok
Havuç yok
Bitki çayları yok
Hurma yok
Bunlar bebeğe zararlı özellikle doktorum ve çevremde tüm doğum yapanlar uyardı. Çok gaz yapan şeyler de yememeliyiz. Toksoplazma istedi mi doktorunuz ?
Benim doktorum hepsini yaptırıyor ondan sağlık ocağı yapar mı tekrar bilmem görünüyor ya tahliller. Gerisi normal benim. Hatta kan uyuşmazlığı vardı Oda sorunsuz çıktı.Ayy sahidenmi şok oldum şuan, mutlaka gidin kan,idrar alıyorlar. Baya detaylı bakıyorlar benim kolestrol yükselmiş şaşırdım baya
Ya bu doktorların hepsi başka bir şey söylüyor sanırım.... Paça çok kaynayan birşey belki o nedenle bir sıkıntısı yoktur. Bilmiyorum ki ama havuç falan da demedi banaKelle yok oda sakatat ama ayak paça olabilir heralde. Kadın doğum doktorum söyledi. Özellikle uyardı. Siz bilirsiniz ben söylemek istedim biraz tedirgin olduğumdan tek cümle yazmışım.
A vitamini fazla olduğu içinSizin kan şekeriniz mi yüksek? Yoksa havuç veya hurma neden yasak olsun ki?????
Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.Sizin kan şekeriniz mi yüksek? Yoksa havuç veya hurma neden yasak olsun ki?????
Teşekkürler suksuk.. :)A vitamini fazla olduğu için
Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.
Bir kaç doktora gittim ben daha öncede ve arkadaşlarıma da sordum doğum yapan onlarda yememişler sakatat. Havuç ve hurma da a vitamini fazla imiş. O yüzden üç ay en azından Yemeneliymişiz. Ve zaten sigara içenlere havuç suyu da önermezler ya . Ben sigara kullanıyordum öğrendiğimden beri asla içmedim amaYa bu doktorların hepsi başka bir şey söylüyor sanırım.... Paça çok kaynayan birşey belki o nedenle bir sıkıntısı yoktur. Bilmiyorum ki ama havuç falan da demedi bana