2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hadi insallah cancan Allah umutlarimizi bosa cikarmasin. Sen ne zaman gidiyosun??

Kızlar benim uyku hakim yok hiç aksine sabahları erkenden uyanıyorum başlarda böyle mi oluyo acaba hafif de kalp atışım hızlandı sanki
Benim de kalbim sıkışıyor bazen hatta
125 lira mı?
Ben İstanbul’da yaşıyorum. Burada bir tıp merkezinde 28 liraya muayene olmadan sadece beta baktırıyorum.
1,5 saat sonra da sonuç sisteme yükleniyor.
İsim verme imkanınız var mı hangi semt

Detaylı araştır istersen , bilemiyorum açıkçası genelde 3 ay gelişim süreci olduğu için bekletiyorlardı, ay bilemiyprumki yanlış da yönlendirmek istemiyorum. Biraz bak istersen olan varmı

Sakatat yok
Nar yok
Maydanoz yok
Havuç yok
Bitki çayları yok
Hurma yok
Bunlar bebeğe zararlı özellikle doktorum ve çevremde tüm doğum yapanlar uyardı. Çok gaz yapan şeyler de yememeliyiz. Toksoplazma istedi mi doktorunuz ?

Ben uzun süre tedavi gördüm arkadaşlar bebek için ama bebeğim olmadı. En son tercih ettiğim doktor önce aşı dedi aşı oldum ikinci dozu oldum 3. Ay boş bekle dedi. 4. Ay da kendine ara ver dedi ve gebe kalmışım. Aşı çok önemli en az 5 kişi duydum yaşadığım şehirde hamile covid olan ve kaybettiğimiz. Hepsi aşısıydı. Hamileyiz diye aşı olmak istemediler.

Benden istemedi fakat kedi kumundan , kedi köpekden uzak durmamı istedi.
Çiğ hiçbir şey yememi istemedi. Çiğköfteye bayılırım o da yasak
Beni sağlık ocağından aradılar detaylı kan tahlili yaptılar size yaptılar mı?

Sağlık ocağına sabah gidicem iki hafts önce gelcem dedim tamamen aklımdan çıkmış yoğunluktan. Bir çok test yaptırdım bende toksoplazma sıkıntılı çıktı hayvanlara karşı bağışıklığım yokmuş . Et e sakın dokunma dedi et tahtası sebze tahtası bile ayrı olacakmış.

Ayy sahidenmi şok oldum şuan, mutlaka gidin kan,idrar alıyorlar. Baya detaylı bakıyorlar benim kolestrol yükselmiş şaşırdım baya

Neden yok, ben bugün doktoruma sordum paça yiyebilirsin dedi... Hatta faydalı olur dedi. Size kim yasak olduğunu söyledi? Benim bir arkadaşımda her hafta içti kellepaça oğlu 4 kilo doğdu maşallah :)
Kelle yok oda sakatat ama ayak paça olabilir heralde. Kadın doğum doktorum söyledi. Özellikle uyardı. Siz bilirsiniz ben söylemek istedim biraz tedirgin olduğumdan tek cümle yazmışım.

Sizin kan şekeriniz mi yüksek? Yoksa havuç veya hurma neden yasak olsun ki?????

Ayy sahidenmi şok oldum şuan, mutlaka gidin kan,idrar alıyorlar. Baya detaylı bakıyorlar benim kolestrol yükselmiş şaşırdım baya
Benim doktorum hepsini yaptırıyor ondan sağlık ocağı yapar mı tekrar bilmem görünüyor ya tahliller. Gerisi normal benim. Hatta kan uyuşmazlığı vardı Oda sorunsuz çıktı.

Kelle yok oda sakatat ama ayak paça olabilir heralde. Kadın doğum doktorum söyledi. Özellikle uyardı. Siz bilirsiniz ben söylemek istedim biraz tedirgin olduğumdan tek cümle yazmışım.
Ya bu doktorların hepsi başka bir şey söylüyor sanırım.... Paça çok kaynayan birşey belki o nedenle bir sıkıntısı yoktur. Bilmiyorum ki ama havuç falan da demedi bana

A vitamini fazla olduğu için
Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.

Teşekkürler suksuk.. :)

Ya bu doktorların hepsi başka bir şey söylüyor sanırım.... Paça çok kaynayan birşey belki o nedenle bir sıkıntısı yoktur. Bilmiyorum ki ama havuç falan da demedi bana
Bir kaç doktora gittim ben daha öncede ve arkadaşlarıma da sordum doğum yapan onlarda yememişler sakatat. Havuç ve hurma da a vitamini fazla imiş. O yüzden üç ay en azından Yemeneliymişiz. Ve zaten sigara içenlere havuç suyu da önermezler ya . Ben sigara kullanıyordum öğrendiğimden beri asla içmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…