2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
pinkbuyu pinkbuyu Y Yeni bir benn B bonnieandclyde ve kalbi sıkışan arkadaşlar;

“Progestoron hormonundaki artış, kalp atışının hızlanmasına neden olur. Bu hormon özellikle hamileliğin ilk haftalarında rahimdeki kan dolaşımını arttırmak için devreye girdiğinden, kalp ritminde bozukluklara yol açabilir.”

Sanırım olağan şeyler bunlar.

Benim doktorum hepsini yaptırıyor ondan sağlık ocağı yapar mı tekrar bilmem görünüyor ya tahliller. Gerisi normal benim. Hatta kan uyuşmazlığı vardı Oda sorunsuz çıktı.
Bizdede kan uyuşmazlığı var ama ona nasıl bir tahlil yapılıyor herhangi bir şeu söylenmedi. 28. Haftada bakılcak denildi

A vitamini fazla olduğu için

Ara öğünlerde 3-4 hurmanın, 1 bardak süt ile birlikte tüketilmesi uygundur. Ancak, rahim kaslarını uyarıcı etkide olduğu için düşük ve erken doğum riskinde tüketilmemelidir. Riskli hamileliklerde (riskli dönem ilk 3 ay olabileceği gibi, hamilelik boyunca da olabilir) doktorlarına danışarak yemelidirler.
Evet hurmayı duydum ben. Gene kaldıktan sonra ilk 3 ay ananasıda önermiyorlar.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim 6+6 yız kalp atışını da duydum.Bebeğimi emzirmeyi bırakmamı söyledi doktorlar buna biraz canım sıkıldı.:KK43:
Folik asit+ multivitamin, omega 3 verdi şu an.Troid testi istedi bir de siz yaptırdınız mı?

Merhaba kızlar bugün doktora gittim 6+6 yız kalp atışını da duydum.Bebeğimi emzirmeyi bırakmamı söyledi doktorlar buna biraz canım sıkıldı.:KK43:
Folik asit+ multivitamin, omega 3 verdi şu an.Troid testi istedi bir de siz yaptırdınız mı?
Bebeğin kaç aylık?

Bende kese için gittiğimde bir sürü test verdim tiroid toxoplasma falan.

pinkbuyu pinkbuyu Y Yeni bir benn B bonnieandclyde ve kalbi sıkışan arkadaşlar;

“Progestoron hormonundaki artış, kalp atışının hızlanmasına neden olur. Bu hormon özellikle hamileliğin ilk haftalarında rahimdeki kan dolaşımını arttırmak için devreye girdiğinden, kalp ritminde bozukluklara yol açabilir.”

Sanırım olağan şeyler bunlar.
Galiba ondan hatta korktum bir an derin nefes alın arkadaşlar geçiyor sağ tarafınıza yatmayı deneyin bir de🥰

Ya kızlar benim sadece Toxoplazma igM, Rubella igM, Cmv igM lere bakılmıș sanırım. Sonuçta igG ler yok. Ya da onlar sonra mı çıkar? Çok sinir oldum zaten damar bulunmuyor onlar için ayrı mı kan vercem 🤦🏼‍♀️

Canım benim sağolasın inşaallah hayırlısı . Kese büyüyor 20 mm 2 cm yani ama içi boş görünüyor ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi görünmeliydi dedi çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyim. Sizin nasildi peki hatırlıyor musunuz kese boştu benim sizde illaki nokta falan vardır belki içinde
Hayır canım nokta falan yoktu boş keseydi. Ne kadar ağladım ne kadar anlatamam. Ama boş yere üzdüler beni. Sende üzme kendini lütfen
Hamislik suan icin sıkıntısız bi sekilde ilerlio canim 🙂 midemde hazimsizlik problemi cok bugun. Ama diger turlu iyiyjm mide bulantilarim garip bi sekilde yok oldu diyebilirim enteresan yani 🤣🤣 sen nasilsin canim nasil gidiyor.
Benim de gayet iyi çok şükür. Karnımda kımıldayacağı günleri ve kucağıma sağlıkla alacağım günlerin özlemi ile geçiyor günler işte 💞
Bugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?
Biraz şüpheliyim biontech konusunda.. Ne dersiniz kızlarrrr????

Doktor hemen ol 3 ay beklemen gerekmiyor dedi. Sağlık bakanlığı yeni bir genelge yayınlamış, hamileliğin her ayında olunabilir diye. o nedenle riske atma dedi. Hatta sinovac değil biontech ol diye tekrar tekrar söyledi. Yarın olsam mı... Offf kafam çok karışık :KK43:
Canım bence biraz daha araştır. Çevremde aşı sonrası ani kalp krizi geçiren o kadar çok kişi var ki 😔😔😔 çoğunu kaybettik. Hele ki karnında bir can daha taşıyorsun 2 kalbin var. Bir değil 10 kere daha düşün. Riske atma kendini de evladını da. Bağışıklığını güçlü tutmaya çalış. Bol sebze meyve protein. Kendine dikkat et. Sevgiler

Kızlar merhaba keseyi beta kaç olduğunuzda gördünüz? Kalp atışı kaç gün sonra duyuldu?

Çok yeni hamile olduğumu öğrendim cumartesi değerim 24 bugün ise 70 oldu. Yolum uzun. Doktorum haftaya çarşamba kese için çağırdı nasipse.
Hayırlı olsun canım benim adet bi gün geçince 900 dü değerim 2 gün sonra 2000 olmuştu vajinal muayene ile keseyi gördük. Sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

X