- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.481
bu arada maşallahBugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?
Biraz şüpheliyim biontech konusunda.. Ne dersiniz kızlarrrr????
Ben özelde vermiş bulundum ilk öğrendiğimde başka hastanede baktırma dedi lab. değişiyor diye sürekli baktırmak da maliyetli yarın devlette baktırıcam 4. Olacak zatenBen 2 kez vermiş oldum artışı gördük doktorum birdaha vermene gerek yok 10 gün sonra kese için gel dedi. Ama bir kez daha versem mi diye de düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canım negatiften yana ümidimi kestim kötüyüm bayağı inşallah bebeğime bir zarar vermezgecmiş olsun canım inşallah negatif cıkarılık duş al parol dışında ilaç da yasak ki parolu bile zorunlu olmadıkça içmeyin diyorlar ıhlamur ve bol bol sebze meyve tüket. zencefil, limon bal karışımı hamileyken zararlı mı var mı kızlar bilgisi olan
Özel hastanede vermiştim 1 saat içinde çıktıTahlil sonucunuzu kan verdiğiniz gün nasıl öğrenebiliriz. Sağlık ocağı 3 gün bekletiyo. Özel hastaneden mi baktırıyosunuz siz.
Evet farklı labda Vermemek gerekiyor farkediyor gerçekten. Özelde doktordan giriş yapıp muayene ücreti ödeyince benim hastanemde 16 TL alıyorlar betaya ama dokror yönlendirmesi yoksa 125 TL.Ben özelde vermiş bulundum ilk öğrendiğimde başka hastanede baktırma dedi lab. değişiyor diye sürekli baktırmak da maliyetli yarın devlette baktırıcam 4. Olacak zaten
Bilmediğim için doktordan randevu almadan yaptım ama yarınki randevumda tekrar baktıracağım inşallahEvet farklı labda Vermemek gerekiyor farkediyor gerçekten. Özelde doktordan giriş yapıp muayene ücreti ödeyince benim hastanemde 16 TL alıyorlar betaya ama dokror yönlendirmesi yoksa 125 TL.
Belki 4 gün sonra bir kez daha veririm ben de ona göre hesaplarım artışı. Benim düşüğüm var haziranda onda düzenli artışım olmuyordu o kadar çok kan verdim ki o dönemde o yüzden ilk artış güzel olunca kendimi çok yıpratmak istemedim bu sefer.
125 lira mı?Evet farklı labda Vermemek gerekiyor farkediyor gerçekten. Özelde doktordan giriş yapıp muayene ücreti ödeyince benim hastanemde 16 TL alıyorlar betaya ama dokror yönlendirmesi yoksa 125 TL.
Belki 4 gün sonra bir kez daha veririm ben de ona göre hesaplarım artışı. Benim düşüğüm var haziranda onda düzenli artışım olmuyordu o kadar çok kan verdim ki o dönemde o yüzden ilk artış güzel olunca kendimi çok yıpratmak istemedim bu sefer.
Doktor hemen ol 3 ay beklemen gerekmiyor dedi. Sağlık bakanlığı yeni bir genelge yayınlamış, hamileliğin her ayında olunabilir diye. o nedenle riske atma dedi. Hatta sinovac değil biontech ol diye tekrar tekrar söyledi. Yarın olsam mı... Offf kafam çok karışıkSakın riske atmayın, hemde akademisyensiniz kalabalık ortama giriyorsunuz. Vakalar malesef çok ben 2 doz olmuştum. Eğer olmasaydımda hamileliğin 3. Ayında mutlaka olurdum çünkü hamile olup korona olanlar baya kötü atlatıyor
Çok teşekkürler. Dışardan yemek yiyorsan kelle-paça falan içmeye çalış arada :) evde de nahut, fasülye falan yapmaya çalış. İnternette iyi tarifler var :)valla bende hamile olduğumu öğrenmeden ilk biontek doz oldum. şuan 7 haftalık. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak dışardan beslenmemeye dikkat ediyor musunuz ben pek yemek beceremiyorumbebek olduğu için de yapmaya çalışıyorum ama olmuyor nolur birisi bana akıl versin
Sorma valla canım eskişehirdeyim ben özel hastanelerde böyle burada125 lira mı?
Ben İstanbul’da yaşıyorum. Burada bir tıp merkezinde 28 liraya muayene olmadan sadece beta baktırıyorum.
1,5 saat sonra da sonuç sisteme yükleniyor.
Anlaşılır sanırımÇok teşekkür ederim insallah birsey olmaz dediğiniz gibiultrasonda anlaşılır değil mi herşey bir sorun olup olmadigi falan
1500 de vajinal görülür muhtemelenDüzenli artışı görmek önemli bence de ben bugün 4. Olacak yarın doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır bakalım kese gözükecek mi tahminime göre artmışsa 1500 olması lazım
Başta bende öyleydim. Sabahın köründe uyanıyordum şimdi öyle değilKızlar benim uyku hakim yok hiç aksine sabahları erkenden uyanıyorum başlarda böyle mi oluyo acaba hafif de kalp atışım hızlandı sanki
Canik neden kötü dusunuyorsun. Ben de 5. Haftamdayim cok erken diye gitmedim bile kontrole. Doktor da zaten en erken 6 da cagiriyor.Merhaba cancan ben kullaniyorum. Ilk gebeligimde 8. haftada dusuk yaptim. Ikincidede yine dusuk olmasin diye doktorum progestan fitili vermisti ben 200 sabah 200 aksam olmak uzere gunde 2 kere kullaniyodum. Simdi yine basladim. Gebeligin Üçüncü ayina kadar kullanicam. Umarim hersey yolunda ilerler. Gecen hafta kontrole gittim 5+1 sadece keseyi gorebildik. Icimde kotu kotu hisler var.
aslında geleneksel tarifleri yapabiliyorum ama eşim sebzeli yemekleri yemiyor o yüzden bende onun sevdiği tarzda yapmaya çalışıyorum ama sürekli aynı tarz beslenmekten de bana gına geldi. bir de 6 öğün değil iki öğün besleniyorum arada meyve süt yogurt yemeye çalışıyorum. şu konusunda da kendimi şu aralar zorluyorum 2 lt ye mübarek süzgeç gibiÇok teşekkürler. Dışardan yemek yiyorsan kelle-paça falan içmeye çalış arada :) evde de nahut, fasülye falan yapmaya çalış. İnternette iyi tarifler var :)
ilk doz sıkıntılı değil ama ikinci doz sıkıntılı o yüzden ben 2. doz tarihim geldiği halde bekliyorum açıkçası. ilk 3 ay zaten yeterince risk barındırıyor.Doktor hemen ol 3 ay beklemen gerekmiyor dedi. Sağlık bakanlığı yeni bir genelge yayınlamış, hamileliğin her ayında olunabilir diye. o nedenle riske atma dedi. Hatta sinovac değil biontech ol diye tekrar tekrar söyledi. Yarın olsam mı... Offf kafam çok karışık
Vajinal mi duydunuzKızlar merhaba ben de 7+1 bugün kalp atışını duyduk şükür
hatta ben hamile olduğumu anneme bile söylemedim.ilk doz sıkıntılı değil ama ikinci doz sıkıntılı o yüzden ben 2. doz tarihim geldiği halde bekliyorum açıkçası. ilk 3 ay zaten yeterince risk barındırıyor.
Cancan PKOlu oldugum icin ilaçsiz hamile kalamiyorum. Oglum oldu 4 ay önce. Korunmuyoduk zaten hamile kalamiyorum diye. Gecen hafta neden bilmem test yaptim pozitif cikti cuma gunu gittim sadece kese vardi. Cok normal dedi doktor ama ne bileyim saglikli gebelik degil diye geçiyor icimden. Hayirlisi olsunCanik neden kötü dusunuyorsun. Ben de 5. Haftamdayim cok erken diye gitmedim bile kontrole. Doktor da zaten en erken 6 da cagiriyor.
Ayni sorun bende de var. Sabahları cok erkek kalkıyorum ve kalp atisi hizlandiKızlar benim uyku hakim yok hiç aksine sabahları erkenden uyanıyorum başlarda böyle mi oluyo acaba hafif de kalp atışım hızlandı sanki
Canim kotu dusunme. Yaşadığın ve zamanında söylenen olumsuz şeyler etkilemiş seni. Pko da yumurtlama zamanları duzenli olmuyor, bir den fazla yumurtlama ve olgun yumurta da olusuyor. Hamile kalmaları zor oluyor bu sebeple. Cogul gebelik ihtimali de yuksek oluyor.Cancan PKOlu oldugum icin ilaçsiz hamile kalamiyorum. Oglum oldu 4 ay önce. Korunmuyoduk zaten hamile kalamiyorum diye. Gecen hafta neden bilmem test yaptim pozitif cikti cuma gunu gittim sadece kese vardi. Cok normal dedi doktor ama ne bileyim saglikli gebelik degil diye geçiyor icimden. Hayirlisi olsun