2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
bu arada maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. doktor kalbini duyduktan sonra bana bir ay sonraya randevu verdi. aşı yi da ilk 3 ay onermiyorlar.

Ben 2 kez vermiş oldum artışı gördük doktorum birdaha vermene gerek yok 10 gün sonra kese için gel dedi. Ama bir kez daha versem mi diye de düşünüyorum
Ben özelde vermiş bulundum ilk öğrendiğimde başka hastanede baktırma dedi lab. değişiyor diye sürekli baktırmak da maliyetli yarın devlette baktırıcam 4. Olacak zaten

Çok teşekkür ederim canım negatiften yana ümidimi kestim kötüyüm bayağı inşallah bebeğime bir zarar vermez
Tahlil sonucunuzu kan verdiğiniz gün nasıl öğrenebiliriz. Sağlık ocağı 3 gün bekletiyo. Özel hastaneden mi baktırıyosunuz siz.
Özel hastanede vermiştim 1 saat içinde çıktı

Ben özelde vermiş bulundum ilk öğrendiğimde başka hastanede baktırma dedi lab. değişiyor diye sürekli baktırmak da maliyetli yarın devlette baktırıcam 4. Olacak zaten
Evet farklı labda Vermemek gerekiyor farkediyor gerçekten. Özelde doktordan giriş yapıp muayene ücreti ödeyince benim hastanemde 16 TL alıyorlar betaya ama dokror yönlendirmesi yoksa 125 TL.

Belki 4 gün sonra bir kez daha veririm ben de ona göre hesaplarım artışı. Benim düşüğüm var haziranda onda düzenli artışım olmuyordu o kadar çok kan verdim ki o dönemde o yüzden ilk artış güzel olunca kendimi çok yıpratmak istemedim bu sefer.

Bilmediğim için doktordan randevu almadan yaptım ama yarınki randevumda tekrar baktıracağım inşallah

Kızlar yukarıda yazdığım gibi bir düşüğüm var. Benim şimdi progestan mı başlamam gerekir. Yoksa kese görününce mi veriyor doktorlar. Bugün progesteron da bakıldı 36,8 çıktı.

125 lira mı?
Ben İstanbul’da yaşıyorum. Burada bir tıp merkezinde 28 liraya muayene olmadan sadece beta baktırıyorum.
1,5 saat sonra da sonuç sisteme yükleniyor.

Doktor hemen ol 3 ay beklemen gerekmiyor dedi. Sağlık bakanlığı yeni bir genelge yayınlamış, hamileliğin her ayında olunabilir diye. o nedenle riske atma dedi. Hatta sinovac değil biontech ol diye tekrar tekrar söyledi. Yarın olsam mı... Offf kafam çok karışık

Çok teşekkürler. Dışardan yemek yiyorsan kelle-paça falan içmeye çalış arada :) evde de nahut, fasülye falan yapmaya çalış. İnternette iyi tarifler var :)

Çok teşekkür ederim insallah birsey olmaz dediğiniz gibi ultrasonda anlaşılır değil mi herşey bir sorun olup olmadigi falan
Anlaşılır sanırım
Düzenli artışı görmek önemli bence de ben bugün 4. Olacak yarın doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır bakalım kese gözükecek mi tahminime göre artmışsa 1500 olması lazım
1500 de vajinal görülür muhtemelen
Kızlar benim uyku hakim yok hiç aksine sabahları erkenden uyanıyorum başlarda böyle mi oluyo acaba hafif de kalp atışım hızlandı sanki
Başta bende öyleydim. Sabahın köründe uyanıyordum şimdi öyle değil

Canik neden kötü dusunuyorsun. Ben de 5. Haftamdayim cok erken diye gitmedim bile kontrole. Doktor da zaten en erken 6 da cagiriyor.

Çok teşekkürler. Dışardan yemek yiyorsan kelle-paça falan içmeye çalış arada :) evde de nahut, fasülye falan yapmaya çalış. İnternette iyi tarifler var :)
aslında geleneksel tarifleri yapabiliyorum ama eşim sebzeli yemekleri yemiyor o yüzden bende onun sevdiği tarzda yapmaya çalışıyorum ama sürekli aynı tarz beslenmekten de bana gına geldi. bir de 6 öğün değil iki öğün besleniyorum arada meyve süt yogurt yemeye çalışıyorum. şu konusunda da kendimi şu aralar zorluyorum 2 lt ye mübarek süzgeç gibi

ilk doz sıkıntılı değil ama ikinci doz sıkıntılı o yüzden ben 2. doz tarihim geldiği halde bekliyorum açıkçası. ilk 3 ay zaten yeterince risk barındırıyor.

ilk doz sıkıntılı değil ama ikinci doz sıkıntılı o yüzden ben 2. doz tarihim geldiği halde bekliyorum açıkçası. ilk 3 ay zaten yeterince risk barındırıyor.
hatta ben hamile olduğumu anneme bile söylemedim. sevincini herhangibir üzüntü ile golgelemek istemediğim için . Rabbim hepimize sağlıklı güzel huylu evlatlar bagislasin.

Canik neden kötü dusunuyorsun. Ben de 5. Haftamdayim cok erken diye gitmedim bile kontrole. Doktor da zaten en erken 6 da cagiriyor.
Cancan PKOlu oldugum icin ilaçsiz hamile kalamiyorum. Oglum oldu 4 ay önce. Korunmuyoduk zaten hamile kalamiyorum diye. Gecen hafta neden bilmem test yaptim pozitif cikti cuma gunu gittim sadece kese vardi. Cok normal dedi doktor ama ne bileyim saglikli gebelik degil diye geçiyor icimden. Hayirlisi olsun

Canim kotu dusunme. Yaşadığın ve zamanında söylenen olumsuz şeyler etkilemiş seni. Pko da yumurtlama zamanları duzenli olmuyor, bir den fazla yumurtlama ve olgun yumurta da olusuyor. Hamile kalmaları zor oluyor bu sebeple. Cogul gebelik ihtimali de yuksek oluyor.
Bebisko hayırlı olsun. Keseyi de gormussujuz. Daha ben kese görmeye bile gitmedim. Haftaya kalp atisini da duyarsij canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…