- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.461
İnşallah canım çok teşekkürler☺☺☺Hayırlı olsun canım, tebrik ederim.
İnşallah haftaya gümbür gümbür kalp atışını duyarsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok teşekkürler☺☺☺Hayırlı olsun canım, tebrik ederim.
İnşallah haftaya gümbür gümbür kalp atışını duyarsınız.
İlk hamileliğimde başıma gelmişti. Bende çok panik yaptım ama sonrasında bi sorun yaşamadık. İyi düşünün stres yapmayınSabah kontrole gidecegim düşük onleyici iğne yaptılar gerçekten nasıl sabah edeceğim bilmiyorum umarım birsey olmamıştır
Tahlil sonucunuzu kan verdiğiniz gün nasıl öğrenebiliriz. Sağlık ocağı 3 gün bekletiyo. Özel hastaneden mi baktırıyosunuz siz.Kızlar çok üzgünüm
3 Ekim 79
5 Ekim 200
7 Ekim 462
10 Ekim 1202
1350 lerde falan olması gerekiyordu ben cumartesiyi beklemesem mi
Zencefil yeniliyor benim öksürük olduğunda yapmıştım balla karışım. Bal limon karışımı da yapmıştımgecmiş olsun canım inşallah negatif cıkar ılık duş al parol dışında ilaç da yasak ki parolu bile zorunlu olmadıkça içmeyin diyorlar ıhlamur ve bol bol sebze meyve tüket. zencefil, limon bal karışımı hamileyken zararlı mı var mı kızlar bilgisi olan
Kızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Hiç stres yapma sorun yoktur. Allah Allah acilde yok muymuş ya? Kadın Doğum katı falan oluyor oraya yönlendirselerdi bariDüşük önleyici iğne yaptılar sabah kontrole gidecegim doktora. Acilde ultrason olmaz mı normalde ya
Cuma günü, 6+4 iken 150 çıktı bizim de. Neye göre değişiyor ki kalp atışı acaba? Merak ettim şimdi.İyi akşamlar kızlar kalp atışını kaç duydunuz ben 6+4 teyim 97 duyduk
Malesef yaşadığım yerdeki hastane çok çok küçük ve gelişmemiş bir hastane özel hastanede 2 saat uzağımda sabah randevusuz girebilmem icin kagıt verdiler isteZencefil yeniliyor benim öksürük olduğunda yapmıştım balla karışım. Bal limon karışımı da yapmıştım
Hiç stres yapma sorun yoktur. Allah Allah acilde yok muymuş ya? Kadın Doğum katı falan oluyor oraya yönlendirselerdi bari
Umarım dediğiniz gibidir birsey yoktur sabah kontrole gidecegim bakalım. Bir sorun varsa doktor ultrasona bakıp söylüyor değil mi?İlk hamileliğimde başıma gelmişti. Bende çok panik yaptım ama sonrasında bi sorun yaşamadık. İyi düşünün stres yapmayın
Ay yine de ne bilem acil gelen gebeye bakamıyorlarsa öyle hastane mi olur.Malesef yaşadığım yerdeki hastane çok çok küçük ve gelişmemiş bir hastane özel hastanede 2 saat uzağımda sabah randevusuz girebilmem icin kagıt verdiler iste
Bilmiyorum ama yavaş dedi yani ne yapmalıyım veya ne olunca yavaş oluyor bi fikrim yok haftaya bidaha bakalım dediCuma günü, 6+4 iken 150 çıktı bizim de. Neye göre değişiyor ki kalp atışı acaba? Merak ettim şimdi.
İnşallah korktuğun birşey yoktur. Herkes söylemiş kanama normal diye sakin olmaya çalış cnmSabah kontrole gidecegim düşük onleyici iğne yaptılar gerçekten nasıl sabah edeceğim bilmiyorum umarım birsey olmamıştır
Ben 3 kere verdim düzenli artıyordu vermedim bi daha. Bi tane tüp bebek tedavisi olan arkadaşım 1 kere verdi 1 hafta sonra keseye çağırmış garip geldi o da banaKızlar beta hcg kese görene kadar mı bakılıyor? Ya da kalp atışı mı
Çok teşekkür ederim insallah birsey olmaz dediğiniz gibi ultrasonda anlaşılır değil mi herşey bir sorun olup olmadigi falanAy yine de ne bilem acil gelen gebeye bakamıyorlarsa öyle hastane mi olur.
Ama sen canını sıkma. Dua edelim hiç bir şey olmaz Allahın izniyle
Düzenli artışı görmek önemli bence de ben bugün 4. Olacak yarın doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır bakalım kese gözükecek mi tahminime göre artmışsa 1500 olması lazımBen 3 kere verdim düzenli artıyordu vermedim bi daha. Bi tane tüp bebek tedavisi olan arkadaşım 1 kere verdi 1 hafta sonra keseye çağırmış garip geldi o da bana
Merhaba teşekkür ederim cevap için. İğne vuruldum sabah kontrole gidecegim bakalım umarım dediginiz gibidir birsey yokturİnşallah korktuğun birşey yoktur. Herkes söylemiş kanama normal diye sakin olmaya çalış cnm
İnşallah Allah yardımcın olsunMerhaba teşekkür ederim cevap için. İğne vuruldum sabah kontrole gidecegim bakalım umarım dediginiz gibidir birsey yoktur
Eğer kadın doğum acili olan bir hastane değilse (şehir hastanesinde var) olmuyor canımDüşük önleyici iğne yaptılar sabah kontrole gidecegim doktora. Acilde ultrason olmaz mı normalde ya
Ben 2 kez vermiş oldum artışı gördük doktorum birdaha vermene gerek yok 10 gün sonra kese için gel dedi. Ama bir kez daha versem mi diye de düşünüyorumKızlar beta hcg kese görene kadar mı bakılıyor? Ya da kalp atışı mı
valla bende hamile olduğumu öğrenmeden ilk biontek doz oldum. şuan 7 haftalık. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak dışardan beslenmemeye dikkat ediyor musunuz ben pek yemek beceremiyorum bebek olduğu için de yapmaya çalışıyorum ama olmuyor nolur birisi bana akıl versinBugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?
Biraz şüpheliyim biontech konusunda.. Ne dersiniz kızlarrrr????
Allah yardımcın olsun sorun yoktur inşallah güzel düşünelimUmarım bana dua edin lütfen çok korkuyorum