2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Sabah kontrole gidecegim düşük onleyici iğne yaptılar gerçekten nasıl sabah edeceğim bilmiyorum umarım birsey olmamıştır 🥺
İlk hamileliğimde başıma gelmişti. Bende çok panik yaptım ama sonrasında bi sorun yaşamadık. İyi düşünün stres yapmayın 🤗

gecmiş olsun canım inşallah negatif cıkar 😓 ılık duş al parol dışında ilaç da yasak ki parolu bile zorunlu olmadıkça içmeyin diyorlar 😪 ıhlamur ve bol bol sebze meyve tüket. zencefil, limon bal karışımı hamileyken zararlı mı var mı kızlar bilgisi olan 😕
Zencefil yeniliyor benim öksürük olduğunda yapmıştım balla karışım. Bal limon karışımı da yapmıştım
Kızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum

Düşük önleyici iğne yaptılar sabah kontrole gidecegim doktora. Acilde ultrason olmaz mı normalde ya
Hiç stres yapma sorun yoktur. Allah Allah acilde yok muymuş ya? Kadın Doğum katı falan oluyor oraya yönlendirselerdi bari

Zencefil yeniliyor benim öksürük olduğunda yapmıştım balla karışım. Bal limon karışımı da yapmıştım

Hiç stres yapma sorun yoktur. Allah Allah acilde yok muymuş ya? Kadın Doğum katı falan oluyor oraya yönlendirselerdi bari
Malesef yaşadığım yerdeki hastane çok çok küçük ve gelişmemiş bir hastane özel hastanede 2 saat uzağımda 🥺 sabah randevusuz girebilmem icin kagıt verdiler iste

İlk hamileliğimde başıma gelmişti. Bende çok panik yaptım ama sonrasında bi sorun yaşamadık. İyi düşünün stres yapmayın 🤗
Umarım dediğiniz gibidir birsey yoktur sabah kontrole gidecegim bakalım. Bir sorun varsa doktor ultrasona bakıp söylüyor değil mi?

Malesef yaşadığım yerdeki hastane çok çok küçük ve gelişmemiş bir hastane özel hastanede 2 saat uzağımda 🥺 sabah randevusuz girebilmem icin kagıt verdiler iste
Ay yine de ne bilem acil gelen gebeye bakamıyorlarsa öyle hastane mi olur.

Ama sen canını sıkma. Dua edelim hiç bir şey olmaz Allahın izniyle 🥰

Ben 3 kere verdim düzenli artıyordu vermedim bi daha. Bi tane tüp bebek tedavisi olan arkadaşım 1 kere verdi 1 hafta sonra keseye çağırmış garip geldi o da bana
Düzenli artışı görmek önemli bence de ben bugün 4. Olacak yarın doktora gideceğim inşallah sağlıklıdır bakalım kese gözükecek mi tahminime göre artmışsa 1500 olması lazım

Bugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?
Biraz şüpheliyim biontech konusunda.. Ne dersiniz kızlarrrr????
valla bende hamile olduğumu öğrenmeden ilk biontek doz oldum. şuan 7 haftalık. Arkadaşlar benim size bir sorum olacak dışardan beslenmemeye dikkat ediyor musunuz ben pek yemek beceremiyorum 😭 bebek olduğu için de yapmaya çalışıyorum ama olmuyor nolur birisi bana akıl versin

X