- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.441
Bugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?valla bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ne yalan soylim ama kalp atışını duydum. sadece göğüs buyumesi ve koku hassasiyetim dışında belirgin bir durum belirti yok. inşallah böyle geçer. umarım sizde sağlıklı bir şekilde kavusursunuz evladiniza. başka bir doktora daha göründunuz mu miyomla ilgili .
gecmiş olsun canım inşallah negatif cıkarKızlar ben çok hastayım ateşim falan yükseliyor sanırım üşüme falan giriyor gidip test yaptiracagim bana dua edin lütfen pozitif çıkmasın. Ateş için ilaç kullanmadan ne yapabilirim çok korkuyorum
Kızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Umarım bana dua edin lütfen çok korkuyorumçok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır
Canım bir ebe şakır şakır kanaması olup hamileliği sağlıkla devam edenler olduğunu söylemişti korkma sakın progestan yaparlar muhtemelen Allah yardımcın olsunKızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Ah, mutlaka haber ver bize sakin ol lütfenKızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Cancan korkma sakın. Haber et bizeKızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Benim arkadaşımın baya baya kırmızı adet kanaması gibi kanaması oldu baya şu an 1 buçuk yaşında oğlu var çok şükürUmarım bana dua edin lütfen çok korkuyorum
Korkmayın stres yapmayın, hiçbirşey yoktur inşallahUmarım bana dua edin lütfen çok korkuyorum
İçine nasıl sinecekse öyle yap kuzum bende kalp atışı duyarım ümidiyle gitmedim aslında süpriz oldu 5+5 ti benim hesaba göre 6 çıktı ultrasondaHoşbuldum canım benim inşallah sağlıkla bekleriz birlikteen güzeli bekleyip 6. Haftada gitmek dimi ama ben haftaya çarşamba bir giderim içim rahat etmeyecek belki vajinal görürüm inşallah
Benim de 10 gün sonra oluyor randevum inşallah bana da nasip olur. Hadi bakalım kalp atışını gümbür gümbür duyman dileğiyle
Canım öncelikle sakin ol.Kızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Bende varım canım yaş 38Kızlar tabloya eklemediğim var mı başka
Kötü birşey yoktur inşallah canım hayırlı haberler olsun rabbim sana bağışlasın bebişiniKızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Hayırlı olsun canım, tebrik ederim.Selam kızlar bugün bebeğimizi ilk defa ultrasonda gördük. Doktor herşeyin gayet yolunda olduğunu söyledi. Haftaya kalp atışlarını duymak için tekrar gidicez
Sakın riske atmayın, hemde akademisyensiniz kalabalık ortama giriyorsunuz. Vakalar malesef çok ben 2 doz olmuştum. Eğer olmasaydımda hamileliğin 3. Ayında mutlaka olurdum çünkü hamile olup korona olanlar baya kötü atlatıyorBugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?
Biraz şüpheliyim biontech konusunda.. Ne dersiniz kızlarrrr????
Sabah kontrole gidecegim düşük onleyici iğne yaptılar gerçekten nasıl sabah edeceğim bilmiyorum umarım birsey olmamıştırCanım öncelikle sakin ol.
Ben 2 kere lekelenme yaşadım. Biri pembemsi, biri baya kırmızımsıydı.
Ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum.
Benim korkudan migrenim tutmuştu.
Keseyi görünce içim rahatladı ve baş ağrısı falan kalmadı.
Doktor, şakır şakır bile kanayabilirsin, stres yapma sakın dedi.