2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bugün doktorla randevum vardı. Mide bulantısı vs hiç birşey yok bu normal mi dedim evet, herkesin arayıpta bulamadığı bir şey dedi....:) Miyom yine aynı büyüklükte koccamaaaan. Minik civcivim 7+4 günlük Kalbini 2 hafta öncede dinlemiştim şimdide dinletti gümbür gümbür maşallah... Bbeğin kan dolaşımına falan baktı, her şey çok yolunda çok şükür..... Miyomun akıbeti belli değil o nedenle 2 hafta sonra tekrar gel dedi... Bir de ben covid aşısı hiç olmadım. EE sonuçta çalışıyorum Ünvtede akademisyenim. etrafım hep kalablık... muhakkak ol hatta biontech ol dedi doktor.... Sizlerden hamileyken aşı olan ya da hiç olmayan varmı?
Biraz şüpheliyim biontech konusunda.. Ne dersiniz kızlarrrr????

Kızlar ben çok hastayım ateşim falan yükseliyor sanırım üşüme falan giriyor gidip test yaptiracagim bana dua edin lütfen pozitif çıkmasın. Ateş için ilaç kullanmadan ne yapabilirim çok korkuyorum
gecmiş olsun canım inşallah negatif cıkar ılık duş al parol dışında ilaç da yasak ki parolu bile zorunlu olmadıkça içmeyin diyorlar ıhlamur ve bol bol sebze meyve tüket. zencefil, limon bal karışımı hamileyken zararlı mı var mı kızlar bilgisi olan

İçine nasıl sinecekse öyle yap kuzum bende kalp atışı duyarım ümidiyle gitmedim aslında süpriz oldu 5+5 ti benim hesaba göre 6 çıktı ultrasonda

Kızlar ben peçetede kırmızı kan gördüm acile gidiyorum
Canım öncelikle sakin ol.
Ben 2 kere lekelenme yaşadım. Biri pembemsi, biri baya kırmızımsıydı.
Ne kadar korktuğunu anlayabiliyorum.
Benim korkudan migrenim tutmuştu.
Keseyi görünce içim rahatladı ve baş ağrısı falan kalmadı.
Doktor, şakır şakır bile kanayabilirsin, stres yapma sakın dedi.

Sakın riske atmayın, hemde akademisyensiniz kalabalık ortama giriyorsunuz. Vakalar malesef çok ben 2 doz olmuştum. Eğer olmasaydımda hamileliğin 3. Ayında mutlaka olurdum çünkü hamile olup korona olanlar baya kötü atlatıyor

Sabah kontrole gidecegim düşük onleyici iğne yaptılar gerçekten nasıl sabah edeceğim bilmiyorum umarım birsey olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…