2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hoşgeldin canım ne güzel diğer sayfadan buraya gelebildik daim olsun inşallah benim 6 haftalıktı kese kalp hepsi bir arada çıktı
Hoşbuldum canım benim inşallah sağlıkla bekleriz birlikte en güzeli bekleyip 6. Haftada gitmek dimi ama ben haftaya çarşamba bir giderim içim rahat etmeyecek belki vajinal görürüm inşallah
Bende ilk doktor kontrolüne gittigimde beta 25 di 10 gün sonra gittim beta 3000 küsür olmuştu öyle gördük keseyi çok şükür 1hafta sonra da kalp atışı için gideceğim insallah
Benim de 10 gün sonra oluyor randevum inşallah bana da nasip olur. Hadi bakalım kalp atışını gümbür gümbür duyman dileğiyle

İnşallah allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin sağ salim kulaklarımıza alalım İnşallah

Aynen canm çok şükür sen görmüşsün inşallah bende görürüm bir an önce ya aslında doktor bir defa düzgün artış görünce Bi daha istemedi tahlil ben kendi kafama göre gidip verdim keşke vermeseydim aynı yer de değil şimdi farklı çıkarsa üzülürüm

Canım ben de pkoluyum. Sat 15 ağustos bugün gittim kalp atımı vardı. 10 aylik oğlum var. Benim oğlum da iğneyle oldu ama bu resmen mucize oldu

Ya canım benim haziran annelerinde buluşmak nasıl nasip oldu ama çok seviniyorum sizleri görünce ben ilk 113 değerle öğrenmiştim canım 1 buçuk hafta kadar sonra doktora gittim 5+0 da keseyi gördüm.Kalp atışı için çağırdı bu perşembe gideceğim

Evettt arkanızdan geliyorum nasipte varsa Perşembe miniğin kalp atışını bekliyoruz o zamam

Canım hayırlı olsun öncelikle. Ben bugün gördüm keseyi doktor hcg 1500ü geçtiyse görürüz dedi

kaç tahlil yaptırdın canım bir de değerlerin nasıl yazar mısın tarih sırası ile

Kızlar ben çok hastayım ateşim falan yükseliyor sanırım üşüme falan giriyor gidip test yaptiracagim bana dua edin lütfen pozitif çıkmasın. Ateş için ilaç kullanmadan ne yapabilirim çok korkuyorum
İnşallah negatif çıkar canm. Aşı olmuş muydun ?

Kızlar ben çok hastayım ateşim falan yükseliyor sanırım üşüme falan giriyor gidip test yaptiracagim bana dua edin lütfen pozitif çıkmasın. Ateş için ilaç kullanmadan ne yapabilirim çok korkuyorum
İnşallah bi sıkıntı yoktur pozitif değilsindir canım. Ateş için bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…