- 14 Ocak 2021
- 676
- 457
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.401
Aaa tamam çok teşekkür ederim sizin ilk çocuk değil sanırımkalp atışında bunun biraz daha şekillisi görünüyo
sonra haftalar geçtikçe büyümeye ve bebeğe benzemeye başlayacakkuyruğu içeri girecek, tomurcuk halinde kolları çıkacak
bi kaç uygulama var happy mom, dr banu çifçnin uygulaması var, bir de hamilelik diye bir uygulama var ben bunları takip ediyorum
bu uygulamalarda her hafta ne kadar olduğunu görebilirsin
Yok canım doktor zaten bebeğe bakmadı yolk oluşmuş haftaya bebeğe bakalım dedi ben kendim dikkatimi çekti karartı ondan bilen var mı diye sormak istedimUltrason kağıdında crl yazıyor mu?
İnşallah çok teşekkür ederimYaaaaa, maşallah.
Darısı kalp atışına inşallah.
Bende çözüm arıyorum çok midem bulanıyorKızlar, mide bulantısına doğal çözüm bulanınız var mı acaba? Bende çarşamba günü gideceğim nasipse.
Aaa tamam çok teşekkür ederim sizin ilk çocuk değil sanırım
Hayırlı haberler al inşallah canımSelam kızlar, güzel haberler alanınız var çok sevindim adınıza.. Benim işler hala muallak, haftaya randevum var yine. Ama umut yok pek, yine de dua edin bana
Baya bilgilisin ama çok güzel inşallah sağlıkla kucağına alevet ilkinşallah tamamına erer
Beta mı da bilmiyorum canım geçen perşembe 2006 dıMaşallah betanız kaçtı ve karından mı baktı :)
Baya bilgilisin ama çok güzel inşallah sağlıkla kucağına al
Doktorum ilaç verdi, ama o kadar çok ilaç içiyorumki artık ilaç içmekten gına geldi.Bende çözüm arıyorum çok midem bulanıyor
Su içebiliyormusunuz, ben hiç içemiyorum ://Bende çözüm arıyorum çok midem bulanıyor
?????!Ne listesi yapıyorsunuz ?
Hoşgeldin canım ne güzel diğer sayfadan buraya gelebildik daim olsun inşallahKızlar merhaba keseyi beta kaç olduğunuzda gördünüz? Kalp atışı kaç gün sonra duyuldu?
Çok yeni hamile olduğumu öğrendim cumartesi değerim 24 bugün ise 70 oldu. Yolum uzun. Doktorum haftaya çarşamba kese için çağırdı nasipse.
Bende ilk doktor kontrolüne gittigimde beta 25 di 10 gün sonra gittim beta 3000 küsür olmuştu öyle gördük keseyi çok şükürKızlar merhaba keseyi beta kaç olduğunuzda gördünüz? Kalp atışı kaç gün sonra duyuldu?
Çok yeni hamile olduğumu öğrendim cumartesi değerim 24 bugün ise 70 oldu. Yolum uzun. Doktorum haftaya çarşamba kese için çağırdı nasipse.
Sayfanın en başındaki listeden bahsediyorsun sanırım tahmini doğum tarihi falan yazıyor kaçıncı çocuk olduğu yaş falan?????!