2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
çok teşekkür ederim🙏🧡
ilk bir kaç gün kusmuştum bulantı başladığında, şimdilik sadece bulantı ve iştahsızlık var

kesin kilo veriyorum🤢

çubuk kraker ve beyaz leblebiyle bastırıyorum bulantıyı😎 salatalık ve meyve serin serin iyi geliyo onlara dadandım🚀
Bende de sadece 2 kere sabah oldu kusma hap içmeye başlayınca bulantı kesildi. Sadece çok acıkınca oluyor. Ama tiksinme var tabi o daha da kötü 🤢 Çubuk kraker yiyorum bende arada fındık ceviz falan
sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım bende bugün keseyi ve kalp atışını duydum cok şükür 6+1 olarak gözüküyor dedi. karnımdan cok belli olmadığı için alttan muayenenede gözüktü 🥰. listede olmadı kilo bilgileri yerine şehir bilgileri bencede daha ii olur 🙈
Gözün aydın 🥰 bencede kilo yerine şehir olabilir 👍🏻
Benim de bebisim 9 aylık şimdi bile emmiyor düzgün keşke o kadar emzirebilseydim ben de

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım beni de eklememissin sat 3 Eylül 6+3 . 2. Cocuk
Bunları da yazarsan ekleyim canım hemen

Bende de sadece 2 kere sabah oldu kusma hap içmeye başlayınca bulantı kesildi. Sadece çok acıkınca oluyor. Ama tiksinme var tabi o daha da kötü 🤢 Çubuk kraker yiyorum bende arada fındık ceviz falan

Gözün aydın 🥰 bencede kilo yerine şehir olabilir 👍🏻

Bunları da yazarsan ekleyim canım hemen
33 yaş tahmini doğum tarihi 10 haziran canim

Sevgili anne adayları herkese merhaba :)
Bende 34 yaşındayım ilk gebeliğim...İki hafta önce doktora gitmiştim 6 haftalık dedi. Keseyi görsterdi, bebişi gösterdi kalp atışını dinletti ultrasondan... Herşey iyi diyordu kiiiiii bebişin yanında kocaman ama devesal bir miyom gördü 10 cm..... :KK43: Çok büyük dedi, bebeği etkileyebilir, düşük yapabilirsin dedi... Tam rahim ağzındaymış istesende normal doğum yapamazsın dedi.... Tabi o günleri görürsek dedi... Riskli bir gebelik yakın takibe alalım dedi... İlac falan vermedi...Kan değerlerim normal çıkmıştı. Yinede decavit ve ferro sanol diye vitamin hapları verdi. Hergün iç dedi ama hergün içmiyorum çünkü zaten sağlıklı besleniyorum... Bugün tekrar randevum var... Dev miyom hamilelikte daha da devleşirmiş bakalım kaç cm oldu... Bebiş nasıl. Sanki hiç hamile değilim.. Hiç bir değişiklik yok bende göğüs hassasiyeti ve büyümesi dışında. Ne mide bulantısı ne aşerme vsvs... Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yazarmısınız kızlar.... Çok sevgiler...
Ben de 34 yaşındayım benim de ilk gebeliğim bu günü çok bekledim . Kalp atışını bende duydum geçen hafta pazartesi. Devam eden çarşambadan cumartesi ye kadar kusma ishal bulantı yatak döşek yattım. Şu an gayet süperim herşey yiyebiliyorum rahatım işe geldim ama tek sorun sol kasığım zonkluyor gibi ince ince sancı. Perşembe randevum var çok merak ediyorum neden normal mi bu . Benim gibi olan varsa bende paylaşırsa sevinirim . Miyom dan korkma ama kuzucum benim yengem miyomlarla doğurdu . Büyümez küçülür inşallah.

valla bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum ne yalan soylim ama kalp atışını duydum 😊. sadece göğüs buyumesi ve koku hassasiyetim dışında belirgin bir durum belirti yok. inşallah böyle geçer. umarım sizde sağlıklı bir şekilde kavusursunuz evladiniza. başka bir doktora daha göründunuz mu miyomla ilgili .
Sizin kaç haftalık ???

Valla ne desem bilemedim canım. 🙈
4 aylık bebeğin olduğunu bilmiyordum, Allah size bağışlasın. 🥰
Yani istediğiniz bir gebelik mi bu tam anlayamadım ama doğum sonrası vücut tamamen yenileniyor diyorlar. 😉
Hiç belli olmaz, ilaçsız hamile kalmış olabilirsin bu sefer. 🤗
Simdi soyle oldu, ben ilaçsiz hamile kalamadigimdan korunmuyorduk. Istiyorduk ikinci bebis ama bu kadar erken olacagini dusunemedik. Insallah dedigin gibidir. Bekleyip gorucez 🤗 normalde kasimin 5inde randevu verdi. Belki dayanamam haftaya giderim

Simdi soyle oldu, ben ilaçsiz hamile kalamadigimdan korunmuyorduk. Istiyorduk ikinci bebis ama bu kadar erken olacagini dusunemedik. Insallah dedigin gibidir. Bekleyip gorucez 🤗 normalde kasimin 5inde randevu verdi. Belki dayanamam haftaya giderim
Hadi bakalım, hakkınızda hayırlısı olsun o zaman canım. 🙏
Rabbim bizi bizden daha iyi bilir, sizin için en iyisi neyse o olsun. 🤗

Sakın sakın kötü düşünme pkolu olman senin kalitesiz yumurta ürettiğini göstermiyo sadece hamile kalabilcek döllenme boyutuna gelemediğini gösterir ki pkolularda normal yolla hamile kalır hiç içini karartma özellikle yeni doğum sonrası bu çok daha kolaylaşıyo sağlıkla al inşallah kucağına bu hamile kalma mevzusunda stres okadar önemli ki bıtane oldumu kafalar rahatlıyo olmaz derken oluveriyo işte 🥰🥰

Sakın sakın kötü düşünme pkolu olman senin kalitesiz yumurta ürettiğini göstermiyo sadece hamile kalabilcek döllenme boyutuna gelemediğini gösterir ki pkolularda normal yolla hamile kalır hiç içini karartma özellikle yeni doğum sonrası bu çok daha kolaylaşıyo sağlıkla al inşallah kucağına bu hamile kalma mevzusunda stres okadar önemli ki bıtane oldumu kafalar rahatlıyo olmaz derken oluveriyo işte 🥰🥰
Çok teşekkür ederim canım benim umarım öyledir umarım tutmuştur Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı neyse o olsun ❤️❤️

14 Ekim Bat tarihi idi. 15 Ekim de 138 çıktı canm
geç döllenme olmuş olabilir kötü düşünme 2 gün sonra aynı yerden tekrar test yaptır. düzenli bir artışsa belli olur zaten. ben kötü düşünmüyorum çünkü benim 30 eylülde olmam gerekiyordu olmadım 3 ekimde test yaptım 3 gün geçmiş olmasına rağmen 141 çıktı sen düşün ve çok şükür ki kesemizi gördük 9 gün sonra da kalp atışını dinlicez. her zaman umut var yani

X