2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
ben 141 ile öğrenmiştim. senin bat tarihin ne zamandı ki. geç döllenme olmuş olabilir. benim ki geç döllenme mesela

Kızlar bugün 5+0 tam beş haftalığız kese 12 cm yolk kesesi de oluşmuş şükür altta ki karartı bebek mi sizce haftaya kalp atışı için çağırdı

eveett yolc sac diyolar benim doktorum tek taş diyo
kesenin içinde tontişin

bebeği daha göremezsin o yolc sac denen şey işte güzelce yerleşmiş maşallah

şimdi kalp atışı sırada

Ekledim Sadece bulantı mı var yoksa kusuyor musun

çok teşekkür ederim
ilk bir kaç gün kusmuştum bulantı başladığında, şimdilik sadece bulantı ve iştahsızlık var

kesin kilo veriyorum

çubuk kraker ve beyaz leblebiyle bastırıyorum bulantıyı salatalık ve meyve serin serin iyi geliyo onlara dadandım

Yaaa çok teşekkür ederim Kalp atışı için gittiğimizde bebek görünür mü peki

kalp atışında bunun biraz daha şekillisi görünüyo

sonra haftalar geçtikçe büyümeye ve bebeğe benzemeye başlayacak kuyruğu içeri girecek, tomurcuk halinde kolları çıkacak

bi kaç uygulama var happy mom, dr banu çifçnin uygulaması var, bir de hamilelik diye bir uygulama var ben bunları takip ediyorum

bu uygulamalarda her hafta ne kadar olduğunu görebilirsin

Benim de bebisim 9 aylık şimdi bile emmiyor düzgün keşke o kadar emzirebilseydim ben de
Kızlar tabloya eklemediğim var mı başka
sweetgirlcandy canım beni de eklememissin sat 3 Eylül 6+3 . 2. Cocuk

Valla ne desem bilemedim canım.
4 aylık bebeğin olduğunu bilmiyordum, Allah size bağışlasın.
Yani istediğiniz bir gebelik mi bu tam anlayamadım ama doğum sonrası vücut tamamen yenileniyor diyorlar.
Hiç belli olmaz, ilaçsız hamile kalmış olabilirsin bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…