- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.686
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.361
BeeenKızlar tabloya eklemediğim var mı başka
Tamamdır hayırlısıylaBeeenama ben 3 hafta sonrayi bekliycem emin olmak icin. Sana yazarim cancan
ben 141 ile öğrenmiştim. senin bat tarihin ne zamandı ki. geç döllenme olmuş olabilir. benim ki geç döllenme meselaAynen akı
Tam herşey normal yolunda diyorum yine Bi olumsuzluksağlık ocağına kan vermeye gittim dünkü sancıdan korktuğum için. Sağlık ocağı doktoru 138 bence düşük bir değer dedi kadın doğuma gittin mi dedi gittim herşey normal şuan olması gerektiği gibi dedi dedim bakalım yarın çıkacak sonuç.
Bende de arada hafif adet sancısı gibi gelip gidiyor doktorum çok normal dedi gazdan da olabilir dediKızlar benim kasığımda arada Bi ağrı oluyor hatta bastırınca ağrıyor gidip yatıyorum geçiyor neden oluyor acaba
Hadi gözünüz aydınKızlar bugün 5+0 tam beş haftalığız yolk kesesi oluşmuş şükür altta ki karartı bebek mi sizcehaftaya kalp atışı için çağırdı
Saol canmmm bende anlamadımHadi gözünüz aydınBen hiç anlayamıyorum ya
Kızlar tabloya eklemediğim var mı başka
Şiddetli mi? Benim artık olmuyor. Başlarda olduğunda yatınca geçiyordu ama. Gaz sancısı da olabilirKızlar benim kasığımda arada Bi ağrı oluyor hatta bastırınca ağrıyor gidip yatıyorum geçiyor neden oluyor acaba
Kızlar bugün 5+0 tam beş haftalığız kese 12 cm yolk kesesi de oluşmuş şükür altta ki karartı bebek mi sizcehaftaya kalp atışı için çağırdı
Ekledimben varımama yazmamıştım o sebeple eklenmedim
38 yaşındayım ama 39 da olur iki ay sonra 39'um
5+3 'te keseyi görmüştük galiba 52 kiloydum başında ama şimdi kesin 50 olmuşumdur
EkledimSadece bulantı mı var yoksa kusuyor musun
Yaaa çok teşekkür ederimeveett yolc sac diyolar benim doktorum tek taş diyo
kesenin içinde tontişin
bebeği daha göremezsin o yolc sac denen şey işte güzelce yerleşmiş maşallah
şimdi kalp atışı sırada
Maşallah betanız kaçtı ve karından mı baktı :)Kızlar bugün 5+0 tam beş haftalığız kese 12 cm yolk kesesi de oluşmuş şükür altta ki karartı bebek mi sizcehaftaya kalp atışı için çağırdı
Yaaa çok teşekkür ederimKalp atışı için gittiğimizde bebek görünür mü peki
Benim de bebisim 9 aylık şimdi bile emmiyor düzgün keşke o kadar emzirebilseydim ben deEvet 4. aya girince tadı özellikle çok değişiyormuş kendiliğinden bırakıyorlarmış.Yapacak birşey yok o da Allah tan gelen bir şey.Yine buna şükür dediğin gibi benim kızımda 15 ay emmiş oluyor.Hiç emziremeyen anneler de var.Daha az vermeye basladım ben de.Korkmuyorum desem yalan olur.Uzak şehirdeyim yardımcı olacak kimsem yok zor olacak benim için.
Kızlar tabloya eklemediğim var mı başka
Valla ne desem bilemedim canım.Ben PKOluyum ve ilaclarla hamile kalabiliyorum. Oglum 4 aylik ve gecen hafta test yaptim positif cikti neyse doktora gittim cuma gunu sadece keseyi gorduk. Normal dedi. Ama ilac kullanmadigim icin kendi vucudumun saglikli gebelik yapabilecegine pek inanmiyorum. Normalde ilaçsiz yumurtlayamiyorum bile. O yuzden pek umutlu degilim acikcasi. Kendimi anlatabildimmi bilmiyorum.