2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar bir sey sorcam. Hafif bi boyle mide bulantisi oldu. Ama henüz 6. Haftalik bile degil. 5+1 normal mi? Peynirli yağsız tost yedim bastırdı biraz. Acaba psikolojik mi diyorum. Cok erken cunku
Bulantı olayını ben hiç düşünmemeye çalışıyorum aslında çağırmak istemiyorum ama çok erken zamanda bulantı ve diğer belirtileri yaşayan çok kişi var burda görüyoruz canım inşallah öyle olmaz

Aaaa resmen hayalet bi çizgi ayni belirtiler bendede var devam da ediyor 5 gun kaldi adete de + ishal karın ağrısı hafif bulantı bide.. sanki bu sizdede olmus okudum ama burada karardım belki de nicki
Evet ishal de başladı ama bu yeni oldu henüz 2 gün falan umarım hayırlı haber alırsınız sonucu bize de yazın

Kizlar kabiz olacaklar varsa okusun diye yazıyorum. Aşağıdaki uygulama ile muhakkak kurtuluyorsunuz. Tecrübe ile sabitlendi
1. Sabah aç karnına 2 kuru kayısı bir kuru erik
2. Uzerine 2 bardak sıcak su
3. Uzerine salatalik.
4. Bi 20 dk sonra kahvaltı. Muhakkak zeytinyağı kullanın kahvaltıda.

Sorun çözülüyor.

Ahh ahh 3 ay yedim ictim onlari her sabah ogure öğüre.faydasi oluyor.. beni ilaç rahatlamıştı ama insallah bununla rahatlarsınız hanimlar

Kızlar progestan fitil kullananlar kaç mg olanı fitil olarak kullanıyorsunuz acaba? Ben fitil ayrı satılıyordur diye sormadım bunu doktoruma. 100 mü 200 mü kullanılıyor acaba? Geceleri 1 tane koysan yeter demişti. Bir de 3 aylık olunca bırakacak mıyız progestanı

Lutinus fitil sabah 2 aksam 2 kullaniyorum. 3 gunde bir de prolutex 25 mg igne

Korktum ben şimdi bugun uyuyamam heralde direkt tenime temas ettirmedim beze sardım ve avuc kadar küçük bir torbaydı birde suyu kaynatmadım acaba zarar vermismidir ya
Zararı kanamaya sebep olması zaten, bir şey olmadıysa sorun yok canım.
Bebeğe bi zararı olmaz yani.
Ama bir daha yapma bence.

Zararı kanamaya sebep olması zaten, bir şey olmadıysa sorun yok canım.
Bebeğe bi zararı olmaz yani.
Ama bir daha yapma bence.
Ay tövbeler tövbesi birdaha asla yapmam zaten. Yaparken rahatlık hissi veriyodu öyle yakma olmadı doğal bir ısı veriyordu ama çok şükür kanamam olmadı. Bebegin gelişimine zarar vermismidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…