- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 32
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.261
Keşke imkan olsa da evde ultrason cihazı olsa her dk görsek bebeğimizi o zaman içimiz rahat ederBenimde hiç yok bi göğüs ağrım vardı o bile azaldı hiç mide bulantısı yaşamadım
Bende 6+1 deyim canım çok şükür şimdilik yok ama acaba bebek iyi mi diye de merak ediyorumBenimde bulanmıyor bence sevinmelisinbugün 4+6 dayım henüz bi bulantım olmadı şükür. Kaç haftadasın
Amin hepimiz alalım inşallahBu bebişinizi inşallah sağlıkla alın kucağınıza
İnşallah canmYani ben ediyorum da eşim malesef. Bir türlü daha dikkatli olması gerektiğini kabullendiremedim. İnşallah bulasmamistir da sadece ben kuruntu yapiyorumdur teşekkür ederim canım
Doktor kontrolüne ne zaman gittin bende merak ediyorum kese büyüdü mü bu hafta doktor ne dicek falan ama sanırım doğanakadar sürekli merak edicemBende 6+1 deyim canım çok şükür şimdilik yok ama acaba bebek iyi mi diye de merak ediyorum
Bulantı olayını ben hiç düşünmemeye çalışıyorum aslında çağırmak istemiyorumKizlar bir sey sorcam. Hafif bi boyle mide bulantisi oldu. Ama henüz 6. Haftalik bile degil. 5+1 normal mi? Peynirli yağsız tost yedim bastırdı biraz. Acaba psikolojik mi diyorum. Cok erken cunku
Evet ishal de başladı ama bu yeni oldu henüz 2 gün falanAaaa resmen hayalet bi çizgiayni belirtiler bendede var devam da ediyor 5 gun kaldi adete de + ishal karın ağrısı hafif bulantı bide.. sanki bu sizdede olmus okudum ama burada karardım belki de nicki
Aynen öyle hapşırsam acaba bisey olmuşmudur hemen google amcaya koşuyorum hapşırmak bebege zarar verir mi? Sıcak su torbası zararlı mı?Keşke imkan olsa da evde ultrason cihazı olsa her dk görsek bebeğimizi o zaman içimiz rahat eder
Sıcak su torbası kesinlikle zararlı canım haberin olsunAynen öyle hapşırsam acaba bisey olmuşmudur hemen google amcaya koşuyorum hapşırmak bebege zarar verir mi? Sıcak su torbası zararlı mı?
Evet canım, sıcak su torbası kanamaya sebep oluyor diye biliyorum ben.Aynen öyle hapşırsam acaba bisey olmuşmudur hemen google amcaya koşuyorum hapşırmak bebege zarar verir mi? Sıcak su torbası zararlı mı?
Sıcak su torbası kesinlikle zararlı canım haberin olsun
Bende sadece ayaklarımda kullanıyorum ayy Allah korusunEvet canım, sıcak su torbası kanamaya sebep oluyor diye biliyorum ben.
Evet canım, sıcak su torbası kanamaya sebep oluyor diye biliyorum ben.
Bende sadece ayaklarımda kullanıyorum ayy Allah korusun
Ay inanamiyorum sabahtan beri karnimda tutuyorum internette zararlı olmaz yazıyorduSıcak su torbası kesinlikle zararlı canım haberin olsun
Korktum ben şimdi bugun uyuyamam heraldeAy inanamiyorum sabahtan beri karnimda tutuyorum internette zararlı olmaz yazıyordu
Insallah cok saolun elbette paylasirimEvet ishal de başladı ama bu yeni oldu henüz 2 gün falanumarım hayırlı haber alırsınız sonucu bize de yazın
Ahh ahh 3 ay yedim ictim onlari her sabah ogure öğüre.faydasi oluyor.. beni ilaç rahatlamıştı ama insallah bununla rahatlarsınız hanimlarKizlar kabiz olacaklar varsa okusun diye yazıyorum. Aşağıdaki uygulama ile muhakkak kurtuluyorsunuz. Tecrübe ile sabitlendi
1. Sabah aç karnına 2 kuru kayısı bir kuru erik
2. Uzerine 2 bardak sıcak su
3. Uzerine salatalik.
4. Bi 20 dk sonra kahvaltı. Muhakkak zeytinyağı kullanın kahvaltıda.
Sorun çözülüyor.
Lutinus fitil sabah 2 aksam 2 kullaniyorum. 3 gunde bir de prolutex 25 mg igneKızlar progestan fitil kullananlar kaç mg olanı fitil olarak kullanıyorsunuz acaba? Ben fitil ayrı satılıyordur diye sormadım bunu doktoruma. 100 mü 200 mü kullanılıyor acaba? Geceleri 1 tane koysan yeter demişti. Bir de 3 aylık olunca bırakacak mıyız progestanı
Zararı kanamaya sebep olması zaten, bir şey olmadıysa sorun yok canım.Korktum ben şimdi bugun uyuyamam heraldedirekt tenime temas ettirmedim beze sardım ve avuc kadar küçük bir torbaydı birde suyu kaynatmadım acaba zarar vermismidir ya
Ay tövbeler tövbesi birdaha asla yapmam zaten. Yaparken rahatlık hissi veriyodu öyle yakma olmadı doğal bir ısı veriyordu ama çok şükür kanamam olmadı. Bebegin gelişimine zarar vermismidir acabaZararı kanamaya sebep olması zaten, bir şey olmadıysa sorun yok canım.
Bebeğe bi zararı olmaz yani.
Ama bir daha yapma bence.