2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Çok şükür canım, Rabbim korktuklarımızda sınamasın bizleri.
Hep böyle güzel haberlerle gelelim doktordan.
Aynı doktor, aynı oda...
İster istemez geliyo aklıma 5 ay önce yaşadıklarım.

Ayy çok güzel benimde perşembe randevum var 5+4 olacak duyulur umarım

Kuzenimin eşi geçirdi ve bebeğine de ona da bir şey olmadı şükür kendine dikkat et beslenmede de

Merhaba benimde tek belirtim bunlardı göğüs ağrısı ve sık idrara çıkma

Çok şükür canım, Rabbim korktuklarımızda sınamasın bizleri.
Hep böyle güzel haberlerle gelelim doktordan.
Aynı doktor, aynı oda...
İster istemez geliyo aklıma 5 ay önce yaşadıklarım.
Aminn canımm çok iyi anlıyorum seni benimde 5 ay oldu o odaya girerken neler hissettim inşallah sevinç gözyaşlarıyla çıkarsın bu seferde sende

Kuzenimin eşi geçirdi ve bebeğine de ona da bir şey olmadı şükür kendine dikkat et beslenmede de
Yani ben ediyorum da eşim malesef. Bir türlü daha dikkatli olması gerektiğini kabullendiremedim. İnşallah bulasmamistir da sadece ben kuruntu yapiyorumdur teşekkür ederim canım

Aminn canımm çok iyi anlıyorum seni benimde 5 ay oldu o odaya girerken neler hissettim inşallah sevinç gözyaşlarıyla çıkarsın bu seferde sende
İnşallah canım.
Beni de 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Keseyi gördük dün. Hamdolsun, şimdilik yolunda her şey.
Ama işte 2 hafta sonra kalp atışını duysam bile ondan sonraki kontrole hep acaba hala kalbi atıyor mu diye korkuyla gideceğim.

Sadece o olmaz zaten canım o ystistirmalik ağladığın öğünü bastrmslik. Corba içerdim bolca tarhana.
İşte çorba dışı yediğim çok nadir iyice bunaldım
Ay çok fenaymış.
Benim bulantım başlamadı henüz.
Sabah uyandığımda biraz değişik oluyo midem o kadar.
Bulantıyı kestim hapla da bu sefer işte tiksinme var. O daha da berbatmıș ya
Ay çok teşekkür ederim benim hep uykum var Bi de erkenden uyuyorum akşamları. Sabah da yataktan kalkasım gelmiyor günde bir saat de şekerleme yapıyorum
Bende erkendem uykum geliyor evde olursam gündüz de uyuyorum

Adete 4 5 gün vardı şukadar silik bir çizgiyle öğrendim+ dediğim belirtiler vardı
Aaaa resmen hayalet bi çizgi ayni belirtiler bendede var devam da ediyor 5 gun kaldi adete de + ishal karın ağrısı hafif bulantı bide.. sanki bu sizdede olmus okudum ama burada karardım belki de nicki

Tesekkur ederim canim. Insallah guzel ilerler ikimiz içinde

Kizlar bir sey sorcam. Hafif bi boyle mide bulantisi oldu. Ama henüz 6. Haftalik bile degil. 5+1 normal mi? Peynirli yağsız tost yedim bastırdı biraz. Acaba psikolojik mi diyorum. Cok erken cunku
Yok yok, normal canım.
Aynı gidiyoruz, ben de 5+1’im bugün.
Bulantılarım henüz başlamadı ama bazı arkadaşlarda tam da bu zamanlarda başlamıştı.
Sadece sabah uyanınca mide ekşimesi gibi oluyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…