- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.241
Sadece o olmaz zaten canım o ystistirmalik ağladığın öğünü bastrmslik. Corba içerdim bolca tarhana.Bu seferde yeterli olmuyor onlar hepten acıkıyorum midem kazınıyor o zaman da midem bulanmaya başlıyor. Bi kısır döngü içindeyim maalesef
Çok şükür canım, Rabbim korktuklarımızda sınamasın bizleri.Kuzum çok haklısın dün bende doktora giderken acaba ne duyacağım tedirgin olarak gittim çok şükür korktuğum olmadı inşallahta böyle devam eder bu sefer bizimle sağlıcakla ilerlesin minnoşlar güzel haberlerini alalım inşallah herkesin
Ay çok fenaymış.Bu seferde yeterli olmuyor onlar hepten acıkıyorum midem kazınıyor o zaman da midem bulanmaya başlıyor. Bi kısır döngü içindeyim maalesef
Ay çok teşekkür ederim benim hep uykum var Bi de erkenden uyuyorum akşamları. Sabah da yataktan kalkasım gelmiyor günde bir saat de şekerleme yapıyorumYok kuzu endişelenme ablamın da hiç belirtisi yoktu
Benimde bulanmıyor bence sevinmelisinKızlar midesi bulanmayan yok mu ya? Benim sadece ara ara kasıklarım ağrıyor bir de bazen aklıma Bi yiyecek gelince tiksiniyorum ama yine de yiyorum normal mi midem bulanmıyor
Ayy çok güzel benimde perşembe randevum var 5+4 olacak duyulur umarımMerhaba kızlar dün doktora gittim 5+2 olması gerekirken 5+5 görünüyor erken döllenme sanırım dedi doktor ve kalp atışını duyduk. Erken ama duyuluyor şaşırdım doğrusu aceleci galiba dedi :) haftaya bir daha gideceğiz bakalım
Kuzenimin eşi geçirdi ve bebeğine de ona da bir şey olmadı şükür kendine dikkat et beslenmede deKızlar eşim çok hasta covid gecirirken de böyle olmuştu ve benimde boğazlarım acımaya başladı vücudum dökülüyor acaba havalardan olabilir mi çok korkuyorum çevrenizde hiç ilk 3 ayında covid geçiren oldu mu
Merhaba benimde tek belirtim bunlardı göğüs ağrısı ve sık idrara çıkmaHanımlar merhabahepinize sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum
Benimde bat a 5 gün kaldı.Size bir sorum olacak.. 4 gun once başlayan göğüs hassasiyetim devam ediyor sık idrara çıkıyorum.birde bu sabaha karşı mide bulantısı karın ağrısı ile uyandım kac kez lavaboya gittim birsy yok.ama suan ishal olmuşum gibi..boyle bir durum yaşadınız mi hani gebelik kabızlık yapar genelde.Benimde 2. Çocuğum olacak Allah nasip ederse ama onda boyle birşey olmamıştı..basına gelen var mi boyle bir durum?
Benimde hiç yok bi göğüs ağrım vardı o bile azaldı hiç mide bulantısı yaşamadımYa çok öyle belirti olmayınca endişeleniyorum
Aminn canımm çok iyi anlıyorum seni benimde 5 ay oldu o odaya girerken neler hissettim inşallah sevinç gözyaşlarıyla çıkarsın bu seferde sendeÇok şükür canım, Rabbim korktuklarımızda sınamasın bizleri.
Hep böyle güzel haberlerle gelelim doktordan.
Aynı doktor, aynı oda...
İster istemez geliyo aklıma 5 ay önce yaşadıklarım.
Yani ben ediyorum da eşim malesef. Bir türlü daha dikkatli olması gerektiğini kabullendiremedim. İnşallah bulasmamistir da sadece ben kuruntu yapiyorumdur teşekkür ederim canımKuzenimin eşi geçirdi ve bebeğine de ona da bir şey olmadı şükür kendine dikkat et beslenmede de
İnşallah canım.Aminn canımm çok iyi anlıyorum seni benimde 5 ay oldu o odaya girerken neler hissettim inşallah sevinç gözyaşlarıyla çıkarsın bu seferde sende❤
İşte çorba dışı yediğim çok nadir iyice bunaldımSadece o olmaz zaten canım o ystistirmalik ağladığın öğünü bastrmslik. Corba içerdim bolca tarhana.
Bulantıyı kestim hapla da bu sefer işte tiksinme var. O daha da berbatmıș yaAy çok fenaymış.
Benim bulantım başlamadı henüz.
Sabah uyandığımda biraz değişik oluyo midem o kadar.
Bende erkendem uykum geliyor evde olursam gündüz de uyuyorumAy çok teşekkür ederim benim hep uykum var Bi de erkenden uyuyorum akşamları. Sabah da yataktan kalkasım gelmiyor günde bir saat de şekerleme yapıyorum
Peki ne zaman ne şekilde öğrendiniz gebeliginiziMerhaba benimde tek belirtim bunlardı göğüs ağrısı ve sık idrara çıkma
İnşallah o tiksinme de uzun sürmez canım.Bulantıyı kestim hapla da bu sefer işte tiksinme var. O daha da berbatmıș ya
Adete 4 5 gün vardı şukadar silik bir çizgiyle öğrendim+ dediğim belirtiler vardıPeki ne zaman ne şekilde öğrendiniz gebeliginizi
Aaaa resmen hayalet bi çizgiAdete 4 5 gün vardı şukadar silik bir çizgiyle öğrendim+ dediğim belirtiler vardı
Tesekkur ederim canim. Insallah guzel ilerler ikimiz içindeİlkinde acı bir tecrübe yaşayınca maalesef insanın aklına her şey geliyo.
Doktor pozitif ol biraz diyo da öyle kolay değil işte, damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlarmış.
Ay hadi bakalım kuzum, inşallah güzel haberlerle gel haftaya.
Kontrole giderken haber et bize, dua edelim buradan.
Yok yok, normal canım.Kizlar bir sey sorcam. Hafif bi boyle mide bulantisi oldu. Ama henüz 6. Haftalik bile degil. 5+1 normal mi? Peynirli yağsız tost yedim bastırdı biraz. Acaba psikolojik mi diyorum. Cok erken cunku