2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ahh ahh 3 ay yedim ictim onlari her sabah ogure öğüre.faydasi oluyor.. beni ilaç rahatlamıştı ama insallah bununla rahatlarsınız hanimlar
Ben de 2 gun once bi olcek dubhalac surup kullandim.
Doktor abartmamak koşullarla kahve içebilirsin demisti. Gunde 1 tane az kahve koyup turk kahvesi iciyorum Ben. Bugun de kafeinsiz kahve aldim. Mehmet efendinin kafeinsiz kahvesi kimyasal olarak kafeinj cikartilmamis içmek isteyenlere tavsiye ederim.

Kızlar her gün progestan iğne kullanan var mı? Ben kullanıyorum günde 2 ampul, iğne yerlerim çok kötü oldu, morardı urlaştı arnica krem de kullanıyorum ama yine de kötü. Aynı durumda olan var mı ya da tavsiyesi olan?

İnşallah o tiksinme de uzun sürmez canım.
Ay inşallah
Kizlar bir sey sorcam. Hafif bi boyle mide bulantisi oldu. Ama henüz 6. Haftalik bile degil. 5+1 normal mi? Peynirli yağsız tost yedim bastırdı biraz. Acaba psikolojik mi diyorum. Cok erken cunku
Benim tam 5+1 de hafif başladı sonra artmıştı
Ay inanamiyorum sabahtan beri karnimda tutuyorum internette zararlı olmaz yazıyordu
Normal zamanda bile ayak altı dışında hiç bir yere konulmaz. Hele karın apandisit sıkıntı

Kızlar değerim iki günde iki katı artış gösterdi doktor sıkıntı yok dedi 63 ten 138 e çıktı buraya kadar herşey normal. Ama iki gündür biraz mecburi yoruldum ve sağ tarafımda belimde karnımda ve bacağımda ağrı sızı var internetten baktım dış gebelikte tek taraflı ağrı oluyormuş acaba değer böyle normal yükselip sonra dış gebelik olur mu. Yarın sağlık ocağına gidip beta baktrcam tekrardan ama içim çok kaygılı

Kahvede iyi gelir evet..duphalac bana misin dememişti bana .bol su iç ve dediklerini yap iyi gelir canim

Merhaba arkadaşlar. Ben bata 4 gün kala dan beri yapıyorum test. Pozitif çıkıyo. Şuan bat 3 gün geçti bugün yine pozitif gördüm. Yrn kan vermeye gidicem. 5+1 deyim şuan:) bakalım kan sonucu nasıl çıkacak

Benim de tek tarafım ağrıdı hep dış gebelik sandım korktum, ama dış gebelik değildi. Tek taraflı oluyor ağrı genelde korkma. Dış gebelik ağrısı bıçak saplanır gibi ani giren ağrı olur

İğne beze yapıyor canım evet, sırayla vurdur iğneyi. Ama zaten sık oluyor iğne illa olacak. Yapan kişi hızlı yapmasın yavaş yavaş enjekte etsin söyle

Selizay kuzum sen progestan fitil kullanıyordun değil mi? Kaç mg lık olanı kullanıyorsun acaba, ben fitil ayrı satılıyor sanıp doktora sormadım da kaçlık kullanacağımı ikisi de var elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…