2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hayırlı olsun. Benimde sadece solda ağrı vardı ama sorun yok şimdilik dış gebelik değil.
Dereotu ve çiğ soğan yemek bunların zararı olur mu? Kızlar bir de karadut özü içen var mı
Ben dereotu maydonoz ve naneyi aşırı tüketmemeye çalışıyorum. Yani salatanın içinde vs bir şey olmaz abartmadıkça. Soğanı hiç duymadım zararının olduğunu. Ay soğan deyince bile burnuma kokusu geliyor
Ben keçiboynuzu özü içiyorum. Şimdi baktım karaduta baya faydalıymıș ve hamilelikte kullanılabiliyormuș

Merhaba gözünüz aydın hangi test ile yaptınız acaba

C ve D vitamini kullanıyor musunuz kızlar. Ben doktoruma sormayı unuttum bu cumartesi gideceğim ama o zamana kadar kullansam mi acaba dedim en azından C vitamini

Ayy içime su serpildi akşamdan beri yatıyorum sürekli dinlenince geçti zaten ama bıçak saplanır gibi değil de daha çok yumruk var gibi böyle sızlıyordu sürekli

Teşekkür ederim Allah razı olsun içim rahatlıyor böyle örnek görünce. Siz de sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah

Amin inşallah canım. Kızım 14 aylık bize süpriz oldu biraz.Oksapar iğne mi kullanmıştın?Yarın hem kızımı dr a götüreceğim hem de kendim muayene olacağım bakalım ne diyecek ikisi de..

Yulaf yiyebiliyorsanz öğün karbonhidrat olarak silme uc yemek kasigi yulafa uzeri gececk sekilde sut koyup icine kuru yada yas meyve katip yada badem ceviz yada sade yiyebilirsn lifli oldugu icin oda cikarir
Haklısın kızım kabız olunca yulaf ezmesi yapıyorum anında işe yarıyor:)

C ve D vitamini kullanıyor musunuz kızlar. Ben doktoruma sormayı unuttum bu cumartesi gideceğim ama o zamana kadar kullansam mi acaba dedim en azından C vitamini
Bence doktoruna sor canım.Değerlerine göre dr uygun görürse iletir.Yumurta mandalina gibi yiyeceklerden gidene dek temin edebilirsin.Belki doktorun daha etkili bir takviye verir belli olmaz.

Amin inşallah canım. Kızım 14 aylık bize süpriz oldu biraz.Oksapar iğne mi kullanmıştın?Yarın hem kızımı dr a götüreceğim hem de kendim muayene olacağım bakalım ne diyecek ikisi de..
Benim 7 sene önce yaşadıklarım hiç korkma ilk zamanlar biraz zor olsada sonra birlikte büyüyolar Ben cleksan 0.4 lük kullanmıştım bundan öncekilerde ama şimdi o yokmuş oksapar başladı banada kadın doğumcular emzirmeyi kes çocuk doktoru devam diyo bana öle demişti yani ama benim kızıma biraz dokundu süt istifra etti tadı değişirmiş bazılarının sütünün ondan mı bilmiyorum hiç diretmeden bıraktı yavrum çok ağladım ozman çocuğumun rızkını kestim diye ama öle olmuyomuş okadar emdi ya ona şükür dedim iştahı açıldı ek gidaya hızla geçti anlıycağın oda kardeşiyle hızla abla oldu

Ayy içime su serpildi akşamdan beri yatıyorum sürekli dinlenince geçti zaten ama bıçak saplanır gibi değil de daha çok yumruk var gibi böyle sızlıyordu sürekli
Kontrole gittiğinizde belirtin bence sürekli oluyorsa.Bana kramplar için magnezyum vermişti doktorum.

Kontrole gittiğinizde belirtin bence sürekli oluyorsa.Bana kramplar için magnezyum vermişti doktorum.
Evet mutlaka söylerim zaten 28 ine kese görmek için çağırdı daha 10 gün var sizin ne zaman göründü kese benim son adet tarihim 16 Eylül doktor 28 ine görürüz dedi ama geç mi acaba erken gitsem belki görünür

Evet 4. aya girince tadı özellikle çok değişiyormuş kendiliğinden bırakıyorlarmış.Yapacak birşey yok o da Allah tan gelen bir şey.Yine buna şükür dediğin gibi benim kızımda 15 ay emmiş oluyor.Hiç emziremeyen anneler de var.Daha az vermeye basladım ben de.Korkmuyorum desem yalan olur.Uzak şehirdeyim yardımcı olacak kimsem yok zor olacak benim için.

Ben yarın gidiceğim hayırlısı bakalım.Doktor 28 i dediyse vardır bir bildiği belki bebeği de görmüş olursun az daha sabret:)

Karadut özü içiyorum sabahları çok enerji veriyor pekmez gibi ağır gelmedi bana ama doktora sorarım ne yemeli ne içmeli diye takılan çok şey var aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…